پاسخ : آنچه یک زن بطور واقعی می خواهد...(حتما بخونین)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
homeyra
از طرز فکر اون زن که خبر داشته،پس میتونه قطع به یقین پاسخ داده باشه...توی جوابش اصلا احتمال 50-50 نبوده...
من نمیگم انسانیت یعنی زندگی بدون خودخواهی یا خودخواه بودن یعنی انسان نبودن ولی با توجه به نظرات بچه ها که من اینطور برداشت کردم که داستانو بیش از حد خوب و سفید نشون میدن و اینکه اون مرد بیش از اندازه خوب بود و به زن احترام گذاشته،درصورتیکه با زیرکی تمام از احساسات اون زن به نحواحسن استفاده کرده....(و اینجا هم باز به فکر خودش بوده)
نظر من به ظاهر کاملا مخالف نظر شماست
ولی در باطن به نظر شخص من شما تعریف اشتباهی از خودخواهی دارین(حداقل تعریفی متفاوت با تعریف من)(و به دلایلی اشتباه)
اینکه اون مرد بیش از اندازه خوب باشه یا بد معنی نداره! خب هرکسی هرقدر میتونه خوب باشه و نظر افراد هم به برداشتشون از داستان مرتبطه
استفاده کردن از احساسات بقیه به نفع خود به شرطی که به نفع شخص مقابل هم باشد و به شرطی که اخلاقی هم باشد کاملا درسته و اسمشو عقل میزارم!
و کار خوبی کرده و مورد تحسینه که چنین پیش بینی ای کرده و جوابشو گرفته
ولی موضوع مهمی که اینجا مطرحه تعریف شما از انسانیته
انسانیت به نظر شما یعنی چی؟
اون مرد چرا نباید اینکارو میکرد و چرا انسانیت نبود این کارش؟
ممنونم عزیزم من چندی پیش این موضوع رو شنیده بودم ولی درپاسخ میگم هرآدمی باید خودش مسئول کاراش باشه فرقی نمیکنه زن باشه یا مرد مهم حس استقلاله که با خودش اعتماد به نفس میاره واگه آدم تصمیم اشتباه هم بگیره باز درسی میشه که همیشه تو ذهنش میمونه
سلام
مرسی یاسمین خانوم به خاطر دعوتتون برای این موضوع.[shaad]
تمام دختر ها وپسرها دوست دارند خودشان تصمیم گیرنده زندگیشان باشند(ولی دوستان توجه داشته باشید که ما تجربه زیادی نداریم پس بهتر با افراد مورد اعتماد مشورت کنیم تا به بیراه نریم)
دوستان در تمام مراحل زندگی موفق و پیروز باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
مخفی
سلام ممنونم.انشالله بتونیم سالهای بعد شما رو ببینیم.
راستش بحث حقوق اولیه با اعتماد فرق می کنه.
این حق رو دیگه غربی ها یا قوانین حقوق بشر پشتیبانی نمی کنه.
تو قران آیه ای داریم که گقته:
ما انسان ها را مسئول سرنوشت خویش قرار دادیم.
تو این آیه نگفته مردان یا زنان! گفته انسان!
همچنین من هم امید وارم شمارو ببینم
باشه چشم ماهم احترام میزاریم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
نظر من به ظاهر کاملا مخالف نظر شماست
ولی در باطن به نظر شخص من شما تعریف اشتباهی از خودخواهی دارین(حداقل تعریفی متفاوت با تعریف من)(و به دلایلی اشتباه)
اینکه اون مرد بیش از اندازه خوب باشه یا بد معنی نداره! خب هرکسی هرقدر میتونه خوب باشه و نظر افراد هم به برداشتشون از داستان مرتبطه
استفاده کردن از احساسات بقیه به نفع خود به شرطی که به نفع شخص مقابل هم باشد و به شرطی که اخلاقی هم باشد کاملا درسته و اسمشو عقل میزارم!
و کار خوبی کرده و مورد تحسینه که چنین پیش بینی ای کرده و جوابشو گرفته
ولی موضوع مهمی که اینجا مطرحه تعریف شما از انسانیته
انسانیت به نظر شما یعنی چی؟
اون مرد چرا نباید اینکارو میکرد و چرا انسانیت نبود این کارش؟
الان با توجه به حرفای شما،من نظرم اشتباهه چون با شما متفاوته...[sootzadan](خودتون گفتینااا...) حالا اگه خواستید اون دلایلی که از نظر شما من اشتباه میکنم را بگید...که اگه درست باشه، طرز فکرمو اصلاح کنم،مرسی.
با توجه به این حرف شما " استفاده کردن از احساسات بقیه به نفع خود به شرطی که به نفع شخص مقابل هم باشد و به شرطی که اخلاقی هم باشد کاملا درسته و اسمشو عقل میزارم!" بازهم مرد داره به جای اون زن تصمیم میگیره،از کجا میدونه که این کار به نفع زن هم هست؟؟؟اینکه اون زن زیبایی ظاهری داشته باشه،یعنی به نفع اونه؟اون مرد که صد در صد مطمئن نیست،درسته؟پس دوباره داره بجای اون تصمیم میگیره...
اصلا من با کار این آقا مشکل دارم،الکی خودشو خوب نشون داد درصورتیکه اینطوریا هم نیست...
اینایی که گفتم درجواب اون سوالتون بود که چرا از نظر من کارش اشتباه بود....
حاکم آن شهر که مرغابی بود ................
مگه مردا نمیخان مسئول زندگی خودشون باشن؟؟؟؟؟؟[soal]
کصـــــــــــــــــــافط چ باهوش بوده هااااااااااا [nishkhand][nishkhand]
[golrooz]حالا این سوال مطرح,مردان در زندگی چی میخوان!!؟؟
آیا اونا حسی مثله پشتیبان بودن همراه بودن درک کردن نمیخوان!!!
یعنی دقیقا همون حسه پشتیبانیی که زنان نیاز دارن!
چرا پس واسه ی مردا این سوال مطرح میشه
چون نمیتونن خودشونو بشناسن !!
داستان قشنگی بود,جادوگر این رازو از کجا میدونست!!!!!