پاسخ : از رحمت خدا نا امید نشید
گفتم خدايا از همه دلگيرم .
گفت حتي از من ؟
گفتم خدايا دلم را ربودند !
گفت پيش از من ؟
گفتم خدايا چقدر دوري ؟
گفت تو يا من ؟
گفتم خدايا تنهاترينم !
گفت بيشتر از من ؟
گفتم خدايا كمك خواستم .
گفت غير از من !
گفتم خدايا دوستت دارم!
گفت بيشتر از من ؟
گفتم خدايا انقدر نگو من !
گفت تو يا من !
اگرتنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست او جانشین تمام نداشته های من است..اگر در زندگی وضعییتی برایت پیش اید که قادر به اداره کردن ان نیستی برای رفع ان تلاش نکن. انرا در صندوقی که برای خداست بگذار.همه چیز انجام خواهد شد اما نه در زمان مورد نظر من وتو..........وقتی مطلبی را در صندوق خدا گذاشتی همواره با اضطراب انرا دنبال نکن در عوض روی چیزهای عالی وخوبی که الان در زندگی داری تمرکز کن.........ممکنه گاهی احساس بیهودگی کنی وفکر کنی برای چی زنگی میکنی وبپرسی هدف من چیست؟شکرگزارباش در دنیا کسانی عستند که عمرشان انقدرکوتاه بوده که فرصت کافی برای زندگی کردن نداشته اند.....وقتی به موهایت که تازه خاکستری شده در ایینه مینگری به بیمار سرطانی فکر کن که ارزو دارد کاش مویی داشت تا به ان رسیدگی کند...وقتی غصه تعطیلات را میخوری به زنی فکر کن که با تنگدستی روزی12ساعت کار میکند تا شکم فرزندانش را سیر کند ...........وقتی ماشینت خراب میشود و مجبوری پیاده راه بروی به معلولی فکر کن که دوست دارد یک بار فرصت راه رفتن داشته باشد...........به یاد داشته باش تنها امید به خداوند و توکل به او ارامش بخش روان ماست..........ای که همه هستی از توست ،تو خود برای که هستی؟؟؟
ممنون از دعوتتون مثل همیشه مطلبتون عالی بود
گفتم...
گفتی...
چه معاشقه هایی که با خدامون نداریم و داریم!
چه زیبا خودشو بهمون نشون میده..و چه خوبه که فراتر از اینها بتونیم نزدیک بشیم به وجود پاکش...
خیلی زیبا بود رضا جان..ممنون
حس خیلی خوبی داد[golrooz]
خدایا نمی گویم که دستم بگیر که عمری گرفته ای رهایم نکن
از رحمت خدا ناامید نشوید ؛ زیرا تنها کافران از رحمت خدا نامید می شوند
ممنون دوست عزیز[golrooz][golrooz]
خداوند تنها روزنه امیدیست که هیچگاه بسته نمیشود.
تنها کسیست که با دهان بسته هم میتوان صدایش کرد... با پای شکسته هم میتوان سراغش رفت.
تنها خریداریست که اجناس شکسته را بهتر برمیدارد.
تنها کسیست که وقتی همه رفتند میماند... وقتی همه پشت کردند اغوش میگشاید.
خدا را برایتان ارزو دارم...........[golrooz]
خیـــــــــــــــــــــــ لی قشنگـــــــــــــــــــــ ـــــ بود! sh_omomi127[golrooz][golrooz][golrooz][golrooz][golrooz]
چند بار خوندمش واقعا ممنون