پاسخ : عــیــنکــی هســتـیـد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aisan.
منم عینکی ام بچه بودم دوست داشت ام عینکی بشم چون فک میکردم همه ی آدمای باهوش و درس خون باید عینکی بشن
اما الان متوجه شدم نه اصلا دلیل نداره فکرم واقعا بچگانه بوده
فقط میگم هیچ وقت نباید شیشه عینک کثیف باشه زجر آوره زود چشا خسته میشه خوابم میگیره
راستش حالا که عینکی شدم فهمیدم با عینک میدان دید آدم کم میشه دیگه نمیشه زیر چشمی متوجه اطراف ات بشی
دوست عزیز منم هم دانشجوام هم عینکی طرز فکر منم عین تو بود ولی ناراحت نباش بعد این همه سال عینکی بودن دارای توانمندی های خاصی شدم از جمله زیر چشمی نگاه کردن و خیلی کارای دیگه تقریبا بهشون عادت کردم الان بی عینک انگار گوشامم نمیشنوه[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aisan.
خدا رو شکر درست شد اما من که درست نمیشه آستیکماتیسم بودن بده و احتمالا برای منی که با دانشجو شدنم این ضعف ایجاد شده بعد از این بیشتر هم میشه
جدی؟!منم آستیگماتیسم دارم!
چرا؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دبستان
سریع عصبانی نشید من خودم عینک دارم ودوست دارم
من عصبانی نشدم!!
سوءتفاهم نشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
*Fatemeh98*
من عصبانی نشدم!!
سوءتفاهم نشه!
اخه من هر وقت میرفتم مدرسه دوستان میگفتن عینکی بدم می اومد الان این لفظ حرف زدن بدم اومده بود شرمنده
منم چشام استیکماتیسم
منم آستیگماتم هم نزدیک بین
تازه شماره ی چشام دوتایی با هم خیلی فرق دارن
منم عینک دارم.خوشگله ولی دوست داشتم که اینقدر وجودش برام ضروری نباشه.و تفریحی ازش استفاده میکردم
من عینک دارم ولی نمیزنم
جفت چشام شمارش نیمه.
سلام
من خودم فکر کنم کلمه عینکی و عینک داشتن دو کلمه جداست . عینکی به کسی اطلاق میشه که صبح تا شب عینک به چشمشه مثل بنده .ولی عینک داشتن به کسی اطلاق میشه که عینک داره ولی در مواقع خاص به چشم میزنه .
و در ضمن عینک چیزه بدی نیست ولی بعضی ها طبیشو دوست ندارن ولی آفتابیشو با فخر بچشم میزنن.اونم عینکه اینم .چه فرقی باهم دارن؟؟؟
ولی باز بهتره بهم احترام بزاریم که اون هیچ وقت فرق نداره هرجا میشه بهم احترام گذاشت. مرسی.
منم عینکیم بدون عینک نه می بینم نه می شنوم تمرکزم ندارم .تا پارسالم همش عینکمو گم می کردمو تو کلاس به دبیرامون مدام می گفتم بزرگ تر بنویسن