پاسخ : فیونای من.........
این سودای عشق است که مرا روانه میکند....................
این فیوناست که مرا به چالش میکشد..................
زندگی هر چه باشدمیگذرد...............
اما این ره دور ودراز است که مرا به سلاخه میشکند....................
ای مجنون چه کنم از درد گرانم؟........................
این لیلی قصه هاست که مرا دیوانه میکند..............
فیونا باشد . نمیخندی؟ ..................
اما نخندیدنت است که مرا بی اشیانه میکند................
تقدیم به فیونا.............
این چه سوداست که تن پولادین میشکند؟.............................
این چه غوغاست که فقط شرک قصه ها میشنود؟.....................
و این دردیست گران که همگان از آن بر حذرند.....................
اه و صد اه که باید گفت:
خوشا فریاد زیر اب............................
اه فیونای من اه ای بود ونبودم
اه ای همه وجودم/ واه ای همه ی خود وسرشتم/ اه ای ترکه ها بر تن کبودم/چه میکنی با دل ملوسم.................
حالا این فیونا نشد فیوناهای دیگه ای هم هستن که در موردشون فکر کنی خیلی ناراحت نباش.[golrooz][golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fereshte66
حالا این فیونا نشد فیوناهای دیگه ای هم هستن که در موردشون فکر کنی خیلی ناراحت نباش.[golrooz][golrooz]
چون تو میگی باشه[khejalat]
مهدی شعرت رو یه کم اصلاح کن، یه رپ براش بخونیم...............[khande]
مهدی مگه چنتا فیونا هست؟؟؟؟:))
یکی
سوال از دوستت میپرسی پسر خوب؟فکر کنم باید با خط کش عقب سرت کنم بشینی سر درست تا نه دوستت رو اذیت کنی نه از جو کنکورت خارج شی
درس زمان درس زمان درس زمان.......................................... .....و باز درس زمان
از دست نده پسر خوب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
یکیسوال از دوستت میپرسی پسر خوب؟فکر کنم باید با خط کش عقب سرت کنم بشینی سر درست تا نه دوستت رو اذیت کنی نه از جو کنکورت خارج شیدرس زمان درس زمان درس زمان.......................................... .....و باز درس زماناز دست نده پسر خوب
اولش اینکه چرا خودش جوابگو نیست؟؟؟ ثانیا یکی گفت این نشد یکی دیگه اونم تایید کرد.... ثالثا به یک سری دلایل امکانش نیست
مبارز عزیز: اره یه رپ بساز . البته بهش نمیگم تو ساختی ومیگم خودم ساختم[nishkhand]
rsa71: فیونا که یکیه . درسته ما عاشقیم اما این نیست که هر دقیقه یه شلوار عوض کنیم[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
natanaeal
یکی
سوال از دوستت میپرسی پسر خوب؟فکر کنم باید با خط کش عقب سرت کنم بشینی سر درست تا نه دوستت رو اذیت کنی نه از جو کنکورت خارج شی
درس زمان درس زمان درس زمان.......................................... .....و باز درس زمان
از دست نده پسر خوب
ای گفتی.ای گفتییییییییییی همشیره عزیزم[tashvigh]
یکی نیست بهش بگه بره درس بخونه. [nishkhand] . نوبت تو هم میشه نگران نباش[nishkhand]