پاسخ : چطورپسرارودق بدید؟(ویژه دوشیزگان)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
حیف... عشق های واقعی با همین کارای ساده شروع میشه و اخرش به جدایی...
عشق و معرفت یاد بده به بچه ها نه اینارو...
واقعا متاسفم...شوخیش خیلی هارو وسوسه میکنه تا وقتی لازم شد به جای عذرخواهی اینکاراو کنن...
هرکسی یه دیدی داره من چیزی به نام عشق نمیشناسم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golbarg00
هرکسی یه دیدی داره من چیزی به نام عشق نمیشناسم
پس این دید بد و سیاه رو به دیگران یاد ندید.بخدا گناه داره...یکمی فکر کنید میفهمد...ببخشید اینجوری صحبت کردم اما از استاد هام یاد گرفتم باید مراقب جوونا باشیم...هرکسی با طلاق و جدایی نیم قدم فاصله داره...
دیدتون رو عوض کنید چون دراینده واقعا بد اوضاعی میشه براتون...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بلدرچین
به جای ترویج راه غلط یه فکری به حال جوونا کنید... دوستان گلم. اگر دوست دارید زندگیتون خراب شه. شیطان توش نفوذ کنه،تا مرز نفرت برید تا مرز جدایی برید خانواده هاتون از هم نفرت پیدا کنن این کارهایی که گفته شد رو بکنید و اخرم خیانت و طلاق... اشکم درومد از اینکه این پیامو دیدم. اگه یکی امتحان کنه و زندگیش خراب شه کی جواب میده؟ حرف بزنی که دیروز با پسر عمم یا هرکی رفتم بیرون چی میشه؟چه نتیجه داره؟جز اینکه فردا پسر برای تلافی با یه دختر بره بیرون؟اینقدر این کارو بکنن تا عادی شه... یکمی به حرفام فکر کنید فقط یه ذره...
شوخیه.واسه سرگرمی.جدی نگیرین.1 موضوع واسه کل کل و بحث و سرگرمی. وگرنه هر آدم عاقلی میدونه تو زندگی مشترک این حرفا جایی نداره...
سلام دوستان
دوست عزیزم واسه سرگرمی و شوخی همینجا تو این سایتی که همه کم و بیش همو میشناسیم و هدف پستا رو میدونیم بد نیست این پستت
خیلی سخت نگیرین شما هم دوست خوبم بلدرچین جان
اما خب نکات اخلاقی رو هم نباید فراموش کرد که اون مربوط به این پست نیست!
عشق مبحث قشنگیه اتفاقا عزیزم اما جاش تو نت و این سایت نیست و تو دل آدماست
حالا که این پست شوخیه و واقعا منو خندوند حسابی..خیلی کارایی که گفتین حرص در بیاره[khande]
از دوست خوبم"" اسم خودتو نمیدونم پس همون golbarg00 [cheshmak]""میخوام واسه این که دوستای دیگه مون هم بدونن که شوخی به قولی نمک زندگیه و حقیقت زندگی و رفاقت و دوستی یا عشق چیزی فراتر از ایناست و نعمت بزرگیه که از وجود حق نشات میگیره یه پست مفیدم در مورد اون بذارن "البته پیشنهاده" اگر دوست داشتید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
golbarg00
چون چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بيايد ميفهميد[khande]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Alpha110
شما بيايد ميفهميد[khande]
شماترجمه کن مامیفهمیم.من که بقولم عمل کردم