پاسخ : ارزانترین و ساده ترین و مبتکرانه ترین راه گرم کردن یک اتاق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
یه چیزی به ذهنم تازه رسیده کاش بشه یه طوری گرمارو بارطوبت کم تولید کنیم اینطور اتاق بیشتر گرم میشه نظرتون چیه اگه میشه تا یطور فکرکنم چه مکانیزمی به کارببریم خوبه[shaad]
از قضا، دما و رطوبت، به ویژه در یک محیط در بسته با یکدیگر مرتبط هستند.دمای طبیعی بدن انسان 37 درجه سانتی گراد است و دمای مطلوب در اتاق معمولا کمتر از این مقدار و بین 24 تا 26 درجه است. همچنین توانایی نگهداری بخار آب (رطوبت هوا) در دماهای مختلف متفاوت است و هرچه دمای هوا بالاتر باشد این توانایی بیشتر خواهد شد . هر گاه درجه حرارت هوا کاهش پیدا کند، بخار اب موجود در محیط، خود را به صورت مایع ازاد می کند که این موضوع، خود باعث بالا رفتن رطوبت محیط و سطوح می شود.
رطوبت مناسب هوای اتاق به دمای هوا و شرایط عمومی انسان بستگی دارد، یعنی در حدود 50 تا 70 درصد
معمولا چنانچه رطوبت اتاق خیلی کاهش یابد، سبب افزایش گرد و خاک در اتاق و نیز افزایش احتمال بروز برخی جرقه های ناشی از تجمع الکتریسیته ساکن در ادوات الکترونیکی داخل اتاق می شود و همچنین اگر رطوبت خیلی افزایش پیدا کند، باعث رشد میکروب ها ، کاهش توانایی دفع حرارت بدن ، کاهش ظرفیت تنفس و ایجاد استرس می شود. همچنین باعث افزایش میزان خوردگی در تجهیزات و تاسیسات خواهد شد.
بنابراین تنظیم بودن هر دو پارامتر، بر اساس زمستان و تابستان، در اتاقهای خانه مهم است. [golrooz]
ممنونم ازدوستمون نوآور یه چیزی که من تو این چندروز مطالعه کردم و ازیه استاد پرسیدم میگفت رو سوختای پتاسیومی کارکنیدو هم ارزونه هم احتمال مسمومیت بااونا کمتره . حالا خودم دارم راجبش تحقیق میکنم به نتیجه برسم بهتون میگم
- اول عایق کاری
- دوم یه سشوار که تو هر خونه ای هست بیار بذار اتاق که در عرض 1 ساعت اتاق تبدیل به سونا میشه بعد چون عایق کاری کردی تا حداقل 12 ساعت اثرش میمونه
بدون هزینه
به همین راحتی به همین سادگی [nishkhand]
ی جای کوچولو واسه آتیش درست میکنه....
مفته مفت فقط باید ی کوچولو چوب جمع کنه!!!!!
بهترین تکنولوژی به نظرم پاپوش های ترموالکتریک هستند.خودم میخوام یه پروژه براش بردارم هم کم خرجه و هم کم مصرف.میشه گفت یه ترکیب بین المنت و پمپ حرارتی میشه.تازه تابستون ها هم میتونه به عنوان خنک کننده مورد استفاده قرار بگیره.
راستی یه چیزی اون منقل های منو دورش رو یه پوشش از یونولیت بکشید که جرقه هاش رو موکت نیفته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sr hesabi
راستی یه چیزی اون منقل های منو دورش رو یه پوشش از یونولیت بکشید که جرقه هاش رو موکت نیفته
یونولیت مگه عایق شعله و جرقه است؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نو آور
یونولیت مگه عایق شعله و جرقه است؟!
آخه جرقه های یه منقل کوچیک
که نمیتونه که خیلی بالا بیاد با یه یونولیت که ارزون هم هست
میشه تا حدودی جلوی جرقه رو گرفت
البته شاید
به نظر من دنبال چیزی نگرد یک لباس گرم بپوش این همه هزینه نکن فکر میکنید برا چی خارجی ها انقدر مصرف انرژی پائین دارند اصل سئوال اینجاست چگونه احساس سرما نکنیم. خوردن نوشیدنی داغ.لباس گرم خیلی ولخرجی کنی یک پلاستیک بگیر بکش رو ورودیها نمی خوای یکی از این عایق های چسبی بگیر با روکش آلمینیوم البته خرجت رفت بالا بیا من برات با یک بشکه پکیج بسازم برو حالشو ببر :))[nishkhand]
استفاده از پنجره های دوجهداره
پوشیدن لباس زیاد!!!!!!!!!!(ارزانترین راه)[soal]