پاسخ : @فرهنگ پاچه خواری و ویژگیهای افراد پاچه خوار_@
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
سلام
کلا فقط تو بحث راه بنداز یه کار بدرد بخور نکنیاااااااااا[nishkhand]
کلا سوالا رو که بچه ها جواب دادن دستشون درد نکنه ولی من یه سوال میخوام اضافه کنم!!!!
چرا ما با این که خیلی وقتا میدونیم که داره پاچه خواری میکنه طرف مقابل ولی باز هم در دام میافتیم چرااااااا؟؟؟؟
شایدم بعضی وقتها طرف انقد اعتماد بنفسش بالا باشه که هرچی میگن به خودش میگیره و سریع فک میکنه راس میگن!!! [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
شایدم بعضی وقتها طرف انقد اعتماد بنفسش بالا باشه که هرچی میگن به خودش میگیره و سریع فک میکنه راس میگن!!! [nishkhand]
این دیگه اعتماد به نفس نیست
به قول یه اصفهانی خکپ ه[khande]
یا به قول خودم خود شاخ پنداری مزمن داره[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
این دیگه اعتماد به نفس نیست
یا به قول خودم خود شاخ پنداری مزمن داره[khande]
مزمنشو خوب اومدین! [khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RSA71
خود (...) پنداری ؟؟[khande][khande][khande]
ایول خوب گفتی[tashvigh]
ممنون از دوستان که نظرات جالبی دادن و بحث رو خوب دارن پیش میبرن. احسنت
دوستان بحث رو یک مقدار جدی بگیرند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
برادر الان که اینو گفتین احساس کردم آواتارتون اخم کرد!
اگه به پاچه خوار ها درخفای دوستانه اعتراض کنیم... میگن این احترام بود نه پاچه خواری... [nishkhand]
ولی من فکر میکنم نسبتا برا رسیدن به اهداف و یه جورایی زودتر رسیدن خوب جواب میده. حداقل الان که تو جامعه اینطوریه... [tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masoume.a.92
ولی من فکر میکنم نسبتا برا رسیدن به اهداف و یه جورایی زودتر رسیدن خوب جواب میده. حداقل الان که تو جامعه اینطوریه... [tafakor]
خب به نظرم هم بله هم خیر .بله چون هنوز کسایی هستن که به تملق ها اعتنا کنن ولی خب یه بار جواب میده .دوبار جواب میده. برای بار سوم همون افراد هم از تملق بیزار میشن و اعتنایی به متملقان نمیکنن. از این به بعدش هم اون بنده خدا احترام هم بکنه باز تملق به شمار میره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
تو بحث که نمیشه همیشه جدی بود
بعدشم شما شور مجلس نباش خودت بیا یه حرفی پیامی جمله ای چیزی بگو این وسط[nishkhand]
بحثو ما داریم پیش میبریم
هیشکیم یه امتیاز نمیده حال کنیم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
خب به نظرم هم بله هم خیر .بله چون هنوز کسایی هستن که به تملق ها اعتنا کنن ولی خب یه بار جواب میده .دوبار جواب میده. برای بار سوم همون افراد هم از تملق بیزار میشن و اعتنایی به متملقان نمیکنن. از این به بعدش هم اون بنده خدا احترام هم بکنه باز تملق به شمار میره.
خب یه جورایی اینی که شمام میگین آره. ولی یه طرف قضیه هم اینه که اکثر اوقات ملت پاچه خواری کسی رو میکنن که یه بار کارشون بهش میوفته و همون دفعه اول هرچی لازمه ازش میککنن! یعنی گمونم اکثرا انقد عقلشون برسه که بقول شما این قضیه به دفعات جواب نمیده...
دیگه اونایی هم که عادت دارن تملق رو لوث کنن زرنگ نیستن... تابلو اند یعنی تو جمع شناخته شده اند...گاهی اصلا ی بارشم واسشون جواب نمیده!
درود
به قول دوستان چیزیه که انقدر باهامون بوده که دیگه حضورش انقد ملموس نیست...
ولی یه نکته ایی....اوونم اینکه تا افرادی پیدا میشن که از این کار یا بهتر بگم مورد خطاب یک چاپلوس قرار گرفتن خوششون میاد و به اون چاپلوس یک امتیاز ویزه ایی میدن....
چاپلوس ها تعدادشون بشتر و بیشتر میشه....
خب وقتی کسی میبینه که با روش اصولی کارش جلو نمیره به بقیه روش ها رجوع میکنه مثل ....چاپلوسی.تملق گویی....
البته آدم های این دوره و زمونه دور از جون همتون ...یه جورایی افعی شدن....دیگه با این چیزا گول نمیخورن...
به یه چیز دیگه داارم فک میکنم.....دارم خودمو محک میزنم....آنستلی:
میبینم که من هم تو جایگاهی که مجبور شدم و از اطراف شنیدم که روی فلانی این روش جواب میده امتحانش کردم....
مثلا یه بار گفتن فلان استاد بری پیشش از درسش تعریف کنی و بگی چقد خوب درس میده 2و3 نمره اضافه میکنه بهت....درسم که 3 واحدی[nishkhand]
به نظرم بیشتر از اونی که چاپلوسه اونی باید شماتت بشه و کارش زیر سوال بره که از این تمجید های الکی ((که ما خودمون اکثرا میدونیم خیلی هاش بیخوده ))خوشش میاد
و بهش یک امتیاز خاص نسبت به بقیه اختصاص میده....
چرا؟!؟!؟چون انسان هوشمنده...برای رسیدن به هدفش همه راه ها رو امتحان میکنه[labkhand]
ولی اونی که از تملق بیجا خوشش میاد و یه کار ویزه میکنه از نظر روحی یه مشکلی داره
حالا درسته که راه زیاد جالبی نیست ولس خب....جواب میده گاها