-
پاسخ : کمک : مشکل تحصیلی
در سراشیبی یک کوه بلند به سختی وبا فشار وتنگی نفس وتپش قلب برای رسیدن به قله دارم بالا میرم وجب به وجب ولی بامیل به بازگشت به پایین ورها شدن از این همه فشار .اون پایین یه رودخونه پراب و زیبا میبینم ویه جنگل انبوه با درختان بلند .غذا هست ارامش هست وسایه سار درختان ونسیم خنک. دوستانم اون پایین دور سفره ای کنار اب نشسته اند وغذا میخورند وگاهی برایم دست تکان میدن. درمیانه کوه ایستاده ام تا نفسی تازه کنم .به قله نگاه میکنم فکر میکنم ایا ارزش این همه زحمت رو داره ؟ اون بالا به جز افتخار پیروزی و بعدش خدمت به خلق چیزی نمیبینم . پاهایم سست شدن وتوش موندم . دنبال بهانه ای میگردم تا پایین بیام ولی از کلمه وتفکر پایین رفتن نفرت دارم . عزمم رو جزم میکنم و با توکل برخدا یه راهی پیدا میکنم اره خودم یه راهی پیدا میکنم .یه راهی پیدا میکنم ........ (موفق باشی- آنوبانی نی)
-
-
سلام دوست من
منم دوره ی راهنمایی و دبیرستان و پیش دانشگاهیمو تو نمونه دولتی گذروندم،میدونم فشاری که ازش حرف میزنی واقعأ وحشتناک و غیر قابل تحمله.منم سال ذوم دقیقأ همینجوری بودم یعنی یه برهه ای میخئاستم کلأ فرار کنم.روزی 7ساعت درس میخوندم و همه چی رو به خودم حروم کرده بودم ولی تو امتحان اندازه ی یه فرد بی سوادم نمیتونستم بنویسم....اینارو گفتم که بدونی تنها نیستی و خودتو نبازی...
و اما....
اگه استرسی هستی یه کم رو خودت کار کن که بیخیال باشی،به نسبتی که درس میخونی به تفریحم نیاز داری تا روحت هم به آرامش برسه،از چیزای تنش زا دوری کن،مثلأ دوستای که فقط نیمه ی خالی لیوان ها رو میبینن...اگه امتحانی رو بد دادی ناامید نشو،بیا اون مبحث رو با دقتی بیشتر از سری قبل مطالعه کن،نقاط ضعف و قدرتت رو بشناس چون بهت کمک میکنه که خودت رو نبازی و یادآوری میشه برات که بدونی تو بعضی چیزا یکه تازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یه پیشنهاد شخصی هم بدم:به نظرم برو سراغ کتابهای انرژی اتمی،تو تقویت پایه ای بسیار مفیده....
خلاصه بگم....کوتاه نیا و روی این کتابارو کم کن،چون تواناییش رو داری،یادت باشه تو واسه بالاتر از این حرفا بوجود اومدی پس جلوی این چیزای ناچیز زانو خم نکن...مثل اسمی که انتخاب کردی همیشه مبارز باش.....[daava]
-
[afsoorde]
ای کاش یه راه حلی داشتم.
الان یه مدت من امتحان رو میخونم. یه دوستی هم دارم ؛بی خیال توی خونه میگیره میخوابه. بعد سر امتحان، من صفر میشم؛ اونم صفر. اینجاست که یه سوال اساسی توی ذهن من، مدام ایجاد میشه؛ که فرق بین، منی که زحمت میکشم با اونی که بی خیال دنیا داره عشق و حال میکنه توی چیه؟
-
من هم دقیقا همین مشکل و داشتم .ولی با تغییر روش درس خوندنم مشکلم حل شود
-
سلام دوست من. چیزی که متوجه میشم از حرفات اینه که فکر کنم روش درس خوندن تو یه کم مشکل داره.منم همین مشکلو داشتم اما کم کم دستم اومد که چه جوری از مدت زمانی که واسه درس خوندن میزارم نتیجه مطلوب بگیرم.پیشنهاد من واسه تو اینه که بیشتر مدت زمانی که درس میخونی رو به حل تمرین و خوندن نمونه سوال اختصاص بدی.سعی نکن خط به خط کتاب رو حفظ کنی سعی کن بفهمیش،چون بهتر تو حافظه میمونه.تفریح در کنار درس نه تنها بد نیست که مفید هم هست،ذهنتو آماده ی دریافت مطالب جدید میکنه.امیدوارم راهکارم به دردت بخوره.موفق باشی.
-
سلام
ماهم مشکل شمارو داریم کلا دوم خیلی سخته مخصوصا فیزیک و شیمی و..
ولی اشکال نداره میگذره دیگه
شنیدید که میگن اگه یه درسو همون روز بخونی خیلی بهتر یاد میگیری
مثل اینکه میگن وقتی تنور داغه نون به اون می چسبه
ذهن ما هم تا 24سا عت بعد از درس
یادگیری خیلی بالایی داره
درسته که واسه اینکار وقت و حوصله زیادی می خواد تا بشینی درس همون روز رو همون روز بخونی
ولی لازم نیست زیاد به خودتون سخت بگیرید در حد یه نگاه که مطالب یه مروری بشه
یه چیز دیگه دبیر فیزیک ما می گفت که کسی که تو کلاس درسو درست نمی فهمه
ولی تو خونه میره درس می خونه و یاد میگیره بهتره تا کسی که تو کلاس یاد میگیره و تو خونه زیاد مروری بر مطالب نمی کنه
منم زیاد تو کلاس یاد نمی گیرم توخونه که دوره میکنم بهتر مطالب جا میوفته واسم
داشتن کارهای غیر درسی هم
به نظر خودم ودوستام اصلا لطمه ای که به درس نمی زنه هیچی تازه باعث میشه بهتر برنامه ریزی کنی و ..
یه دعایی هم تودرس اول عربی هست
اونجایی که نوشته اللهم اخرجنی من ظلمات الوهم
تا خزائن علومک
این دعای قبل از مطالعه هستش
بالاخره یه جایی عربی بدرد خورد
موفق باشید ببخشید خیلی زیاد شد
-
سلام . من هم در نمونه دولتی درس می خونم . ( البته سال اول هستم ) . اگه کسی تو مدرسه تون هست که شما فکر می کنید نتیجه مطلوب میگیره ، برنامه روزانه اش رو ازش بپرسید و یک هفته اجرا کنید . من خودم یک بار همین کار رو کردم و نتیجه خوبی هم داد . خیییییلی هم به خودت نمی خواد سخت بگیری . اگه این رو هم امتحان کردید و نتیجه نداد راه های دیگه ای رو می تونید برید . بالاخره یکی از این ها جواب میده دیگه . فقط یک سوال دارم ازتون : روزی چند ساعت درس می خونید ؟؟؟؟
-
سلام بر شما دوست عزیز.
خود من هم همین حس رو تجربه کردم!
با توجه به اینکه یک هفته دیگه امتحانات شروع میشه در هفته آخر کار مدرسه کمی سبک تر میشود، بهترین راه برای مقابله با این مشکل اینه که شما برای مدتی به سراغ کار های فرعی(کار کردن در هوافضا) نروید و به درس هایتان برسید و شب ها(در طول یک هفته باقی مانده)کم تر به خود فشار آورده و با خیالی آسوده بخوابید و به خود بگویید هر قفلی یک کلیدی دارد و به توانایی های خود امیدوار باشید.
به این کار عمل کنید نتیجه میده دوست عزیز.[golrooz]
اگر بازم مشکلی بود در خدمتم.
-
سلام.
بنظرم زياد به حرفاي منفي اطرافيان توجه نكني بهتره و دوما اعتماد بنفس خودت رو بيشتر از اين تقويت كن.به كارهايي كه انجام ميدي عشق داشته باش و با لذت انجام بده تا برات سخت نياد.من الان روزي بالاي 17 ساعت كار ميكنم ولي چون با علاقه به اموراتم ميرسم احساس خستگي نميكنم و همش به خودم تلقين ميكنم كه در مقابل مشكلات من شكست ناپذيرم ,اين تفكر باعث بهبود راندمان كاريم هم شده.موفق باشي
Forum Modifications By
Marco Mamdouh