پاسخ : کسایی که عاشقن جواب بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسانی که عاشق میشن نباید توی عشق حدود اخلاقی و خوب بودن رو فراموش کنند .اگر فراموش نکنن تا اخر عاشق هم میمونند و میتونند به نتیجه خوبی هم برسند اما اگر عاشق شدن و کلا به بقیه چیزا چشم پوشیدن نتیجه بدی داره.عاشق شدن هم باید به طمع دارایی یا قیافه طرف نباشه چون صد در صد از اون قیافه یا دارایی بهتر هم هست و نباید بهانه جویی رو چاشنی موضوع کنیم که چون من عاشقتم پس حق دارم همش بهانه جویی کنم و ناز کنم این میشه همون اوضاع ضایعی که برای افراد پیش میاد و باعث میشه جبهه گیری کنن.عشق خوبه و همیشه هم خوب بوده ولی خب شروطی داره که اخلاقی هست و باید رعایت بشه.عشق یعنی اگر کسی هم بد باشه با عاشق شدن باید از رفتار بد و سخنان بد دست بکشه و سعی کنه بهتر بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
اینقدر که بحث های روانشناسی و اجتماعی به صورت موشکافی وعمیق انجام دادیم دیگه من یکی از این بحث ها خسته شدم.پس بزارین کمی کوچه بازاری حرف بزنیم .
عشق تو این دوره زمونه میدونین چیه؟ خب من براتون رک تعریف میکنم امیدوارم ناراحت نشین. خب عشق اینه که پسره تو دانشگاه(فرضا) رو صندلی نشسته چندتا دختر از کنارش رد میشن . یکی رو نشون میکنه و تو ذهنش میگه"عجب جیگریه" این میشه که با خودش فکر میکنه که باید برم تو نخش. خب شماره دختره رو میخواد. دختره هم از خدا بیخبر( البته فقط بعضی ها) شماره رو میده. یکی دوتا اس ام اس رد میشه . یکهو از اسمون به دختره الهام میشه که بععله این عشق واقعی منه. اینجاست که پسرا میگن" اخ جوووون مخ دختره رو زدیم" خب یک اس ام اس بازی یه هفته ای به قرار حضوری در پارک میکشه. پسره هم میگه"تو تک دختر عالم هستی" "تو اصلا خدای زیبایی هستی" "از تو بهتر پیدا نمیشه" و .... دختره هم بههههله یک هو با عرض معذرت از تمامی دخترا ,سریعا خر شده و میشه دلباخته ی پسره. همنجور پیش میره تا پسره درخواست رابطه میکنه. دختره قبول نمیکنه. پسره قول ازدواج میده و.... میگه تو مال خودمی. با این توجیه که بعدا ازدواج میکنیم دختره رو خام مکینه و .....(+18)
بعد پسره که کارشو انجام داد یه دعوا الکی راه میندازه و به هم میزنه. دختره میمونه و یه جامعه که به دختری قبولش نمیکنه. این میشه میره تو انجمن ها اه و ناله و.... همزمان اهنگ های مرتضی پاشایی گوش میده و مثلا شکست عشقی خورده. بعد دفعات بعدی دختره هار میشه و هرزگی میشه شغلش.
حالا فهمیدین عشق چیه؟
[golrooz][shademani2]
در ادامه تایید سخنان مهدی باس بگم
یه پسری هم کلاسمه
یه شب سر پست بودیم حوصله امون سر رفته بود و خوابمون میومد زنگ زد به یه دختر گفت تو بهترین شیرازی قد بلند شیراز و ازین حرفا
تلفن رو بلندگو بود و قسم میخورم دختره پخش شد!! البته متاسفانه
10دیق بعد به یکی دیگه زنگید و گفت تو اسطوره ی دخترایی! تو فلانی و فلان!! اینم پخش شد!!
گفتم فلانی!! حالا واقعا عاشق اینایی؟ چطور 2تا عشق ممکنه!!!
گفت متاسفم برات!گفتم ها!!
گفت بابا یه ... باهاش انجام میدم و بعدش باهاش به هم میزنم!!
عشق اینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته نه که همشون اینطوری باشنا!
99ممیز9 دهم درصدش اینطوریه :)):))<):):|
نتیجه اخلاقی: هرگز اجازه نمیدهیم پسری عاشقمان شود.. و از همین الان همه دوستت دارم ها دروغ تلقی میشود مگر انکه عکسش ثابت شود...[nishkhand]
[QUOTE=Team Sar Dadbin;507743][golrooz][shademani2]
یه پسری هم کلاسمه
یه شب سر پست بودیم حوصله امون سر رفته بود و خوابمون میومد زنگ زد به یه دختر گفت تو بهترین شیرازی قد بلند شیراز و ازین حرفا
10دیق بعد به یکی دیگه زنگید و گفت تو اسطوره ی دخترایی! تو فلانی و فلان!! اینم پخش شد!!
گفت متاسفم برات![B][COLOR=#008000]گفتم ها!!
99ممیز9 دهم درصدش اینطوریه :)):))
ببین دوست عزیز اینی که شما گفتی اسم عشق نیست پس نگو عشق اینه این یعنی جمع بستن .عشق حدود داره چارچوب مشخص که خارج از این میشه اسمش هرزگی و هر کسی آید خوش آید.به راحتی هم از اولش میشه تشخیص داد
[QUOTE=ریپورتر;507747]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
[golrooz][shademani2]
یه پسری هم کلاسمه
گفت متاسفم برات![B][COLOR=#008000]گفتم ها!!
جای بسی امیداواری ا% اینطورنیستن[khanderiz]
[quote=ریپورتر;507747]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
team sar dadbin
[golrooz][shademani2]
یه پسری هم کلاسمه
گفت متاسفم برات![b][color=#008000]گفتم ها!!
ببین دوست عزیز اینی که شما گفتی اسم عشق نیست پس نگو عشق اینه این یعنی جمع بستن .عشق حدود داره چارچوب مشخص که خارج از این میشه اسمش هرزگی و هر کسی آید خوش آید.به راحتی هم از اولش میشه تشخیص داد
من که نگفتم عشقه!!
گفتم عشق های کنونی اینطوریه
کلا تو این چند ساله
نه عشقمون عشقه(بی ارزش!)
نه پولمون پوله(بی ارزش!!)
نه درس خوندنمون درس خوندنه(مدرکای الکی دانشگاه آزاد و قبولی بدون آزمون در کنکور!!!!!!!!!!!!!!)
هیچی امون سر چاش نیست
دیدم همه هستن گفتیم مام بیایم [nishkhand]
اونایی که جزو اون 99.9 % هستند رو کار نداشته باشید...
واقعا خیلی عجیبه که تعداد زیادی جوون به این درجه از کمبود رسیدن که وجدان و انسانیت رو زیر پا میزارن..
کاری با اون پسری که زنگ میزنه به 4تا دختر باهاشون رابطه مخفیانه داره نداشته باشید....
کاری با اون دختری که از خونه میزنه بیرونو تو ماشین اون پسر میشینه و تمام مقدسات رو زیر پا میزارن نداشته باشید....شکست روحی جسمی عشقی عاطفی حق اون هاست....
ولی همین تعدادی که موندن و مراقبن بیشتر مراقب باشن....احساس شیرینیه وقتی به کسی اعتماد میکنی ولی به اساس و طریقه شروع اعتماد باید دقت کرد...
عشق فقط جنس مخالف نیست....چرا فقط دوست داریم ناز یک دختر رو بکشیم تا اونم دوستمون داشته باشه؟چرا اون کلمه ی دوستت دارم رو به مادر و خواهر و پدرمون نگیم؟چرا فکر کنیم زندگی فقط با یک غریبه شیرین میشه و برای بدست اوردن این غریبه عجله کنیم و از خیلی از فاکتور ها بگذریم تا فقط باهاش همکلام شیم؟
چرا واژه مردم آزاری و،
هوسهای زودگذر و،
وقت گذرونی ،
مترادف واژه عشق میشه؟
چرا وقتی یه دختر یا حتی پسر بعد از یه مدت آشنایی به هم اعتماد می کنن پخش شدن معنی میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi42
نه معصومه جان.منظور این نبود که هر کی مرتضی پاشایی گوش بده مورد داره که.منظور اینه اون روحیات رو داره. منظور منم همه دخترا نبود .خیلی کلی گفتم.
درم ورد رابطه هم بگم وقتی دختر کر وکور بشه به هر رابطهای تن میده. اینو من با چشمای خودم دیدم. معذرت میخوام که اینو میگم اما خیلی از پسرا بی غیرت شدن
بعله بحث بی غیرتی پسرا تو جامعه خیلی داغه و متاسفانه همه هم دارن به این موضوع دامن میزنن مثلا شبکه های تلویزیون خودمون ساعت 1:45 فیلم به کجا چنین شتابان رو میگداره تو همین فیلم نشون میده که آقا پسری دختری رو باردار میکنن البته معذرت میخوام که انقدر دارم راحت میگم بعد بابای دختره فقط به دختره میگه کاریه که کردی بابا جان خب این یعنی چی؟یعنی خاک عالم برسرت که انقدر بی غیرتی بابای دختر
یا تو همین فیلم خانومه با اینکه الان ازدواج کرده و باردار هم هست ولی قبلا بدون ازدواج 3 تا رو سقط کرده و اتفاقا بابای دختر هم اونو برده دکتر که بچه ها رو حواله کنن اون دنیا.بعدشم به دخترش هیچی نمیگه.و خیلی دیگه از فیلما...همه و همه دارن ترویج بی غیرتی میکنن.(البته بازم معذرت میخوام که انقدر رک گفتم ولی اینا واقعیت دارن)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
چرا واژه مردم آزاری و،
هوسهای زودگذر و،
وقت گذرونی ،
مترادف واژه عشق میشه؟
چرا وقتی یه دختر یا حتی پسر بعد از یه مدت آشنایی به هم اعتماد می کنن پخش شدن معنی میشه؟
اگه عشق واقعی باشه جفتشون محو یکدیگه میشن!
ولی وقتی یکی محو بشه اینو میگن پخش شدن <):):))