پاسخ : حتما بخونید(برادر بزرگ تو را می بیند!Big Brother’s Waching You
2هفته پیش خبر رسوایی گوگل در خصوص درخواست انگلستان و چند کشور دیگه که یادم نیست مبنی بر اراعه اطلاعات مربوط به کاربران تبعه ان کشور ها به بیرون درز کرد که حتی خبر علمی فرهنگی شبکه4 هم
اعلامش کرد و میتونید با سرج در خبرها پیداش کنید از این دست اخبار تو سایتهای معتبر جهانی وجود داره . اگه وقت کافی داشتم سرج میکردم براتون میزاشتم.
موفق باشید
37.157.249.134بیا اگه راس میگی سابقه این ای پی رو درار ببینم
سلام حتما سر فرصت این کارو میکنم ولی نمیدونم چرا این موضوع ساده برا بعضی ها عجیبه. سر فرصت در می ارم .
گوگل چند جزیره خریده که تمام سرورها و اطلاعات را در انها ذخیره می کنه.
برای همین هست می گن از گوگل استفاده نشه .
شما می تونید اطلاعات و سایت هایی که رفتین را از جیمل خودتون ببینید محل دقیق اونو می فرستم براتون.
و یک نکته اگر از وی پی ...... و سایت فیل..... استفاده می کنید سبب میشه اطلاعات سیستم را در اختیار کسانی که این امکانات را فراهم کرده اند بزارید. برای همین حتما حجم ورود اطلاعات و خروج ان را در سیستم چک کنید منظورم send و received هست همیشه باید received شما حداقل دو یا سه برابر send باشه در غیر این صورت دارن از اطلاعات شما استفاده می کنند. برای تست وقتی شما فایلی در اینترنت اپلود می کنید و یا برای کسی می فرستین حجم send بالا می ره.
و یک نکته دیگه که احتمال سرقت اطلاعات را کاهش بده بستن پورت های سیستم شماست که همیشه باز هست مثل 8080،5020 , ...
این اطلاعات که اط شما در فضای مجازی ثبت میشه در مقاصد مختلف استفاده میشه چون شخصیت و فعالیت های شما برای سازمان ها مشخص میشه و ...............
تنها گوگل نیست که این امکان را داره فیسبوک ، یاهو و ........ هستند که کاری شبیه گوگل ارائه خدمات به سازمان های مختلف می دن برای مثال در یاهو وقتی در وارد میلتان میشید در کنار ایندکس میلتان پست و تبلیغاتی که معمولا مورد علاقه شما هست زده.
البته یک قسمت در گوگل هست که به شما امکان میده که ببینید چه کشوری ، چه شهری و چه ای پی چه موضوعی را سرچ کرده و بیشتر دنبال اون هست من تا شهر اوردم اما ای پی را نتوستم ببینم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiralisurosh
سلام حتما سر فرصت این کارو میکنم ولی نمیدونم چرا این موضوع ساده برا بعضی ها عجیبه. سر فرصت در می ارم .
برای من که Backtrack رو فوت آبم IP Tracking یه موضوع کاملا غیر عملیه! به خصوص تو ایران که ما آی پی های متغیر داریم و هر روز آی پی کاربر ها تغییر میکنه!
ردیابی دقیق کاربرها بر اساس آی پی فقط توسط دولتها و با کمک شرکت های بزرگ امکان پذیره. اونم نگرانی برای من و شما نداره. مگه منو شما قراره چیکار کنیم؟ ساختمان پنتاگون رو با هواپیما ربایی نابود کنیم؟! فکر نکنم ایمیل های من دوستام برای سازمان های جاسوسی جذابیتی داشته باشه!
از روی آی پی فقط میشه محل تقریبی کاربر رو تشخیص داد. اگر بعضی پورتهای کامپیوتر مثل پورت 445 باز باشند میشه کنترل کامپیوتر رو بدست گرفت.
آی پی من 2.185.103.124 هست. نمیخواد سوابق سایتهایی که رفتم رو بگی! فقط رمز مودم وایرلس منو بهم بگو واسم کافیه!!
دوستان این پورت هایی که گفتین برای امنیت ببندیم؛ چطور باید بست؟اگر ببندیمشون مشکلی برای خودمون پیش نمیاد؟
اون دکه اونا از این کارا میکننو من قبول دارم!اما یه سؤال دارم! چند سال پیش از یه نفر شنیدم که میشه با انجام یکارایی تصویر شخصو محیطی که داخلشو دید! حتی وقتی رایانه خاموش باشه!!!!!!! من اون موقع اطلاعات دقیقی نداشتم! این واقعیه؟؟؟؟ من پیش خودم فکر کردم اگه رایانه دوربین داشته باشه میشه! ممنون میشم در این باره هم اطلاعاتی بدین!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ab.bb
دوستان این پورت هایی که گفتین برای امنیت ببندیم؛ چطور باید بست؟اگر ببندیمشون مشکلی برای خودمون پیش نمیاد؟
الان یه مقدار خسته ام. فردا یه توضیح کوچیک و یه آموزش مختصر در همین رابطه توی همین تاپیک میزارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
^*زهرا*^
اون دکه اونا از این کارا میکننو من قبول دارم!اما یه سؤال دارم! چند سال پیش از یه نفر شنیدم که میشه با انجام یکارایی تصویر شخصو محیطی که داخلشو دید! حتی وقتی رایانه خاموش باشه!!!!!!! من اون موقع اطلاعات دقیقی نداشتم! این واقعیه؟؟؟؟ من پیش خودم فکر کردم اگه رایانه دوربین داشته باشه میشه! ممنون میشم در این باره هم اطلاعاتی بدین!
اون شخصی که این حرفو زده فیلم های تخیلی رو خیلی دوس داشته!!!
اگه یه پورت به درد بخور باز باشه و هیچ مانعی سر راه نباشه
اگه کامپیوتر قربانی روشن باشه
اگه کامپیوتر قربانی وبکم داشته باشه و درایورش نصب باشه
اگه سرعت اینترنت قربانی کند نباشه
بله میشه تصویر وبکم رو دید.
اگر کامپیوتر خاموش باشه اصلا سیستم عامل بوت نشده که بخواد به شبکه وصل بشه!! وقتی شما آی پی در شبکه نداری پس ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
emer62304
اون شخصی که این حرفو زده فیلم های تخیلی رو خیلی دوس داشته!!!اگه یه پورت به درد بخور باز باشه و هیچ مانعی سر راه نباشهاگه کامپیوتر قربانی روشن باشهاگه کامپیوتر قربانی وبکم داشته باشه و درایورش نصب باشهاگه سرعت اینترنت قربانی کند نباشهبله میشه تصویر وبکم رو دید.اگر کامپیوتر خاموش باشه اصلا سیستم عامل بوت نشده که بخواد به شبکه وصل بشه!! وقتی شما آی پی در شبکه نداری پس ...
خیلی خیلی ممنون! منم اون زمان باور نمیکردم! اصرار های طرف منو به شک انداخت! میگفت استادش بهش گفته!!!!!