پاسخ : دفتر نقاشی اعضای نخبگان
نقل قول:
راستش وقتي اين نقاشيا رو ديدم منم ديگه روم نميشه نقاشيامو بذارم اينجا [negaran]
[nishkhand] نه بابا یه کم اعتماد به نفس میخواد مال منو ببین در حد تیم ملی هست [bamazegi] با اون که اون نقاشی قشنگ ها [nishkhand] دو تا پست بالاتره نقاشی مو باز گذاشتم .
یه کم البته یه کما شیطنت از سر و روش میباره بازم تاکید میکنم فقط یه کم هست [khejalat]
خیلی جالبن
کلی خندیدم[khande]
[nishkhand] اون وقت الابل اینا رو معرفی میکنی احیانا نمیخوای بگی که بچه هات هستن [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
[nishkhand] اون وقت الابل اینا رو معرفی میکنی احیانا نمیخوای بگی که بچه هات هستن [nishkhand]
[khande][khande][khande]
چرا اتفاقاً اينا چهار تا از بچه هام هستن
3تايه ديگش خوابيدن بيدار شدن از اونا هم نقاشي ميكشم
اين دختر پاييني 13 سالشه ميخواست كادو ببره برا دوست پسرش من زدمش [cheshmak] بخاطر همين چسب زده به صورتش
پسر نقاش خودمم كه عزيز دل مامانشه خودم بهش رنگ دادم فرستادمش بالا تا اسم سايت رو بنويسه[nishkhand]
و اما اين دوتا شيطونا
دخترم داره به برادرش ميخنده چون برادرش هنوز 10 سالشه موهاش داره ميريزه [khande][bamazegi]
با هم دعواشون شده بود تازه جداشون كردم[labkhand][labkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آبجی
[nishkhand] اوه اوه sh_omomi112 اینا مال دوران طفولیت هست پس الان چه میکنی [nadanestan] یه دونه نقاشی شرورانه داشتم میخواستم بزارمش ولی خب با وجود این دیگه نمیزارمش [kootak] میگم با کماالملک نسبتی نداری شما احیانا ؟؟؟
ولی خیلی زیبا هستن مخصوصا دومی ، همیشه با مداد طرحاتون رو میزنید یا با رنگ و بقیه موارد هم کار میکنید ؟؟؟
میگم اگه شما میرفتید تو رشته هنر زیر شاخه های تذهیب و مینیاتور یکی از افراد فکر کنم نامی میشدید [nishkhand]
ممنونم [golrooz]
راستش الان خيلي وقته ديگه نقاشي نميكشم
به مداد علاقه خاصي دارم براي همين بيشتر سعي ميكنم با مداد كار كنم
راستش دوران تحصيل خيلي از اساتيدم خواستن كه برم تو رشته هنر چون اونجا احتمال پيشرفتم زياد بود
ولي علاقه به مكانيك نذاشت[entezar2]
یارب
سلام به همراهان گرامی !
چند تا جواب رو یه جا می نویسم .
اولا آبجی خانوم ! دشمنتون شرمنده . از اینکه حرفتون و از حرف موندن نجاتش دادین ، خرسندم.
دوما تحلیل مال تاپیک کلاس هنر بود خب حالا که خواستین عرض می کنم . طرح خوبیه به شرطی که کاملا از ذهن خودتون جون گرفته باشه ولی احساس می کنم از روی طرحی دیدن و کشیدین . از اینکه از دیدنش لذت می برین دیگه حرفی براش نیست .
از دیدن اثرتون خوشحال شدم . ممنون .
و اما Kab گرامی
راستش ، تاری ، کسی رو مجبور نمی کنه شاید کسی نخواد بیاد اونوخ چی ! در ضمن پس بی خبر بودید از این تاپیک .
آثارتون جذاب بود . ممنون .
و کاربر مخصوص این تایپک : Elabel گرامی
هیچ وقت از تصمیمی که گرفتین کنار نکشین . خب یه راهنمایی برای بهتر شدن کاراتون . کم کم توی اثری که خلق می کنین مداد رو حذف کنین . اول با مداد که طرح رو زدین بعد در حین رنگ آمیزیش مداد رو پاک کنین و به جاش از رنگ استفاده کنین. مثل njavan که نوشتین مداد درش استفاده نکردین می بینین چه جذاب تر ، شده توی طرحاتون هم این کارو انجام بدین . برای دور صورت هم از قهوه ای کم رنگ استفاده کنین.
اگه کم کم تمرین کنین خودتون هم بیشتر از کارتون لذت می برین.
بازم ممنون.
یا علی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hengameh
خیلی جالبن
کلی خندیدم[khande]
یارب
با سلام به هنگامه خانوم گرامی
[taajob]
از سر شوخی هم که شده برای جبران ، شما محکوم به . . .
[entezar2]
نترسین هنوز اعدام براتون نزدم باید یه اثر از خودتون بذارید.
منتظریم.[golrooz]
یاعلی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تاری
و اما Kab گرامی
راستش ، تاری ، کسی رو مجبور نمی کنه شاید کسی نخواد بیاد اونوخ چی ! در ضمن پس بی خبر بودید از این تاپیک .
آثارتون جذاب بود . ممنون .
قرار نشد اجباري در كار باشه
حرف من اينه كه وقتي تاپيكي به اين قشنگي درست ميشه اگر از الباقي دوستان دعوت بشه خيلي بيشتر استقبال ميشه
توي دعوت هم هيچ اجباري وجود نداره مثل خيلي از تاپيك هايي كه شما من و خيلي از دوستان ايجاد مي كنن
به هر حال بازم از تاپيك جالبي كه درست كرديد تشكر ميكنم[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تاری
و کاربر مخصوص این تایپک : Elabel گرامی
هیچ وقت از تصمیمی که گرفتین کنار نکشین . خب یه راهنمایی برای بهتر شدن کاراتون . کم کم توی اثری که خلق می کنین مداد رو حذف کنین . اول با مداد که طرح رو زدین بعد در حین رنگ آمیزیش مداد رو پاک کنین و به جاش از رنگ استفاده کنین. مثل njavan که نوشتین مداد درش استفاده نکردین می بینین چه جذاب تر ، شده توی طرحاتون هم این کارو انجام بدین . برای دور صورت هم از قهوه ای کم رنگ استفاده کنین.
اگه کم کم تمرین کنین خودتون هم بیشتر از کارتون لذت می برین.
بازم ممنون.
یا علی
ممنون از راهنمایتون چشم حتماً
انشالله در اثر های بعدی [labkhand]