حقیقته دیگه........خانوم مهربون نداریم.
شاعر میگه:
حقیقت تلخه رفیق مثله ته خیار / اگه میشناسی تو برو بهترو بیار
نمایش نسخه قابل چاپ
شرمنده من تازه واردم و زیاد با بچه ها اشنایی ندارم و برام جالبه نظر دوستان رو بدونم[tashvigh]
اون بالا روی دعوت کردن از کاربران کلیک میکنید ودر کادر مربوطه اسامی افرادی را که میخوهیدرا وارد میکنید و تایید میکنید
- - - به روز رسانی شده - - -
اون بالا روی دعوت کردن از کاربران کلیک میکنید ودر کادر مربوطه اسامی افرادی را که میخوهیدرا وارد میکنید و تایید میکنید
همه خوفیم اقاوخانم نداره که
تو پسرا که نمیدونم ولی خوب پیدا میشه تو دخترا هم نمیدونم خوب اونم بستگی داره به چی بگیم مهربون [cheshmak]
همه آقا داداشا مهربونن.....
همه آجی خانوما هم مهربونن....
خدا همتونو حفظ کنه...آمین...[golrooz]
همه دوستان خوب و مهربونن ولی خب قراره بگم چند تا رو میگم .قبلش معذرت میخوام اگر اسم بقیه دوستان نیست وگرنه همه از نظر من مهربونن و خوب هستن
دختر: ستاره ی قطبی -غزل بارون -غزل اشنا - فاطیما - sa.n - BaAaroOoN - f1020
پسر: داداشی - vahid5835 .مهدی42 - مبارز -sahand -admin -
من تازه عضو سایت شدم کسیو نمیشناسم پس به خودم اجازه نظر سنجی نمیدم[tafakor]
اگه اسم منو نیاورد همتون بدونید واسه خاطر 5تا نون سنگک و یه ناهاره [khande]نقل قول:
همه دوستان خوب و مهربونن ولی خب قراره بگم چند تا رو میگم .قبلش معذرت میخوام اگر اسم بقیه دوستان نیست وگرنه همه از نظر من مهربونن و خوب هستن
دختر: ستاره ی قطبی -غزل بارون -غزل اشنا - فاطیما - sa.n - BaAaroOoN - f1020
پسر: داداشی - vahid5835 .مهدی42 - مبارز -sahand -admin -
ولی من خودم خیلی djmahdi رو دوست دارم.و همچنین sasamc2,hossien
تو خانما هم yas-90 و alien از اوردن اسم بقیه معذورم چون زیادن.منم اسم سردستشونو آوردم.[nishkhand]
مهربونترین دختر :
نازخاتون ، باستان شناس ، سونای ، سونای 69 ، غزل بارون ، نارون1 ، Enamel ، f1020 , Roksana , only math , poune , nafise khanom , samaneh , BAaROon , sa.n , Wizard , yas 90 , جوان ایرانی ، parichehr , golden3 , ارغنون , 1344 , غزل اشنا ، ماه افرید ، omega ،ماری مریم ، zolfa ، elnaz , elinaa ...
مهربون ترین پسر :
داداشی ، win boy , hadi elec , وجید الهام ، مخفی ، فیلد مارشال ، آسد مرتضی ، sub zero , reza 1369 , محسن آزماینده ، Izangard T kamanabro , sokot , حسین مت ،sasaMc2 , sahand , pixie , dj mahdi , mahdi 42 , mamadshomakher , Sabo3our
مبارز, robo milad, bad secreter
namellyr