پاسخ : نسبت ولایت فقیه با دموکراسی
داداش ایمان آوردن و خود رامشغول دین کردن اینها همه بازیچه است . خدایا صالح زمان مهدی (ع)ولی الله را برسان . هر که را خدا بخواهد هدایت میکند .
منظور من اینه روحانی ها(بدون عصمت) حکومت نکنند چون هر حکومتی بغیر حکومت امام زمان مهدی (ع) که عصمت دارد , سقوط و اسراف دارد و این خیلی اثرات منفی و بدبینی بخاطر فساد دستگاه حکومتی روی مردم میزاره و مردم به دین الله بی اعتماد و بدبین میشن . وقتی کسی به اسراف و غیر از قتل نفس و محاربه و فساد (زنا و لواط) دستگیر و شکنجه و قتل بشه همه اینها به حساب حکومت و دین الله میره . مشکلات اقتصادی مردم به حساب دین الله میره . سیاست که اهرم قدرتمند دین الله است جلوش گرفته میشه (مثل شهادت کربلا) . این بحث حکومت دین بر مردم بدون عصمت و دموکراسی اصلاح طلبان توسط عالمان و دانشمندان دین قبلها بحث شده و منسوخ است و همچین قرآن کریم حکومت را با عصمت امام مهدی (ع) فقط صحیح میداند و صبر بر شما بهتر است و الله اکبر .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
درجات معنوی
داداش ایمان آوردن و خود رامشغول دین کردن اینها همه بازیچه است . خدایا صالح زمان مهدی (ع)ولی الله را برسان . هر که را خدا بخواهد هدایت میکند .
منظور من اینه روحانی ها(بدون عصمت) حکومت نکنند چون هر حکومتی بغیر حکومت امام زمان مهدی (ع) که عصمت دارد , سقوط و اسراف دارد و این خیلی اثرات منفی و بدبینی بخاطر فساد دستگاه حکومتی روی مردم میزاره و مردم به دین الله بی اعتماد و بدبین میشن . وقتی کسی به اسراف و غیر از قتل نفس و محاربه و فساد (زنا و لواط) دستگیر و شکنجه و قتل بشه همه اینها به حساب حکومت و دین الله میره . مشکلات اقتصادی مردم به حساب دین الله میره . سیاست که اهرم قدرتمند دین الله است جلوش گرفته میشه (مثل شهادت کربلا) . این بحث حکومت دین بر مردم بدون عصمت و دموکراسی اصلاح طلبان توسط عالمان و دانشمندان دین قبلها بحث شده و منسوخ است و همچین قرآن کریم حکومت را با عصمت امام مهدی (ع) فقط صحیح میداند و صبر بر شما بهتر است و الله اکبر .
نمی دانم؛ شما در کجای این دنیای پهناور قرار گرفته اید و در کدامین جغرافیای فضای حقیقی و مجازی این جهان پهناور هستید. برای اینکه من و شما و سایر مخا طبین عزیز به خطا و اشتباه نیافتیم پیش بینی های لازم را در راستای سلامت امور ارایه گردیده و الحمدلله رب العالمین در طول تاریخ نیز با توجه به وعده الهی حکومت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف بر تمامی جهان؛ بزرگان شیعه سعی بسیاری در خصوص امام شناسی انجام داده اند.
حل مسائل علمی،اجتماعی،اقتصادی، تربیتی و.. با تئوری های فرمول مکتب متعالی شیعه
امام (الگو) هابیل (ع)
اگر دستت رو دراز کنی تا من رو ترور کنی , من دستم رو دراز نمیکنم تورا ترور کنم , من از خدا ی بزرگ میترسم .
التوبه : يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ قَاتِلُواْ الَّذِينَ يَلُونَكُم مِّنَ الْكُفَّارِ وَلِيَجِدُواْ فِيكُمْ غِلْظَةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ مَعَ الْمُتَّقِينَ ﴿123﴾
اى كسانى كه ايمان آوردهايد با كافرانى كه مجاور(برای جنگ با) شما هستند قتال كنيد و آنان بايد در شما خشونت بيابند و بدانيد كه خدا با تقواپيشگان است (123)
اینجا چقدر بحث سنگینه اون هم در حد اسکانیا ! یه چیزی بگید ما هم بفهمیم
درجات عزیزم هابیل امام چندمه ؟
نقل قول:
امام هابیل (ع)
اگر دستت رو دراز کنی تا من رو ترور کنی , من دستم رو دراز نمیکنم تورا ترور , من از خدا ی بزرگ میترسم .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Sookoot
درجات عزیزم هابیل امام چندمه ؟
ایشان از امام بالا تر هم هستن . خداوند به نیکویی از ایشان در قرآن کریم یاد فرمودند .
امام = جلوی همه , الگوی همه هم میشه استفاده کرد .
لطفا در مورد موضوع فقط بحث کنید . ممنون .
سلام...[golrooz]
به نظر من تشكيل يه مثلث در راس با اضلاع تعيين و تاييد و انتصاب شباهت زيادي به دموكراسي نداه...
دموكراسي يه چهارچوب داره با اضلاع انتخاب انتخاب انتخاب و انتخاب...
و هرگونه تغيير در زوايا و تعريف اضلاع تعريف دمكراسي رو دچار پيشوند و پسوند ميكنه...
کسی حکومت،ولایت،خلافت و الامره که عصمت داشته باشه و این شخص کسی جز امام مهدی (ع) نیست .امام و رهبر کسی است که عصمت(مخالف هوای نفس) دارد و وارث معجزات پیامبران است .معجزه (شامل زنده کردن مرده،شفای مریض به اذن خداوند و...)میشود . او عالم غیب است یعنی وقتی کسی اونسر دنیا به او ظلم میشود او خبر دار میشود . برای همین صبر بهتر است نه مجادله .