پاسخ : اگه یکی را دوست داشته باشی اما بهش نرسی شب عروسیش با یه نفر دیگه چی کار میکنی؟؟؟؟
سلام.دوستان منم باور نمیکنم که انقد ریلکس باشین!!!شاید چون هنوز براتون پیش نیومده همچین چیزی.ولی من خییییییییییییییییلی بم برمیخوره فک کنم تا ی هفته افسرده شم اما گریه شاید شاید دوقطره اشک!!!و دیگر اینکه نمیبخشمش و گاهی گاهی گاهی شاید دلم براش تنگ بشه[khejalat]
پاسخ : اگه یکی را دوست داشته باشی اما بهش نرسی شب عروسیش با یه نفر دیگه چی کار میکنی؟؟؟؟
خدا نکنه همچین اتفاقی بیفته![nadidan]
واسه من که خیلی سخته
امیدوارم نفهمم اون شب عروسیشه[taajob] اما اگه بفهمم مطمئنا گریه میکنم...
اما در کل زود باهاش کنار میام..
اگه کسی رو دوست داری ولش کن بره اگر برگشت بدون از همون اول هم متعلق به تو بوده اما اگر برنگشت بدون قسمتت نبوده.[golrooz]
و من هیچ وقت به چیزی که متعلق به من نیست فکر نمیکنم.[bihosele]
به نام خدا
من تو عروسيشون شركت ميكنم و بهش تبريك ميگم ، بعدش سوار ماشينم ميشم ، اولين جايي كه ميرم فرودگاست ، ميشينم با اون عشقاي اهنيم درد و دل ميكنم و شايدم خرف نزنم و فقط تا صبح اونجا باشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H37
اگه کسی رو دوست داری ولش کن بره اگر برگشت بدون از همون اول هم متعلق به تو بوده اما اگر برنگشت بدون قسمتت نبوده.[golrooz]
و من هیچ وقت به چیزی که متعلق به من نیست فکر نمیکنم.[bihosele]
[tashvigh]
تو خودم میریزم شب عروسیشونم فقط نگاشون میکنم وحسرت میخورم و سعی میکنم خودم دلداری بدم .آخرشم بهشون تبریک میگم ومیرم تا فراموش کنم همه چی رو البته بعد از مدتی
شاید اگر گاهی
قلبم زند از نو
بگریزم از عشقُ
از یادگار تو...
دوست داشتن و دوست داشته شدن زیباست... بی نهایت...
میدونم احساس عشق خداوندی قابل قیاس با عشق زمینی نیست اما یه چیز رو خوب میدونم و اون اینه که پروردگار این احساس زیبا رو بخشیده تا ازش بهره ببری و
چه خوب میشه که از عشق زمینی به عشق جاودانگی پروردگار برسی..چرا که این دو عشق و احساس مکمل همدیگه هستند..
من همیشه آرزوی چنین احساسی داشتم و دارم
اما اگر بخواد چیزی یا کسی یا اتفاقی از مسیر عشق و احساس واقعی منحرف نه ما رو.. پس باید بسپریمش دست خودش...
من آدم احساساتی هستم .. زیاد
این مطلبو واسه روشن شدن موضوع گذاشتم اما
باید بگم اگر چنان که دوستمون گفتن بخوام جواب بدم
در واقع نمیتونم منکر ناراحتی شدید قلبیم بشم.. اگر چنین اتفاقی واسم بیفته به احتمال زیاد زمان زیادی درگیر میشم تا به نبودن کسی که دوستش دارم عادت کنم
اما این دلیل نمیشه که واسه شادمانی اون ناراحت باشم.. از اعماق قلبم براش آرزوی خوشبختی میکنم و میسپارمش به خدا.. تو همون شب عروسیش[labkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بحث
[tashvigh]
ممنون دوست عزیز.راستش به نظر من تنها راهش همین هست.[cheshmak][cheshmak][golrooz]
بچه ها الكي نپرونين! 1كم فكر كنين.اگه اين اتفاق بيفته واقعا سخته!البته اگه دوس داشتنتون واقعي باشه...!
غير ممكنه عين خيالتون نباشه!
من كلا آدم بيخيالي هستم اما مطمئنم اين مسئله اگه پيش بياد 1كم اذيت ميشم!
من خیلی ناراحت میشم وگریه میکنم اما کاری ازدستم برنمیاد هیچ وقت هم دوست ندارم ناراحتی عشقمو ببینم به همین خاطر میسپارمش به خدا وبراش آرزوی خوشبختی میکنم اما خودم نمیتونم فراموشش کنم