پست فرا درسی( تنها برای مطالعه افراد خاص(
چکیده:
دراین جلسه به تعریف برخی از موانع متداول و همچنین فرصت هایی که در ایران می توانند به آسان شدن کار های شما کمک کنند خواهم پرداخت.
همچنین در ادامه جلسه قبل به انتظاراتی که باید از خود،جامعه،جهان و همچنین آینده و ماده(جرم) و انرژی داشته باشید اشاره می کنم.
تعریفی دقیق از علم ریاضی خواهیم داشت و ارتباط آن را با جهان هستی خواهیم گفت.
در پایان خواهید فهمید که سیستم یادگیری بر اساس تجزیه دائمی اطلاعات جهت تصدیق آن در شرایط مختلف است و این یک وظیفه نا نوشته شما به عنوان یک انسان است.
مقدمه:
موانعی در کشور ایران هستند که پیشرفت تک تک افراد این جامعه را کند و محدود می کنند. می خواهم دو نوع مانع را تعریف کنم.مانع ذاتی و مانع ظاهری.
همچنین می خواهم به موانع ذاتی بپردازم و بعد به موانع ظاهری برسم.
این موانع متاسفانه چنان بزرگ اند که در زمان حال نه می توان آنها را دید و نه توصیف شان کرد. دلیل این مسئله نبود پارامتر های ثانویه برای قیاس است.
در واقع موانعی وجود دارند که در زمان حال مطلق اند، با زمان "گذشته" قابل قیاس نیستند و تنها زمانی که در "آینده" باشید می توانید آن در گذشته دیده را دیده ، با مقایسه با زمان خود راجع به آن قضاوت کنین.
توجه داشته باشید که این موانع با مواردی که هر روز به کمک قیاس به آنها اشاره می کنید فرق دارند.مثلا میزان فشاری که بر مردم ماست رو میشه با فشاری که بر مردم یک کشور پیشرفته است مقایسه کنین و به راحتی بگید وضع مردم ما خیلی خرابه.اما اگر پای موانع ذاتی در میان باشه میتونید بگید چون ما "در لحظه" درست شبیه به مردم یک کشور پیشرفته تصمیم نمی گیریم به این وضع دچاریم؟قطعا اگر در آینده باشید می توانید ادعا کنین اگر در گذشته یعنی زمان حال بودید چه تصمیمی می گرفتید اما این چیزی رو حل نمی کند.
کلید خوشبختی ایران زمین در معکوس سازی این فرآیند است. اگر ما این موانع ذاتی رو ببینیم، برای حل آن اقدام کنیم و دست از اشاره به مشکلات ظاهری برداریم می توانیم به طور موثری نه تنها ایران را بلکه کل جهان را به میل خود تغییر دهیم.
خب...
دیدن و حل موانع ذاتی:
همانطور که گفتم بعضی موانع رو نمیشه دید اما این پایان ماجرا نیست. ما در علم عادت کردیم که برای نادیده ها تابع تعریف کنیم.
یعنی ورودی و خروجی رو ببینیم و حدس بزنیم چطور به همدیگه تبدیل می شوند.
در مورد تعیین و حل موانع ذاتی هم همین وضع هست. اما در موانع ذاتی خروجی و ورودی نداریم تنها تابعی داریم که برای آن ورودی و خروجی تعریف نشده.
کلید حل مشکل ناتوانی در دیدن موانع ذاتی همینجاست.برای دیدن آن باید رویا پردازی کنین یا بهتر بگم دیوانگی کنین.
توجه داشته باشید که ما مثل همیشه ورودی و خروجی داریم اما هیچکدام از این دو به تابع ای که هنوز وجود آن رسما اعلام نشده است نمی خورند.به همین دلیل شما از درک و توصیف آن تابع عاجز اید.
در این حالت فرصت پیش روی شما پناه بردن به دنیای مجازی ذهن خود است. البته اینم بگم که اکثر افراد جامعه نه در محیط واقعی بلکه در محیط مجازی ذهنی خود زندگی می کنند. اینکه با وجود جهان بینی یکسان اختلاف و مشترکات قابل توجه ای در توصیفات و ادعا های خود داریم اثبات این مدعاست... ما همیشه برای حل مشکلات به دنیای مجازی شخصی خود پناه می بریم پس امر عجیبی نیست.
در دنیای مجازی ذهنی عملا این ماییم که هنجار ها را می سازیم.ما خداییم و ما خلق می کنیم.به صورت قراردادی چون قرار نیست این اطلاعات به بیرون درز کند هیچ محدودیتی برای تصورات و خواسته های ما وجود ندارد اما اگر بخواهیم به دنیای بیروی درز کند و از آن در محیط واقعی استفاده کنیم، با توجه به ورودی ها و خروجی مورد انتظار خود اقدام به تولید ابزار ها(توابع) کنیم و در آخر خود یا دیگران در چرخه ای بسته به دقیق تر کردن این ابزار ها بپردازیم.
"افرادی که توانستند در این دنیا تغییری ایجاد کنند همان افرادی هستند که اول این تغییر را در وجود خود خلق کرده اند."
تاریخ نشان داده که بعد از این کار آنها با آزمون و طرح حداقل یک پیش بینی، خود ورودی ها و خروجی ها را تعریف و تابع خود را اثبات کرده اند.
مثلا در مورد موانع ذاتی کشور ایران من ادعایی می کنم مبنی بر اینکه تعریف هنجار ها (فارغ از مثبت و یا منفی بودن آنها) به واسطه کاهش مسئولیت پذیری افراد باعث محدودیت در گردش اطلاعات می شوند.این مانع ذاتی تنها مختص به ایران نیست و مانعی جهانی برای پیشرفت انسان به حساب می آید.
مبنای من تئوری من جریانات جامعه نیست درواقع این تئوری من تا قبل از تعریف هیچ ورودی یا خروجی مشخصی نداشته است.
اما من با تعریف ورودی(مسئولیت پذیری در مقایل نشر اطلاعات) و خروجی( محدودیت در گردش اطلاعات) ثابت کردم که تعریف هنجار ها (اصولا هر نوع تابع) ذاتا باعث محدودیت گردش اطلاعات می شود. جالب اینجاست که این موضوع در ریاضی، مبنا و پایه اصول ریاضیات محض نیز می باشد.
حال که دیدیم چطور میشه یک مانع ذاتی را دید و حلش کرد حال وقتش رسیده که ببینیم چه انتظاری باید از خود،جامعه ، جهان و همچنین آینده ، ماده(جرم) و انرژی داشته باشید.
زیاد نگران نباشید چون جوابش رو کاملا بالا دادیم و اگر قبول کرده باشید متن پایین خیال شما رو راحت می کنند.
دیدید که برای چیزی که نمی دیدیم و درک نمی کردیم با تکیه بر ریاضی محض توابعی تعریف کردیم که همه چیز رو عوض(معکوس) کرد.
حال برای حل موانع ظاهری نیز باید فرضی بس قشنگ تر و جالب تر کنیم. کل دنیا یک "ابر ابزار" است.
هر ابزار تجلی یک تابع ریاضی می باشد و هرچیزی که خار آید روزی به کار آید.برای همین هست که میگم خودتون رو به هنجار ها محدود نکنید.
چون خسته ام این جمله رو میگم روش فکر کنید:
در حالت کلی در صورتی که مسئولیت کاری رو بپذیرید میتوانید از ابزار هایی که مرتبط با آن کار هستند استفاده کنین.
اگر این کار را انجام ندهید نمی توانید ادعا کنین که در انجام دادن آن کار تصمیم گیرنده شما بودید.
در مورد حل موانع ذاتی شما حق دارید که جهت کشف تابع آن از ابزار هایی که باید استفاده کنین.
مثلا در مورد حل مسئله هنجار ها حق دارید فکر خود را مستقیما به دیگران منتقل کنین.
مقاله ای بنویسید و به کنفرانس های مختلف بدید.یا با افراد سرشناس در این رابطه مشورت کنین.
حتی این حق رو دارید که به عنوان یک امپراطور به فکر حکومت بر جامعه آرمانی خود کنین و شروع به از بین بردن جامعه امروز کنین.البته این روش رو پیشنهاد نمی کنم برای ایران بهترین کار همون کنفرانس و سمینار هستش.