پاسخ : گزارش و مصاحبه با پسران آرایش کرده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
بد بختی این جاست که این پسراارزش زدن هم ندارن، فکر کن یه همچین ادمای سست عنصری می خوان یک زندگی رو هم اداره کنند [tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo][tahavoo]
[tashvigh][golrooz]متاسفانه همین سست عنصرا بهترین زنا رم میگیرن!![hoshdar]
بدبختی یکی دو تا که نیست!
من الان تو کف یه شکنجه ی شدییییییییییید از اون عکس اولیه ام که یه ژست دخترونه هم گرفته نامرد!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
[tashvigh][golrooz]
متاسفانه همین سست عنصرا بهترین زنا رم میگیرن!![hoshdar]
بدبختی یکی دو تا که نیست!
من الان تو کف یه شکنجه ی شدییییییییییید از اون عکس اولیه ام که یه ژست دخترونه هم گرفته نامرد!
شاید بهترین زن ها رو بگیرن ولی خیلی هاشون هم سریع به طلاق ختم میشه،من موندم خانواده های اون دخترا چه فکری با خودشون می کنند که یه همچین پسرایی رو به دامادی قبول می کنند دختراشون رو ترشی بندازند بعض اینه !!!!!!!!!!![khande]sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
شاید بهترین زن ها رو بگیرن ولی خیلی هاشون هم سریع به طلاق ختم میشه،من موندم خانواده های اون دخترا چه فکری با خودشون می کنند که یه همچین پسرایی رو به دامادی قبول می کنند دختراشون رو ترشی بندازند بعض اینه !!!!!!!!!!![khande]sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7
خب چه فایده طلاقم بگیرن بازم زن این موجودات نفرت انگیز شدن
دکتر :|
میتونی آدرس اون عکس اولیه رو برام گیر بیاری
با اون آرایش وحشتناک و لب خونی و ژست صد درصد زنانه و عشوه گانه اش
داره رو اعصابم راه میره!! و !دیوونه ام میکنه
لطفا آدرسی چیزی اگه ازش دارین دریغ نفرمایید که میخوام جعبه های واکس رو بمالونم به لب و ابروش و موهاشو بکشم و بکنم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
خب چه فایده طلاقم بگیرن بازم زن این موجودات نفرت انگیز شدن
دکتر :|
میتونی آدرس اون عکس اولیه رو برام گیر بیاری
با اون آرایش وحشتناک و لب خونی و ژست صد درصد زنانه و عشوه گانه اش
داره رو اعصابم راه میره!! و !دیوونه ام میکنه
لطفا آدرسی چیزی اگه ازش دارین دریغ نفرمایید که میخوام جعبه های واکس رو بمالونم به لب و ابروش و موهاشو بکشم و بکنم!
از اون بدتر هاش زیاد هستند شما حرص نخور برای سنت خوب نیست !!!sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_ dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7
سلام
دوستان عزیز تصاویر ابتدای تاپیک مربوط به افراد دوجنسه هست که یک اصطلاح علمی درباره افرادی هست که از بدو تولد دارای خواص مشترک زن ومرد هستن. یا زن ها هورمون مردانه دارند ویا مردها هورمون زنانه. و اخلاق و علایق همدیگه رو به ارث می برن ودست خودشونم نیست. پس لطفا خواهش دارم این عزیزان که حالا به اراده خدا اینگونه افریده شدن رو سرزنش نکنین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ghalbeyakhi
از اون بدتر هاش زیاد هستند شما حرص نخور برای سنت خوب نیست !!!sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_ dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7sh_dokhtar7
:((:((:((
X-(X-(
:-&:-&:-&:-&
~x(~x(~x(
<):)<):):-&:|:|B-):(>:)>:)>:)
یعنی واقعا اون عکس اولیه رو گیرم بیاد!!
با بقیه اشون کار ندارما!این یه ژستی گرفته که داره دیوونه ام میکنه!!
من طفلک هنوز بچه ام!![khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
:((:((:((
من طفلک هنوز بچه ام!![khande]
[khande][khande][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
سلام دوستان
نظرتون درمورد عکس زیر چیه؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahmoodmah
سلام دوستان
نظرتون درمورد عکس زیر چیه؟؟
به به چه دختر خانم های قشنگی فقط حیف که یکیشون کچله و بعضیاشون ارایشگاه رفتن یادشون رفته اصلاح کنن[khande]
[delkhoori]sh_omomi6[tahavoo][tahavoo]sh_omomi6sh_omomi6sh_omomi6[delkhoori][delkhoori] واقعا که...........