پاسخ : اگه دستان عزیز فکر می کنند در این زمان نیز پیامبر بهترین الگوست شرکت کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
من هم میدونم که بحثتون چیه چون قبل از پیام شما دوست عزیز پاسخ دوست عزیز312 رو خونده بودم اما شما در ازدواج ، مسیحیت رو در مقابل مسلمانی قرار داده بودین که یک نوع تبلیغ مسیحیت است. باید با احتیاط حرف زد
تبلیغ نیست که ، هر دو بخشی از اعتقادات دینی هر کدوم از ادیان بود.موقعی تبلیغه، که بنده بگم کار مسیحیا بهتره یا اینکه نتیجه گیری ای بر ضد اسلام بکنم.من هیچ قضاوتی نکردم؛ گفتم: باید هر دو گروه به اعتقاد هم احترام بذارن.
پاسخ : اگه دستان عزیز فکر می کنند در این زمان نیز پیامبر بهترین الگوست شرکت کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
تبلیغ نیست که ، هر دو بخشی از اعتقادات دینی هر کدوم از ادیان بود.موقعی تبلیغه، که بنده بگم کار مسیحا بهتره یا اینکه نتیجه گیری ای بر ضد اسلام بکنم.من هیچ قضاوتی نکردم؛ گفتم: باید هر دو گروه به اعتقاد هم احترام بذارن.
دوست عزیز اگه پست خودتونو بخونین متوجه میشین که از عقاید مسلمانان نگفتی از عقیده خودتون گفتین نه مسلمانان. بعد یه سر و دم عقاید مسیحیت امروزی را بریدین و از وسطش یه خورده گفتین .دین مسیحیت تاریخ انقضاش گذشته همون دین در زمان کنونی جواب نمیده خدا به مرور دین را به تکامل رسانده همان دین در دنیای کنونی جوابگو نیس چه برسه به تحریف شده اش.ما به همه یعقاید تا اونجایی که درست بیان بشن و تاریکی را نیاورند احترام میگذاریم اما نباید بردگی بر آزادگی تبلیغ بشه چون عامل به اسارت کشانده شدن انسانهاست و حرف قرآن که میگه به سوی نور بیایین رو نادیده میگیره قرآن همه رو به تفکر فرا میخونه شما علل تجدید نبوتها و اینکه چرا ادیان به مرور عرضه شده اند رو بخونین حتما متوجه میشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
دوست عزیز اگه پست خودتونو بخونین متوجه میشین که از عقاید مسلمانان نگفتی از عقیده خودتون گفتین نه مسلمانان. بعد یه سر و دم عقاید مسیحیت امروزی را بریدین و از وسطش یه خورده گفتین .دین مسیحیت تاریخ انقضاش گذشته همون دین در زمان کنونی جواب نمیده خدا به مرور دین را به تکامل رسانده همان دین در دنیای کنونی جوابگو نیس چه برسه به تحریف شده اش.ما به همه یعقاید تا اونجایی که درست بیان بشن و تاریکی را نیاورند احترام میگذاریم اما نباید بردگی بر آزادگی تبلیغ بشه چون عامل به اسارت کشانده شدن انسانهاست و حرف قرآن که میگه به سوی نور بیایین رو نادیده میگیره قرآن همه رو به تفکر فرا میخونه شما علل تجدید نبوتها و اینکه چرا ادیان به مرور عرضه شده اند رو بخونین حتما متوجه میشین
بنده هیچی از خودم نگفتم. چند همسری هم قانونی نیست ؛ که من بوجود آورده باشم. حالا شما باهاش مشکل داری؛ میل خودته. تاریخ انقضاء مسیحیت و... هم اصلا ربطی به بحث نداره؛ من صرفا یک نمونه از اختلاف عقیده بین ادیان رو مطرح کردم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
چند همسری هم قانونی نیست ؛ که من بوجود آورده باشم. حالا شما باهاش مشکل داری؛
دوست عزیز دین و مذهب و مکتب ما باهاش مشکل داره. در این جور مسائل چیزی به نام من وجود نداره حرف از مکتبه نه شخص.چون یه مکتب به همه پاسخ میده نه به یه نفر.من مسائل و اعتقادات شخصیم رو وارد این مسائل نمیکنم حرف مکتبم رو میگم این حقیر اندازه ای نیستم که عقایدم رو وارد مکتبم کنم.حرف دین اسلام است و شما عمل چند نفر رو به حساب دین میذارین. برا همین گفتم به عمل کننده و دعوت کننده کاری نداشته باشیم به حقیقت دین بپردازیم. اگه دین ما بگه چند همسر داشته باشین چطور به استحکام خانواده بیشترین اهمیت رو داده؟ آیا اینها تناقض نیستن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
دوست عزیز دین و مذهب و مکتب ما باهاش مشکل داره. در این جور مسائل چیزی به نام من وجود نداره حرف از مکتبه نه شخص.چون یه مکتب به همه پاسخ میده نه به یه نفر.من مسائل و اعتقادات شخصیم رو وارد این مسائل نمیکنم حرف مکتبم رو میگم این حقیر اندازه ای نیستم که عقایدم رو وارد مکتبم کنم.حرف دین اسلام است و شما عمل چند نفر رو به حساب دین میذارین. برا همین گفتم به عمل کننده و دعوت کننده کاری نداشته باشیم به حقیقت دین بپردازیم. اگه دین ما بگه چند همسر داشته باشین چطور به استحکام خانواده بیشترین اهمیت رو داده؟ آیا اینها تناقض نیستن؟
پیامبر بعد از حضرت خدیجه چندتا زن گرفت؟
امام حسن چندتا زن داشت؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
پیامبر بعد از حضرت خدیجه چندتا زن گرفت؟
امام حسن چندتا زن داشت؟
دوست عزیز اول برین یه نگاهی به همسران پیامبر بیندازین بعد پاسخ بدین .مطالعه کنین حتی یه بار خدا دستور به ازدواج پیامبر داد اینجا جای بحث نیس. شرایط و... تاریخ رو بسنجین. در کدام مورد خانمهای این بزرگواران ازشون ناراضی بودن؟ حتی حضرت رباب همسر مولا امام حسین(ع) میگن تو سایه نمی نشست یا آب سرد میل نمیکردن.البته به جزئیات نمی پردازم چون جاش نیس. شما بهتره خودتون تحقیق کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
عبدالله.
دوست عزیز اول برین یه نگاهی به همسران پیامبر بیندازین بعد پاسخ بدین .مطالعه کنین حتی یه بار خدا دستور به ازدواج پیامبر داد اینجا جای بحث نیس. شرایط و... تاریخ رو بسنجین. در کدام مورد خانمهای این بزرگواران ازشون ناراضی بودن؟ حتی حضرت رباب همسر مولا امام حسین(ع) میگن تو سایه نمی نشست یا آب سرد میل نمیکردن.البته به جزئیات نمی پردازم چون جاش نیس. شما بهتره خودتون تحقیق کنین
من با چند همسری در اسلام مشکل ندارم.شما خیلی اصرار دارین که چند همسری در اسلام وجود نداره. ضمنا من این بحث رو شروع نکردم؛خودتون هی کشش دادین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
من با چند همسری در اسلام مشکل ندارم.شما خیلی اصرار دارین که چند همسری در اسلام وجود نداره. ضمنا من این بحث رو شروع نکردم؛خودتون هی کشش دادین!
اون چند همسری که در جامعه در تعریف ذهن همگان وجود داره در مکتب من وجود نداره بعضیا از قانون مکتب من سوءاستفاده میکنن و باعث برهم خوردن زندگی خواهران و برادرانم میشن، فقط در این سایت نیست در جامعه هم به خیلیا در این مورد جواب میدم اما دوست عزیز بدونین که چند همسری به این شکل خدا شاهده که در دین و مکتب ماها وجود نداره بعضیا شهوترانی خودشان را به حساب دین میگذارن و کلاه شرعی میذارن اشتباه چند نفر رو نباید در جامعه رواج بدیم.به دختران زیادی در این مسئله توضیح میدیم که اینجوری نیس که شنیدین یا دیدین. اگه پدرانتان یا همسرانتان دنبال خانم دیگه ای هستند و خانواده را متزلزل میکنند این حرف مکتب نیس اگه اونا به اسم پیامبر وائمه این کار را میکنن میخوان کارها و شهوترانی هاشونو توجیه کنن
ممنون از اینکه نظر دادین
پاسخ : اگه دوستان عزیز فکر می کنند در این زمان نیز پیامبر بهترین الگوست شرکت کنند
پاسخ : اگه دوستان عزیز فکر می کنند در این زمان نیز پیامبر بهترین الگوست شرکت کنند