پاسخ : **پیامهایی به یک دوست **
سلام ...[golrooz]
از شنیدن این خبر خیلی متاثر شدم
همه ما هزاران آرزو داریم که به رویاهامون برسیم ،
پول بیشتری داشته باشیم...
اتومبیل بهتری سوار شیم...
یک روز تعطیل خوب رو بگذرونیم...
بزرگتر بشیم...
یک گوشی جدید بخریم ...
با یک عزیزی ملاقات کنیم و گپی بزنیم...
سفری به کشورهای دیگه داشته باشیم...
هزار و یک آرزوی دیگه ....
ولی یک بیمار مبتلا به سرطان تنها یک آرزو داره و اون اینه که از مشکل بیماری سرطانش خلاص بشه ...[golrooz]
دسته گلهایی که با سرطان دست و پنجه نرم میکنند نیازمند حمایت معنوی و همدلی همه ما هستند
ما هم به رسم معرفت باید براشون کاری کنیم
صرفا به حکم انسان بودن و نه ترحم...
فقط میتونم بگم دوست عزیز[golrooz] در این شرایط از خدا میخوام بهتون صبر در مقابله با این آزمون بده
تا بتونید با استقامت و امید به عنایت خدا از این چالش زندگیتون به سلامتی عبور کنید
هیچگاه و در هیچ شرایطی توکل به عظمت پروردگار رو فراموش نکنید
خدا در مکانهای دور از انتظار...
به دست افرادی دور از انتظار...
و در مواقعی تصور ناپذیر...
معجزات خودش رو به انجام میرسونه..
برای اون مهربانِ توانا ، غیر ممکن وجود نداره ...
پس همیشه ، همیشه و همیشه روزنه امیدی هست
خدایا به همه بیماران ، شفای عاجل عطا بفرما ...
در کنار این آرزو، شفای دوستمون رو از درگاهت خواستاریم...
الهی آمین [golrooz]
سـلام بر دوست ندیــده[nishkhand]
چــطـوری ؟
راسـتـش خواستـم چـند تـا جمـله بـاحـال بـنویـسم ایـنـجا ولـی دیـدم دردی رو دوا نـمـیکنـه[shaad]
نـمیـدونـم چـه سرطانـی داری ولـی خـوب بـالاخــره سـرطـانـه دیـگـه
یـه نـسخـه بـرات مـیـپـیـچـم حـرف نـداره / خـیـلی جـواب مـیـده / ناامـیـد بـرت نمـیـگردونـه
http://www.8pic.ir/images/99516284389470121925.jpg
دکــتـرم گـفـته مـریـض اسـت؛
دلـش را بـبـرد گـره بـر پـنـجـره فـولادِ خـــراسـان بـزنـد ...
ایــــشـالله بــرگـه ی سـلامـتـی تُ مـیـده دسـتـت[dooa]
[alaghemand][golrooz]
ام یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوءhttp://www.parsiblog.com/Images/Emotions/340.gif
ام یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوءhttp://www.parsiblog.com/Images/Emotions/340.gif
اصلا انتظار دیدن این خبر نداشتم ومیشه گفت شوکه شدم.خداوکیلی ترحم نیست. ها. اما فامیل من سرطان داشت.
خاله ام. سرطان داشت + یک اشنایی دیگه.. خاله من روحیه صفر بود.. اصلا نا امید بود. ومتاسفانه
اما اونیکی فامیلمون 10 سال بیشتر سرطان داره.براش اصلا مهم نیست.. شاد وسرحال و میخنده.. وبرای
خودش داره زندگی راحت درکنار فرزندانش میکنه( همسرش زود مرد) این خانوم مهربونی.. منظورم
کل اینه که اگر امید داشته باشی. دیگه نباید نگران باشی.. سخته. اما غیر ممکن نیست نه رفیق؟
من نمیدونم تو کدوم دوست عزیزی؟ اما این خوب میدونم. هرکی که هستی عزیزترینی. وقلبم میگه
امیدوارم موفق وپیروز وسربلند باشی. وهمیشه سلامت وشفا پیدا کنی..
انشا الله خبر سلامتی در همین تایپک ببینم... دوست من.. اگر کاری داشتی رو من حساب کن... [golrooz]
اصلا نگران نباش.. تا خدا هست نباید نگران بود... خیلی از سرطانی ها درمان پیا کردند...[golrooz]
سلام..[golrooz]
دوست من انشالله هرچه زودتر و باتوکل به خدا سلامتیتو بدست بیاری.االهی آمین
|
گر نگهدار من آن است که من می دانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد!
|
مَنْ تَوكَّلَ عَلَى اللّه ذَلَّتْ لَهُ الصِّعابُ وَتَسَهَّلَتْ عَلَيْهِ الأَْسْبابِ؛
هر كس به خدا توكل كند، دشوارى ها براى او آسان مى شود و اسباب برايش فراهم مى گردد.
http://uc-njavan.ir/images/trs76uu1lc3rko8aj0re.jpg
سلام
نیم ساعته اینجا واستادم نمیدونم چی بنویسم[nishkhand] از کجای اونروزا بنویسم..
اول خداروشکر...برا همه چی..حتی اگه فکر کنیم بده..
فعلا اینو بدون که منم 19 آبان ازش جدا شدم..[sootzadan] حدود 6 ماه باهاش درگیر بودم! اگه باورت نمیشه حاضرم مدارک پزشکیمو بفرستم به کاک مهدی ،ببینی تا باور کنی!
.
.
.
.
شد یکساعت!!! دوباره همه اونروزا رو مرور کردم..[nishkhand]
کلاس دارم...میرم میام انشاءالله مینویسم
خوب میشی به امید خدا...آمین [golrooz]
سلام بر دوست گرامی که نمیشناسمش و در هر صورت افتخار دوستی باهاشونو دارم.
دوستان جملات زیبا و تو صیه های خوبی داشتن،
امیدوارم هرچه زودتر خبر سلامتی شما به ما برسه (هر چند با واسطه).
انشاله هر چه زودتر برامون بگین که راه مبارزه با این غول بی شاخ و دم چه جوری بوده.
امام رضا واسطه خوبیه بین شما و شافی ، انشاله توصیه دوستمون در این مورد براتون مقدور باشه.[golrooz]
سلام به دوستی که نمیشناسم...[golrooz]
اطلاعات پزشکیم در حد مرغ پخته هست[nishkhand] و نمیخوام نصیحت کنم که روحیه خوبه فراموش کن و از این حرفا چون میدونم نمیشه.
اما دیدم و شنیدم بسیار بیماران سرطانی که امیدشونو از دست ندادن و درمان شدن
شما فقط اعتماد به نفس داشته باش و به خودت روحیه بده بقیشو بسپار به خدا
لاقل سعی کن
به جان داداشم که یکی از عزیزترین ها برامه جواب میده.
میشه.
اگه نشد با من.
بیاین یقه منو بگیرید
با آرزوی بهترین ها
سلام.یا من اسمه دوا و ذکره شفا.من خیلی متاثر شدم که این خبر رو دیدم.هرچند نمیدونم کی هست و چه نوع سرطانی داره ولی از خدا میخوام که به آبروی آبروداران درگاهش همه مریضا خصوصا مریض منظور و عزیز سایتمونو شفا بده.نمیدونم چه نوع سرطانی هست دوست ندارم چیزی بگم که خودم بهش اعتقاد نداشته باشم ولی تا اونجایی که علم من میگه بعضی از سرطانا درمان قطعی دارن و مثل یه بیماری معمولی باهاشون برخورد میشه.بذارین یه داستان براتون بگم:من یه بار کشیک بودم که یه تصادف سنگین شد و همه مصدومین و فوتیارو اورژانس به همراه یکی از مسافرین به مرکز ما که سنتر تروما بود آورد که اون شخص مسافر برا همه مصدومین و خانواده فوتی ها و مصدومین ابراز ناراحتی و دلسوزی میکرد.آخرین نفر رو که آورد خودش تو حیاط بیمارستان افتاد و فوت کرد.اینو گفتم که بدونین مرگ و زندگی دست خداست و همیشه باید به خودش امید داشت و بهش متوسل شد هرچند نباید واسطه ها (ائمه رو)فراموش کرد.با آرزوی شفای عاجل و کامل برای دوست عزیزمون و همه مریضاام یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف السوء
همه ميگن يه راهي براي سرطان هست من ميگم حتما و قطعا راهي برايش هست
به اميد عشق و بهترين ها...
اينا همون جملات تكراري هست كه همه جا و همه كسي ميزنند ولي هنوز قشنگن...
*خوش به حال کسایی که تو زمین خدا امید کسیو ناامید نمیکنن ؛ شاید امید تنها چیزیه که اون آدم داشته باشد...
*بچه اعتماد به نفس داشتن رو از پدرش یاد میگیره و عزت نفس داشتن رو از مادرش....
*من و تو همیشه نشستیم در انتظار اینکه یه روزخوب بیاد... کاش یه ذره بفهمیم چیکارهایم! فرقمون با بقیه کائنات و موجودات چیه؟ اونوقت به جای غر زدن به دنیا به خودمون و قوت و اندازه های خودمون نگاه می کنیم.
*خوش به حال کسایی اگر هم اشتباهی می کنن دستشون ، قلمشون ، ذهنشون و فریادشون بیشتر از آنکه به سمت توجیه بره به سمت فکر کردن به اشتباهه میره و حداقل به خاطر اشتباهشون سکوت میکنن و لابه لای سکوتشان از خدا می خواهند که چرا اینجوری شد؟
*خوش به حال کسایی که یا آرزو نمیکنن یا اگه آرزو میکنن اندازش تلاش میکنن. یا باید آرزوهامونو اندازه تلاشمون باشه یا تلاشمون اندازه آرزوهامون باشه. خوش به سعادت کسایی که قبل از اینکه به هرگزینه ای فکر کنن روی پای خودشون می ایستن.
*خوش به حال کسایی که شبیه تعدادی از شما هستند کسایی که قدرتی را در خودشان کشف کردن و آن هم «نه» گفتن ساده است. خوش به حال و سعادت کسی که میتونه توی چشم آدما زل بزنه و بگه نه. و خوش به حال کسایی که اگه آره میگن تا تهش هستن و اگه حرف میزنن تا بیخش میایستن.
*خوش به حال تو که مردم میتونن اگر کسی هستی روی تو حساب کنن و روی دیوار دلت یادگاری بنویسن. خوش به حال تو که مردم میتونن روی فکرت ، جیبت ، دستات حساب کنن. خوش به حال کسی که میتونیم اعتمادشو پس انداز کنیم.
* روی نگین انگشتری امام حسن (ع) حک شده بود «حسبی الله». این خیلی جمله بزرگیه و شاید برای دهن من بزرگ باشه اما شاید کسایی باشن که این جوری زندگی می کنن که خدا اولین و آخرین گزینه همه راه های زندگیشونه.
*خوش به حال کسایی که جنگیدن حتی اگه شکست خوردن ، خوش به حال کسایی که اگه تو این ثانیه به گذشتشون فکر میکنن مقاطع مختلفی و بزنگاههای متنوعیرو به ذهنشون می آرن و فکرمی کنن که تو اون تقاطع ، تو اون دست به یقه شدن با زور دنیا تونستن ازپسش بربیان و از تمام انرژی ، پتانسیل، زور ، فهم و درک و بصیرتشون تونستن استفاده کردن. یه جنگنو دوست داشتنیه حتی اگه تو صحنه ای بازنده باشه.
*خوش به حال کسایی که در سفری که هممون پیش رو داریم توی ایستگاهی که منجر به واقعیت میشه باهاش خوب روبرو میشن و با واقعیت کنار می آن. به ویژه کسایی که خوب بی رحمی و بی معرفتی دنیا رو شناختن . خوش به حال کسایی که می تونن چیزی به اسم گره ، دغدغه ، مشکل ، حال بد، شرایط غیرمنتظره و بزنگاه جدی رو باهاش روبرو بشن و با حالشون تطبیق بدن.
*خوش به حالتون،گلی به جمالتون اگه برای بخشیدن آدمها اگه برای بخشیدن کسایی که گلایهای ،بغضی ، ناراحتی ، کینه ای تو سینتون گذاشتن دنبال دلیل و بهونه عجیب و غریبی نمیگردین. ساده قهر میکنین اما خیلی ساده هم آشتی می کنید.
*خوش به حال کسایی که قواره زندگی رو فقط برای قدوبالای خودشان برازنده نمی دونن. بلکه با بخشیدنش به کسی هم کیف میکنن ، ذوق میکنن و حظ می برن!خوش به حال کسی که دلش اینقدر بزرگه که زندگی کردن خوب دیگران توش جا میشه.
*خوش به حال کسایی که اگر هرمسیریرو تو زندگیشون می رن حداقل آدرس برگشتشو هم بلدن و می دونن از کجا قراره برگردن و دوباره خودشونو پیدا کنن.
*خوش به حال تو اگه میتونی بگذری. درست تو جایی که حق باتوئه و تو قدرتشو داری که انتقام بگیری اما می گذری ؛ چون اینقدر قدرتشو داری که ببخشی.
* خوش به حال کسایی که توی بهترین ثانیهها توی شب قدر بهترینها رو که «عافیت» باشه برای همه میخوان. خوش به سعادتت اگه حتی زورت نمیرسه ، اگه جیبت پرپول نیست و اگه اعتباری جایی نداری حداقل با زبونت با گرمای دستات دلیرو به دست میاری و گرهای باز میکنی.
*خوش به حال شما اگه که اندازه دنیا رو شما معلوم می کنید نه اینکه دنیا اندازه شما رو معلوم کنه.خوش به سعادتت اگه که میدونی یه جای خالی تو دنیا هست و می دونی این برای منه یا برای شماست و قرارنیست کسی جای کس دیگه ای بگیره که بخواهیم همه رو هل بدیم تا به جایی برسیم که برای ما نیست.
*خوش به حال کسایی که تا ته خط در مسیری که فکر میکنن درسته حرکت میکنن ؛ حتی اگه زمین بخورن ، مسخره شن،پیرهن پاره کنن،کفش پاره کنن ، حتی اگه احساس میکنن نفسهای آخریه که جونشون میتونه تحملش کنه. خوش به سعادت تو اگه امیدواری...