پاسخ : نوشیدن مایعات در خودرو
منافذ لانه زنبوری کاربردهای زیادی دارن حتی در خودرو های نظامی هم استفاده میشن که با سوراخ شدن کل بنزین خارج نشه البته این یکی از راه هاست.
لیوان نی دار به نظر من خوبه همانطور که دوستان اشاره کردن باید یک امکان وجود داشته باشه که مایع به سمت بیرون نریزد میشه شبیه مکانیزم شیرهای یک طرفه عمل کرد کافی هست داخل نی آن یک ساچمه تعبیه بشه و یکم تغییرات.
یک ایده پرداز مشکلی داغی مایعات را برای نوشیدن به صورت زیر حل کرده که جالب هست.
البته این طرح لیوان را میشه تعمیم بدیم و برای مصارف دیگر استفاده کرد به عنوان مثال:
بیشتر شما دیدین که بعضی از افراد هنگام خواب بالای سر خودشان یک لیوان آب می گذارند و بعضی از مواقع دستشون می خوره آب می ریزه.
یا کودکان در مهد کودک یا خانه لیوان از دستشان می افتد.
سرکار های صنعتی و ................
برای تمام این موارد کاربرد داره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
evin Allah
سلام
امکانش هست بیشتر توضیح بفرمایید ، به نظرم که خیلی جالبه ![movafaghiyat][tafakor] الآن بین این قسمت ها منافذی برای عبور مایع وجود داره ؟ [tafakor]
شاید تصویر زیر بتواند کمک کند:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نو آور
شاید تصویر زیر بتواند کمک کند:
سلام ، متشکرم ...
ولی من فکر کردم این این استوانه ها ی شش ضلعی ( یادم نیست چی بود اسمشون [nishkhand][nadidan] ) این جوری نیستن ، مثل یک کره های کوچکی تصور کردم که شش ضلعی هست ( عین لانه ی زنبور دقیقاً دیګه ) و روی هم تا بالا چیده میشه ، اینجوری جالب تره که [tafakor] ولی شستشوش با مشکل بر می خوره ... [soal] آهان ملموس ترش میشه مثل زمانی که ما تو یه لیوان که آب و مایع شوینده هست با نی فوت می کنیم[nishkhand] ، حباب می سازیم ، وقتی پر میشه لیوان از حباب ، شکلش میشه عین چیزی که در ذهن منه ...
دنبال تصویر بودم اینو دیدم ، ګفتم بذارم ، منظور من این شکلی بود به صورت منظم البته ، ولی شستشوش خیلی مشکل خواهد بود [shaad]
http://media.farsnews.com/media/Uplo...616_PhotoL.jpg
http://media.farsnews.com/media/Uplo...621_PhotoL.jpg
برای شستشو، می توان شبکه لانه زنبوری را به صورت یکپارچه از داخل لیوان بیرون آورد و برای مدتی در مایع ظرفشوئی رقیق خوابانبد.[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نو آور
برای شستشو، می توان شبکه لانه زنبوری را به صورت یکپارچه از داخل لیوان بیرون آورد و برای مدتی در مایع ظرفشوئی رقیق خوابانبد.[golrooz]
همون فوم یا همون اَبر که برای شستن ظرف به کار میره! برای ضربه گیری یا صدا گیری
منظورم فوم با منافذ باز هست
برای اینکار مناسبه!
از اول هم پست بنده رو بخونید همین رو نوشتم!
شستنش هم 30 ثانیه کمتر زمان میبره کار خاصی هم نیست !! روش یه قطره شوینده و اب و بعد با فشار دست چند بار و شستشو تمام شد
من طرحی داشتم به اسم اسان نوش که طرح اخترع کردم دوسال طول کشید بهم گفتن مشابه خارجی داره تو امریکا