94.5% درست ميگيد...
نمایش نسخه قابل چاپ
اما اون انسانی که در راه دفاع از ملت - دفاع از کشور - دفاع از عدالت - دفاع از حقیقت - مقابله در مقابل تجاوز و زور گویی وارد میدان میشود او برای ارزش میجنگد
اگر هیچ کس هم او را نشناسد و گمنام بمیرد و گمنام بماند هم در ملکوت آسمان ها او رو فرشتگان الهی با سر انگشت به هم نشان میدهند ... این ها رو مرده نپندارید این ها زندگان جاویدند و منبع الهامند ...
مقام معظم رهبری (سید علی خامنه ای)
من هم که گفتم نمیجنگم فقط منظورم این بود که اسلحه به دست نمیگرم و آدم نمیکشم
نه این که اصلا کمک نکنم
تو کشور خودمون اگه باشه که حتما میرم! که ایشالا هیچ موقعی جنگ نباشه... فکرشم وجود آدمو میلرزونه! الانم به نظر من خیلیا که میگن نمیریم اونموقع میرن! یا اونقدر کمک میکنن که حد نداره! چون پای ایران که وسط میاد خیلی چیزا عوض میشه! مسلمون و غیر مسلمونم نداره! به خاطر ایران همه میان وسط!
برای کشورای مسلمان همسایه هم وقتی جنگی پیش بیاد مسلما کمک میکنم... اما اینکه برم جنگ واقعا به نظرم بستگی داره اینکه تو کشور خودم شرایط چه جوری باشه...
درواقع من خیلی معتقدم به : چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است...
اما اگه بتونم و احساس کنم برای اونا مفیدتر خواهم بود، با توجه به چیزی که میشناسم از خودم احتمال رفتنم هست واقعا!
اگر مسلماني صداي كمك خواستن مسلمان ديگري را بشنود و به امدادش نشتابد ديگر مسلمان نيست .(پيامبر اكرم ص).وسائل الشیعه,ج 11 ,ص 108
فرقی نمی کنه اون کسی که از ما کمک خواسته هم وطن باشه یا غیر هموطن.
بنا به این حدیث واحادیث مشابه حمایت از تمام مسلمانان وظیفه همه هست.