اره دقیقا هر ساعت از شبانه روز میتونن بیرون باشن [negaran]
نمایش نسخه قابل چاپ
البته قبول دارم شهرای کوچیک با این مسئله یکم مشکل دارن!
امیدوارم این اقایون این عادتو ترک کنن.
http://fararu.ir/images/docs/000053/...43-r-b-004.jpg
زشته اذیت کردن[sootzadan]
سلام گلبرگ جان
ممنون از ایجاد این بحث
میدونید ؛ ما هر کاری کنیم که نمی تونیم دیگران رو تغییر بدیم !
جامعه ما این شکلی هست ، اینجوری شکل گرفته ، زیاد وارد چرا اینجوری شده و ... نمیشم ، اما این الان مشکل اکثر ماهاست که وقتی میریم از خونه بیرون همش احساس ناراحتی می کنیم که الان اطرافیان راجع به من چه فکر می کنن و این خودش موجب میشه که احساس نا امنی کنیم
اما یک مسئله دیگه هم هست اون هم اینه که غیر از حالا تفکرات منفی و . . . ما هم باید سعی کنیم هم رنگ جامعه باشیم و طوری نباشه که خیلی خیلی متفاوت باشه تیپمون که نا خود آگاه جلب توجه کنه یعنی نه به صورتی نباشه که افراط در پوشممون باشه
البته این نکته ای هست که برای همه دوستان میگم .
تغییر دادن یک جامعه غیر ممکنه در نتیجه ما خودمون باید جوری باشیم که جامعه رو تابع خودمون بکنیم و موجب نشیم که دیگران بتونن ما رو مورد اذیت قرار بدن با افکارشون و ...
یک چیز دیگه هم توی جامعه ما هست و اون اینه که اگر بخوایم به طور 100% حرف های دیگران رو نشینده بگیریم و اهمیت ندیم ممکنه که این حرف ها زیاد و زیادتر بشه پس بهتره که در کنار توجه لازم ، نزاریم دیگران طوری صحبت کنند که در شخصیت یک بانو نیست و نزاریم دیگران با حرف هاشون ما رو مورد آزار قرار بدن این نکات رو نه تنها من و شما بلکه همه باید رعایت کنیم تا بتونیم حداقل 10% جو جامعه رو برای خودمون درست کنیم
شرمنده ام که عرایضم کمی طولانی شد
امیدوارم مورد استفادتون قرار بگیره
موفق باشید[golrooz]
به چادری بودنت افتخار کن.
اینا که میگی به فرهنگ جامعه بر میگرده نه به دختر بودن تو.[golrooz]
همیشه در هر شرایطی که هستید خدارو شکر کنید چون ممکن کسی باشد که به شرایط شما غبطه بخورد
بخدا خانوما مشکلات پسرا خیلی خیلی بیشتره
اونا اگه درس نخونن باید برن سربازی ولی ما هرموقع که خواستیم میتونیم خونه بابامون بشینیم
ما مجبور نیستیم پول دربیاریم ولی پسرا همینکه یه ذره بزرگ شدن همش پسرای اطراف وبه رخشون میکشن
در کل بخدا ازادی که خودمون داریم پسرا نداره بقران
ای بابا دوست من این چیزا که دلیل نمیشه شما از جنسیتت بدت بیاد
ببین گاهی یه سری مسائلو خودمون بزرگش میکنیم ....
چون هنوز نتونستی خودت این چیزایی روکه گفتی قلبا بپذیری برات سخته و فکر میکنی بقیه هم مثل تو فکر میکنن....
اما مهم اینه که تو خودت اون لحظه چی دوست داری .......
توی پارک نشستن هم که عیب نیست فکرهم نمی کنم کسی مشکل داشته باشه......
زیاد به خودت سخت نگیر هرکاری دوست داری (البته نه خلاف) انجام بده مهم هم نیست که بقیه چی میگن[cheshmak][cheshmak][shaad][shaad]
حق دارین، به دخترا از همه طرف توهین میشه هم ارازل و اوباش توی خیابون، هم مامورین گشت... . اکثر محدودیت ها هم مال اوناست.
اوندفه یکی از پسرای فامیلمون میگفت به دخترا تیکه میندازیم خیلی باحال.
بعدما باهاش دعوا کردیم میگفت چرا شما که خوشتون میاد هیچی نمیگید
واقعا برای بعضی پسرا متاشفم