سال 91 سال خوبی نبود.امیدوارم 92 یک سال پر از شادی باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سال 91 سال خوبی نبود.امیدوارم 92 یک سال پر از شادی باشه
امسال تا ظهر29 اسفند کار کردیم!!
محل کارم هم(یک شرکت بزرگ پیمانکار پروژه های نفت و گاز برق و..)اعلام کرده که از 3 فروردین روز کاری شروع میشه و هر کسی غیبت کنه به ازای هر روز 300 هزار تومن جریمه میشه!!!!!!!
سال 91 که خیلی مزخرف بود
اما 92 رو با کلی امید و آرزو شروع کردم
همه کینه ها و دشمنی هارو از دلم پاک کردم
از هرکی دلگیر بودم بخشیدمش
گذشته هارو کنار گذاشتم
امسال میخوام یه زندگی جدید رو شروع کنم
سال 91 با تمام پستی بلندیهاش گذشت ... و سال 92 شروع شد ، پس بیاین همه با هم سال جدید رو باامید و توکل به خدا شروع کنیم و ادامه بدیممممممم
بیاین کمی راحتتر به زندگی نگاه کنیم ، خوبی ها و شادی ها رو پررنگ تر ببینیم .....
امیدوارم سال جدید سال خوبی برای همه دوستان و عزیزانم باشه و از همه مشکلات گره گشایی بشه
سال جدید رو به همه تبریک میگم ، امیدوارم موفق و کامروا باشید[golrooz]
[golrooz]سال نو همگی مبارک[golrooz]
امروز روز خوبی بود من کلا لحظات تحویل سال هیجان خاصی دارم که برام زیباست و باعث میشه همیشه روز خوبی رو این مواقع سپری کنم.....اما امروز کسی که خیلی خیلی دوسش دارم و خیلی برام عزیزه وقتی با تلفن بهش تبریک گفتم بغض کرد چون پیشش نبودم و این منو اتیش زد[negaran]....چند ساعتی میگذره اما هنوز دلم آروم نگرفته[negaran]
من کلا تا الان خیییییلی شاد بودم اما یک فاز منفی هم دیدم اونم گرونی میوه و شیرینی بود از این که مامان بابام اینقد با ناراحتی میخریدن منم ناراحت شدم [asabani]
- - - به روز رسانی شده - - -
من کلا تا الان خیییییلی شاد بودم اما یک فاز منفی هم دیدم اونم گرونی میوه و شیرینی بود از این که مامان بابام اینقد با ناراحتی میخریدن منم ناراحت شدم [asabani]
به سلامتی همه اونایی که مریض بودن خوب شدن
به سلامتی اونایی که تا نشستی عیدی میدن
به سلامتی اونایی که دلشون خوش نست اما تو روت می خندن !!
به سلامتی تمام لچه های با معرفت که از دور و نزدیک با پیام هاشون ادم رو وفتخر می کنن که چنین دوستا خوبی دارن به لبخند زیبا بزن نننننننننننننننن
همه این فتنه ها زیر سر این تلویزیون لامصب بی صاحبه
افقی بشه این یارو.....
واقعا تنفرانگیزترین چیز همین عید شده برای من
اغا یکی از فانتزی های من اینه کمی از این دنیای دیجیتال فاصله بگیرم !!!
اول یه زندگ درست و حسابی و پیام به همکارا و دوستان می دم ممیل و اینا رو هم اضافه کنین . بهدش میرم تلفن . م.وبایل . تلویزیون وسایر رسانه های داخلی و خارجی و قطع می کنم !!!
بعد برا خودم یه حس خوب می گیرم !!
به یاد زمانیکه ادم الکی سر خودش رو شلوغ نکرده بود ! ! میدونی کی رو میگم کم کم ساعت رو می برم عقب تو ذهنم
عید پارسال !!! پایان نامههههههههه مشالله دوستان قصه اش رو مفصل خوندن !!
عید قبل ترش سر خوشی اتمام واحد های ارشد .
عید قبل ترش استرس مشقای عیدددددددددددد الهی قربون دکتر سرمد برم بااون تحقیقاش !!
عید قبل ترش ف استرس نداشته ی کنکور ارشد .
عید """" فارغ البالیییییی بال بال بال
لیسانس که هیچی غصه و پسه !! نه پسته ها !! اون موقع عا پسته غصه نداشت هرکی هرچیش می شد می گفتن معتاد نین برین پسته بخورین الان عملی هم بشین کسی ککش نمی گزه می گن اجیل گرونه !!
دیگه الان بگم استرس کنکور لیسانس برا این بچه های دهه هشتادی چیپ شده !!! اما نمیدونن اما اون یه سال در قلعه ی مکاغذی و اردوی نورزوی هم درس خوندیم هم قرنطینه بودیم چون وبای کنکور داشتیم !!
مدرسه هم بودیم اغا شانس نداشتیم 30 ص معلم بی انصاف پیک سیاه و سفید می ذاشت جلومون !! والا هرکی مامد یه صفحه رنگ می کرد خوشگل میشد معلمه هم می ذاشت تو ظرف اشغال می گفت رفته اداره جایزه نده !!
سال های قبل ترش کلاس اولم رو یادم می اد با یه عالمه پلی کپی دو روی ریاضی !!!
بچه ها به خدا من سنی ندارم ها تجربم زیاده کلن !!
الان یه سر انگشتی حساب کنین 120 رو دارم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
اغا یکی از فانتزی های من اینه کمی از این دنیای دیجیتال فاصله بگیرم !!!
اول یه زندگ درست و حسابی و پیام به همکارا و دوستان می دم ممیل و اینا رو هم اضافه کنین . بهدش میرم تلفن . م.وبایل . تلویزیون وسایر رسانه های داخلی و خارجی و قطع می کنم !!!
بعد برا خودم یه حس خوب می گیرم !!
به یاد زمانیکه ادم الکی سر خودش رو شلوغ نکرده بود ! ! میدونی کی رو میگم کم کم ساعت رو می برم عقب تو ذهنم
عید پارسال !!! پایان نامههههههههه مشالله دوستان قصه اش رو مفصل خوندن !!
عید قبل ترش سر خوشی اتمام واحد های ارشد .
عید قبل ترش استرس مشقای عیدددددددددددد الهی قربون دکتر سرمد برم بااون تحقیقاش !!
عید قبل ترش ف استرس نداشته ی کنکور ارشد .
عید """" فارغ البالیییییی بال بال بال
لیسانس که هیچی غصه و پسه !! نه پسته ها !! اون موقع عا پسته غصه نداشت هرکی هرچیش می شد می گفتن معتاد نین برین پسته بخورین الان عملی هم بشین کسی ککش نمی گزه می گن اجیل گرونه !!
دیگه الان بگم استرس کنکور لیسانس برا این بچه های دهه هشتادی چیپ شده !!! اما نمیدونن اما اون یه سال در قلعه ی مکاغذی و اردوی نورزوی هم درس خوندیم هم قرنطینه بودیم چون وبای کنکور داشتیم !!
مدرسه هم بودیم اغا شانس نداشتیم 30 ص معلم بی انصاف پیک سیاه و سفید می ذاشت جلومون !! والا هرکی مامد یه صفحه رنگ می کرد خوشگل میشد معلمه هم می ذاشت تو ظرف اشغال می گفت رفته اداره جایزه نده !!
سال های قبل ترش کلاس اولم رو یادم می اد با یه عالمه پلی کپی دو روی ریاضی !!!
بچه ها به خدا من سنی ندارم ها تجربم زیاده کلن !!
الان یه سر انگشتی حساب کنین 120 رو دارم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
برای من سال 91 سال خوبی بود ....اما سال 92...
بیا میخوام یه چیزی تو گوش ِت بگم....بیا جلوتر نمیخوام دنیا بشنوه....آهان حالا شد..میدونی راستشو بخوای من حس خوبی به سال 92 ندارم نمیدونم چرا........به کسی نگیا میترسم دنیا بشنوه و بخواد این حس رو به واقعیت تبدیل کنه.....اما میخوام یه کاری کنم.....میدونی چی؟؟؟ میخوام تو این یه سال زندگی کنم با لبخند [shaad]اگه عمرم قد داد که بهتر[nishkhand][shaadi]، نداد هم خدا بیامرزتمsh_omomi52.....اینو که دیدید عزرائیله.....البته برا من......آخه واسه منه گناهکار عزرائیل خوشگل کجا بود[khanderiz]
برای من سال 91 سال خوبی بود ....اما سال 92...
بیا میخوام یه چیزی تو گوش ِت بگم....بیا جلوتر نمیخوام دنیا بشنوه....آهان حالا شد..میدونی راستشو بخوای من حس خوبی به سال 92 ندارم نمیدونم چرا........به کسی نگیا میترسم دنیا بشنوه و بخواد این حس رو به واقعیت تبدیل کنه.....اما میخوام یه کاری کنم.....میدونی چی؟؟؟ میخوام تو این یه سال زندگی کنم با لبخند [shaad]اگه عمرم قد داد که بهتر[nishkhand][shaadi]، نداد هم خدا بیامرزتمsh_omomi52.....اینو که دیدید عزرائیله.....البته برا من......آخه واسه منه گناهکار عزرائیل خوشگل کجا بود[khanderiz]