پاسخ : یه نگاه به شناسنامتون بندازین،تاریخ تولدتون تو کدوم یکی از این 8 ردیف قرار گرفته؟
کبوتر:شماسمبلی ازرویکردهرچه پیش آیدخوش آیدهستید
اطرافتان هراتفاقی بیفتد،خوشایندیا ناخوشایند به حالتان فرقی نمی کند.
درحقیقت هرجا میروید شادی رامی پراکنید.
راهبری جمع دوستان همواره بعهده شماست وبه وقت نیازدرتسلی بخشیدن به افرادمهارت بالایی دارید.
ازریاکاری بیزاریدوازافرادریاکار دوری می کنید،آنهاجایی درزندگیتان ندارند.
درکارتان بسیارمنظم واهل حساب وکتاب هستید.
بنابراین هیچ وقت باانباشتگی وبه تعویق افتادن کارمواجه نمی شوید.
ولی آگاه باشید:خیلی زود دردام عشق گرفتارمی شوید.
هرجا رو تو مطالب این مدلی نگاه کردم فقط گفته «شما هرجا میروید شادی را می پراکنید»
یه چیز جدید نیست به آدم بگن؟؟؟[soal]
در کل ممنون جالب بود[tashvigh]
پاسخ : یه نگاه به شناسنامتون بندازین،تاریخ تولدتون تو کدوم یکی از این 8 ردیف قرار گرفته؟
میمون
باورم نمیشه کاملا درسته [tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
یعنی من الآن تنها شیر این عرصه هستم!!!
jh j,hkd nv[,hkd ngd fnsj h,v;i ng a;sjk ikv kld fhan.!
چه قدر خوبم ممممن;دی
**: وفاداروخواستنی و شکیم(شکمو)، حکیم(دانا)، تحکیم(عضو دفتر تحکیم خنده) [nishkhand]
هرگزنمی توان دروفاداریتان شک کرد.درکارتان صداقت وخلوص نیت به چشم می خورد.
بسیارساده دل وبی شیله پیله.
اهل جروبحث کردن نیستید.
متواضع،خاکی وواقع بین.به همین دلیل است که دوستانتان دل بسته ی شما می شوند.
درانتخاب پوشاک وسواس وسلیقه ی خاصی دارید.
اگرلباسهایتان مطابق مدروزنباشد،مسلماً ناراحت می شوید.
محبوب، پرطرفدار،خوش برخوردوباگذشت هستید.دوستانی بسیارخوب وقابل احترام دارید،دوستانی که هرکدام شخصیت برجسته ای ارند.
منم لاک پشت شدم
فکر نمی کردم اینقدر دقیق باشه!!!
لاک پشت:پاک سرشت ونیکوخصال
حدیث مهربانی شماهمیشه نقل مجلس است.
شمانیزدوستدار صلح وآرامش هستید.هیچ وقت دوست نداریدمقابله به مثل کنیدحتی باکسی که خلافکاراست.
ازاین روهمه دوستتان دارند.
دلتان نمی خواهدغیبت دیگران رابکنید.
مردم عاشق طرزبرخوردورفتارشمابااطراف یانتان هستند.
همیشه می توانیدعشق بورزید.
ازهمه بهتراینکه انتظارنداریدکسی این عشق شماراپاسخ بگوید.
بسیاربلندنظرودست ودل بازهستید.
اینکه به هرچیزازسمت وسوی واقعی آن نگاه می کنید،بهترین تاثیرراروی طرف مقابلتان می گذارید.