پاسخ : تکلیف مقاله ای !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
سلام
خوبه ولی سعی کنید کپی نکنید ، چون من زیاد این مطلب رو خلاصه نمی دونم ، مقاله ها رو سعی کنید از چندین منبع مختلف تلفیق کنید که یه مقاله ی تک از آب در بیاد ولی برای شروع خوبه .
البته کلش کپی بود به نظرم ، چیش الآن خلاصه بود ؟
اون جاش خلاصه بود که اگه مثلا تو تاپیک جوجه گوشتی برید سوالات زیادی پرسیده شده....
با جمع کردن سوالات و جواب آن ها ی مجموعه سوالاتی به وجود امده که هرکسی که جوجه گوشتی داشته باشه باید بدونه....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همه ی کاربران
وقتتون به خیر و شادکامی ان شاء الله
خب این تاپیک رو به این منظور ګذاشتم که یه خورده از بیکاری و شاید یه کم بلا تکلیفی در بیایم و به دنبال علم باشیم ، ناسلامتی این یه سایت علمیه !!!
خب اینجا قراره هر کسی یه مقاله بنویسه و ما مطالعه کنیم به این صورت که هر کس در هر زمینه یا خودش پیشنهاد بده در چه مورد و یا ما تعیین می کنیم ، مطمئن باشید مقاله های شما هیچ نفعی برای من نداره ، این تاپیک فقط برای اینه که یه خورده از جو تفریح بیرون بیایم و مطالعه ی علمیمون بیشتر بشه ، همین !!
امیدوارم همکاری کنید .
در ضمن اګر مقاله ها از کتاب ها جمع آوری بشند بسیار بهتره تا این که از اینترنت استفاده کنید .
در پناه حق .
سلام
ممنون از این تاپیک خوب
منظورتون از مقاله کپیه هم هست یا میخواین خودمون مطلب بدیم؟
از رو اصول مقاله نویسی باید باشه؟ یا بصورت یه انشا معمولی؟
الان اون نمونهای گذاشتند راجع به جوجه از چه نوعیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
سلام
ممنون از این تاپیک خوب
منظورتون از مقاله کپیه هم هست یا میخواین خودمون مطلب بدیم؟
از رو اصول مقاله نویسی باید باشه؟ یا بصورت یه انشا معمولی؟
الان اون نمونهای گذاشتند راجع به جوجه از چه نوعیه؟
سلام
خواهش می کنم
ببینید کپی ایراد نداره اما نه اینکه کل مطلب رو کپی کنید ، مطلب رو مطالعه کنید بعد یا چکیده کنید و یا قسمت های مهمش رو جدا کنید و در تاپیک بذارید .
نه نیازی نیست خیلی اصولی باشه ولی داشتن یه مقدمه و چکیده لازمه .
من اون نمونه رو درست نمیدونم چون کپی مطلق از یه نمونه است !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
...آلوین...
اون جاش خلاصه بود که اگه مثلا تو تاپیک جوجه گوشتی برید سوالات زیادی پرسیده شده....
با جمع کردن سوالات و جواب آن ها ی مجموعه سوالاتی به وجود امده که هرکسی که جوجه گوشتی داشته باشه باید بدونه....
خب جناب آلوین شما فکر می کنم مطلب رو خودتون خلاصه نکردید که ، مطلب رو خلاصه شده از منبع برداشتید ، اشتباه میګم ؟[soal]
در ضمن دوستانی که با این موضوع موافقند ، اعلام کنند و دیګرانی که مخالفند بګند که چه ګروهی می خوان و چه انفرادی بهشون موضوع در مورد چیزی که می خوان بهشون بدیم یا مجدد عرض می کنم خودشون موضوع بدن ، اینطوری موظف می شند که بالاخره تحویل بدن کار رو .[cheshmak]
سلام ابجی موضوعی بزاریید به درد همه بخورد
تاکی وقت داریم ارائه بدیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
مقاله های شما هیچ نفعی برای من نداره
سلام
ممنون از کار مفیدتون
نفعی برای شما نداره؟ ما هم انشاالله هستیم البته در حد توان و اگر به نفع کسی باشه.
درمورد موضوعات قرآنی و رشتۀ خودم در خدمتم
ممنون یا مولاعلی(ع)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله91
سلام
ممنون از کار مفیدتون
نفعی برای شما نداره؟ ما هم انشاالله هستیم البته در حد توان و اگر به نفع کسی باشه.
درمورد موضوعات قرآنی و رشتۀ خودم در خدمتم
ممنون یا مولاعلی(ع)
سلام
خواهش می کنم .
منظورم این بود که نیازی به مقاله ها ندارم ، ولی چرا نفع معنوی داره ! بالاخره به اطلاعات آدم افزوده میشه !!
خوشحالم شرکت می کنید .
علی (ع) یار و یاورتون .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دبستان
سلام ابجی موضوعی بزاریید به درد همه بخورد
تاکی وقت داریم ارائه بدیم
موضوع ارائه دادم . منتظر نظراتم .
فعلاً وقت دارید .
منم باعبدالله 91موافقم معنوی باشه بهتره مطلب جدید یاد بگیریم بهتره[golrooz][golrooz]
منم هرموضوعی درباره رشته ام باشه ومفید باشه میزارم[shaad][shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
دبستان
منم باعبدالله 91موافقم معنوی باشه بهتره مطلب جدید یاد بگیریم بهتره[golrooz][golrooz]
منم هرموضوعی درباره رشته ام باشه ومفید باشه میزارم[shaad][shaad]
من متوجه نمیشم ، الآن با این موضوع موافقید یا نه ، واضح بګید راحت ترم ، این الآن معنوی نبود مګه ؟ بررسی لغات قرآنیه دیګه !!![taajob]