پاسخ : شار مغناطیسی از چی ساخته شده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
مگه قدرت گرانش زمین جنس داره؟من میپرم هوا زمین میام [nishkhand] چیزی بهم وصل هست؟
واقعا ماهیتی کشف نشده هست.
من توی یک کتاب به اسم مروری بر تاریخ زمان خوندم که شما فزض کنید که تمام اجرام رو یک پارچه قرار دارند طبیعتا اون جسمی که سنگین تر و متراکم تره بیشتر به فر رفتگی توی پارچه ایجاد میکنه و از اونجایی که جرم زمین از ما بیشتره ما به سمت زمین کشیده میشیم نه زمین به سمت ما و همینطور جرم خورشید از زمین بیشتره و...[tafakor]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
من توی یک کتاب به اسم مروری بر تاریخ زمان خوندم که شما فزض کنید که تمام اجرام رو یک پارچه قرار دارند طبیعتا اون جسمی که سنگین تر و متراکم تره بیشتر به فر رفتگی توی پارچه ایجاد میکنه و از اونجایی که جرم زمین از ما بیشتره ما به سمت زمین کشیده میشیم نه زمین به سمت ما و همینطور جرم خورشید از زمین بیشتره و...[tafakor]
افرین.درسته.بله برای درک جاذبه این بهترین مثال هست.مثلا سیاهچاله خیلی بیشتر از زمین فضای اطرافشو خمیده میکنه.و خیلی جالب تر میشه که وقتی جسمی فضای اطرافشو اینقدر خمیده میکنه که فضای این طرفش میرسه به لبه ی فضای اونطرفش.
اما ما داریم روی جنس و ماهیت وجودی میدان های انرژی صحبت میکنیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
افرین.درسته.بله برای درک جاذبه این بهترین مثال هست.مثلا سیاهچاله خیلی بیشتر از زمین فضای اطرافشو خمیده میکنه.و خیلی جالب تر میشه که وقتی جسمی فضای اطرافشو اینقدر خمیده میکنه که فضای این طرفش میرسه به لبه ی فضای اونطرفش.
بله درسته مضوع بحث این نیست فقط میخواستم مفهوم جاذبه رو بگم!
من در پست اولم اشتباه گفتم الکترو مغناطیس ! جنسش الکترو استاتیک هست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
بله درسته مضوع بحث این نیست فقط میخواستم مفهوم جاذبه رو بگم!
من در پست اولم اشتباه گفتم الکترو مغناطیس ! جنسش الکترو استاتیک هست!
با توجه به اینکه گشتاور الکترون ها، میدان مغناطیسی ایجاد میکنه؛ پس هرجا الکتریسته باشه؛ چه ساکن یا در جریان، میدان مغناطیسی ایجاد میشه.نکته اینجاست، که این میدان مغناطیسی از چه ذراتی ساخته شده و چرا این چرخش، میدان مغناطیسی ایجاد میکنه؟
مغناطیس پس ذره است؟خب این ذره چیکار می کنه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
من از کوانتوم و علوم ذرات و کلا ابعاد خیلی کوچک و خیلی بزرگ زیاد خوشم نمیاد و اطلاعات چندانی ندارم
ولی مطمئنی که خود فضا رو خم میکنه؟
اگر اینطوره چطور؟
دلایل یا شواهدی که از روی اون به این نتیجه رسیدن چی بوده؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
من از کوانتوم و علوم ذرات و کلا ابعاد خیلی کوچک و خیلی بزرگ زیاد خوشم نمیاد و اطلاعات چندانی ندارم
ولی مطمئنی که خود فضا رو خم میکنه؟
اگر اینطوره چطور؟
دلایل یا شواهدی که از روی اون به این نتیجه رسیدن چی بوده؟
حسین ببخشید دیر جواب دادم یکم اوضاعم....
من چند سال پیشا ازین مطالب اونم تئوریشو میخوندم...باشه سر فرصت دور هم این تاپیکو ادامه بدیم
http://uc-njavan.ir/images/pwefxwthspdn3iqhbkdt.jpg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mamadshumakher
حسین ببخشید دیر جواب دادم یکم اوضاعم....
من چند سال پیشا ازین مطالب اونم تئوریشو میخوندم...باشه سر فرصت دور هم این تاپیکو ادامه بدیم
خب اگر برای نور جرم یک واحد(هرچند کم) قائل بشیم
این خمیدگی فقط بر نور هست نه زمان و نه فضا
یعنی جاذبه ی شدید باعث خمیدگی هرچند کم حرکت نور میشه
پس فضا نیست که خم میشه زمان نیست که خم میشه - فقط نور هست که خم میشه
پس چرا میگن فضا-زمان خم میشه؟
شاید به خاطر این باشه که نور به خط مستقیم حرکت میکنه و براش جرم 0 در نظر گرفته میشه
اما چطور میشه واقعا اثبات کرد نور هیچ جرمی نداره؟ در صورتی که به صورت شهودی میتونه انرژی رو حتی به صورت انرژی جنبشی منتقل کنه؟ و نیرو وارد کنه؟
حالا بعدا جواب بده الان لازم نیست - هرکی میتونه با نقل قول جواب بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین متقی
خب اگر برای نور جرم یک واحد(هرچند کم) قائل بشیم
این خمیدگی فقط بر نور هست نه زمان و نه فضا
یعنی جاذبه ی شدید باعث خمیدگی هرچند کم حرکت نور میشه
پس فضا نیست که خم میشه زمان نیست که خم میشه - فقط نور هست که خم میشه
پس چرا میگن فضا-زمان خم میشه؟
شاید به خاطر این باشه که نور به خط مستقیم حرکت میکنه و براش جرم 0 در نظر گرفته میشه
اما چطور میشه واقعا اثبات کرد نور هیچ جرمی نداره؟ در صورتی که به صورت شهودی میتونه انرژی رو حتی به صورت انرژی جنبشی منتقل کنه؟ و نیرو وارد کنه؟
حالا بعدا جواب بده الان لازم نیست - هرکی میتونه با نقل قول جواب بده
سلام
راستش اینها شدیدا بر می گرده به کیهان شناسی و مسائل پیچیده ی پشتش
ولی طبق قوانین نسبیت اینشتین جرم های بالا فضا-زمان رو خم می کنه که البته باعث تغییر حرکت نور می شه، فضا- زمان رو باید با هم در نظر بگیرید. یه مجموعه ی 4 بعدی.
جرم نور صفر در نظر گرفته می شه چون اگه بخوایم سرعتش رو حد بالا در نظر بگیریم طبق رابطه e=mc2 هر چیزی که جرم داشته باشه نمی تونه به این سرعت برسه و نور و نوترینو نسبیتی حساب می شن و بقیه ذرات غیر نسبیتی یعنی اون دوتا جرم سکونشون صفره.
وقتی انرژی رو منتقل می کنه مثلا در پدیده فتو الکتریک که الکترون بلند می کنه بحث وارد کوانتوم و بسته های انرژی یا همون فوتون ها می شه که حالت ذره ای نور رو پیش می کشه
به خاطر همین فوتون ها در واقع انرژی رو منتقل می کنن که باعث یونش الکترون ها می شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kahrupay
سلام
راستش اینها شدیدا بر می گرده به کیهان شناسی و مسائل پیچیده ی پشتش
ولی طبق قوانین نسبیت اینشتین جرم های بالا فضا-زمان رو خم می کنه که البته باعث تغییر حرکت نور می شه، فضا- زمان رو باید با هم در نظر بگیرید. یه مجموعه ی 4 بعدی.
جرم نور صفر در نظر گرفته می شه چون اگه بخوایم سرعتش رو حد بالا در نظر بگیریم طبق رابطه e=mc2 هر چیزی که جرم داشته باشه نمی تونه به این سرعت برسه و نور و نوترینو نسبیتی حساب می شن و بقیه ذرات غیر نسبیتی یعنی اون دوتا جرم سکونشون صفره.
وقتی انرژی رو منتقل می کنه مثلا در پدیده فتو الکتریک که الکترون بلند می کنه بحث وارد کوانتوم و بسته های انرژی یا همون فوتون ها می شه که حالت ذره ای نور رو پیش می کشه
به خاطر همین فوتون ها در واقع انرژی رو منتقل می کنن که باعث یونش الکترون ها می شه
خب من دارم راجع به همون قوانین صحبت میکنم پس نمیتونین از اونا برای اثبات خودشون استفاده کنید
من نمیگم اشتباهه - من میخوام فقط اطلاعاتم بیشتر بشه
پس خود این نسبیت برام سواله که چرا باید اینطور باشه - چرا باید فضا زمان خم بشه و فقط خود نور نیست؟
به عنوان یه نظریه میشه قبولش داشت اما اثبات نشده - اثباتش چیه؟
اثباتش اگر اینه که نور خم شده همونطور که گفتم میتونه جرم داشته باشه نور
منظورم از انتقال انرژی جنبشی در ابعاد کوانتومی نبوده بلکه در ابعادی در حد میلیمتر مربع و سانتیمتر مربع و حتی متر مربع هست
که ازمایش شده با نور و لیزر که فقط با نور تونستن حرکت ایجاد کنند و با نور انرژی جنبشی رو مستقیما منتقل کردند
یعنی از صفحه ای در برابر نور مثل بادبانی در برابر باد استفاده کردند
خب این همه ی این معادلات رو به هم میزنه !!!
البته از نظر من
که میخوام بدوم چرا از نظر دانشمندای دیگه اینطور نیست و دلیلش چیه که من ازش اطلاع ندارم