پاسخ : ؟! متولد چه ماهی هستید ؟!
متولد ماه دی
متولد دی ماه همواره در حال پرواز بر قلل خوشبختی و شادی و پیروزیست.او تمام پیروزیها را از آن خود میداند و تا به آنها نرسد،دست بردار نیست.متولد دی ماه پیر به دنیا میاید و جوان از دنیا میرود.اگرچه او جدی بنظر میرسد اما در جمع دوستان،داستان های خنده آور تعریف میکند و خوش صحبتی میکند.
خصوصیات مثبت:قدرت اراده،متانت،استقامت،عقل،ق ابلیت اعتماد،ساده دلی و خوش قلبی،كوشا و مطمئن وخونسرد،تودارباشرف و با وجدان، فعّال و كوشا ،واقع بين ، قدر شناس،قدرت طلب،خيلي لايق و كاردان و....[nishkhand][nishkhand][nishkhand](خواستم بقیشم بنویسم دیدم ریا میشه[sootzadan])
خصوصیات منفی متولد دی: فاقد خصوصیات منفی
خصوصیات مثبت که همه درسته.درمورد خصوصیات منفی هم متاسفانه هرچی توی طالع بینیا گشتم چیزی پیدا نکردم و خودمم هرچی فکرکردم چیزی به ذهنم نرسید[nishkhand]
زن متولد مرداد ، نماد : اسد
باهوش، گرم و جذاب، شیک پوش، با شخصیت،خواهان تجمل و زندگی لوکس، ریاست طلب و فرمانده، دوستدار تعریف و تمجید و کدبانو (آخری در مورد من صرق نمیکنه![negaran]) است.
احتمال زیادی وجود دارد که او رهبر و یا سر دسته گروه زن هایی باشد که معمولا دور هم جمع می شوند. قدرت فرماندهی او خیلی زیاد است اما این کار را با چنان ظرافت و احساسات گرم و دوستانه ای انجام می دهد که اطرافیانش هرگز نسبت به آن معترض نمی گردند. رفتار زن متولد مرداد به طور طبیعی و عادی طوری است که دوستان و آشنایان وی تسلط و نفوذ او را بر خود پذیرا می کردند و هر چه را که می گوید از جان و دل قبول می کنند چنانچه گویی او اصلا برای این منظور متولد شده است. از یک چنین زنی هرگز نباید انتظار داشت که از کسی پیروی کند و تا حرفی از دهان شخصی بیرون آمد، چشم بسته آن را قبول نماید. مردی که انتظار داشته باشد زن متولد مرداد شما فقط در پنجاه درصد موارد حرف هایتان را قبول می کند، خود را آدم خیلی خوش شانسی بدانید زیرا او در صورتی که خواسته باشد خیلی مراعات حال شما را کرده باشد، خود را همسر و مساوی شما می داند، اما از سوی دیگر این را هم باید بدانید که زن متولد مرداد جواهر نایاب و گران قیمتی است که در هر کوی و برزنی پیدا نمی شود و برای به دست آوردن آن باید قابلیت های فراوان داشت.[fardemohem]
زنی که در پنجمین ماه سال متولد شده باشد، می تواند غرشی مانند شیر و رفتاری بسان یک گربه داشته باشد. صدایش ممکن است بسیار دلنشین و دوست داشتنی باشد و چشمان وی پیوسته مخمور و پر احساس است. در وهله اول چنین به نظر می رسد که موجودی رام، سر به زیر و بی آزار است، اما احتیاط را از دست ندهید. این حالت فقط ظاهر او را نشان می دهد و احتمالا به این علت چنین قیافه ای به خود می گیرد که می داند از این راه بیشتر جلب توجه می کند. اندکی به غرور او لطمه بزنید و یا سعی کنید که وی را در درجه دوم اهمیت قرار بدهید، آن وقت خوب خواهید دید که او هر چه باشد، خجول و سر به زیر نیست. بیشتر زنان متولد این ماه در همان ابتدای آشنایی خود با شما، بدون رودربایستی و با صراحت لهجه این نکته را گوشزد می کنند که مغرورتر از آن هستند که دست کم گرفته شوند، اما تعداد آن هایی که پنجه های تیز و برنده خود را لای انگشتان نرم خویش پنهان می دارند نیز کم نیست و همین ها هستند که باید جدا مواظبشان بود.[sootzadan]
بسیاری از زنان متولد مرداد ورزشکار هستند و از انواع ورزش ها لذت می برند،
جز در مواردی که یکی از والدین وی متولد خرداد، شهریور و یا دی باشند (من مامانم متولد شهریور و بابام متولد دی هستند؟![cheshmak]) ، باید دقیقا مراقب حساب مشترک بانکی خود با او باشید زیرا زنی که در برج اسد متولد شده باشد، نمی تواند برای خرید اشیاء لوکس، تزئین منزل و کادو برای دوستان خودداری کند. گنجه او همیشه مملو از لباسهای شیک و گران قیمت است و به همین دلیل هم در مهمانی ها و گردش ها، منزل و خلاصه همه جا جزو خوش لباس های شیک و گران قیمت باشد، اما اجازه نمی دهد شیک پوشی، مد پرستی موجب جلف گرایی بشود. سلیقه اش معمولا نقص ندارد، بیشتر پیرو کفش و کیف ایتالیایی و پارچه های فرانسوی است ولو اینکه قدری گران تر باشند.
گاهی اوقات اتفاق می افتد که او متانت و وقار خود را از دست می دهد و تبدیل به زنی سرخوش و بازیگوش می گردد. (در مورد من زیاد این مواقع وجود داره؟![nishkhand])در این اوقات از ته دل می خندد،بازی می کند، اما وقتی این شادی برطرف شد، اطرافیان باید فورا متوجه بشوند که او دوباره همان زن سابق شده است. خودمانی شدن با غریبه ها را نمی پسندد، در حالی که با دوستان نزدیک خود شوخی می کند و با آنها رفتاری بسیار صمیمانه و نزدیک دارد. اگرشما او را خوب و زیاد نمی شناسید، تصور نکنید که این رفتارش شامل حال شما هم می گردد. او در یک جمع ده نفری ممکن است با نه نفر که از دوستان نزدیک وی می باشند، شوخی بکند و لودگی در بیاورد، اما با نفر دهم که او را خوب نمی شناسد، جدی باشد. از نظر وفاداری وضع او چنین است: من، من هستم و تو هم تو، و این هم عشق و زندگی مشترکمان، من تا زمانی با تو رو راست و صدیق خواهم بود که تو هم این چنین باشی، حتی یک دقیقه بی صداقتی تو را بلا جواب نخواهم گذاشت.
اگر مشاهده کردید که در جمع دوستان همیشه عروس محفل است و مردها لحظه ای از تعریف و تمجید او باز نمی ایستند، احساس حسادت نکنید زیرا به محض آنکه یکی از ایشان بخواهد ولو چند میلیمتر پا از گلیم خود بیرون بگذارد، همان جا به قول معروف دمش را قیچی می کند. در مجالس و محافل تعریف و تمجید مردها از خود را یک امر کاملا طبیعی و عادی تلقی می کند، او حتی ممکن است واکنش هایی نشان بدهد، زیرا او در ته دل خوب می داند که این همه وقار، غرور، عزت نفس، استقلال طلبی وی را از مرکز دنیای لطیف زنانه دور می کند و پیوسته این نیاز را در خویشتن احساس می نماید که باید به هر وسیله شده مطمئن شود، زنی است با تمام جذابیت های لازم برای زندگی و تمتع بردن از حمایت. این رفتار او به هیچ وجه این معنی را نمی رساند که شما را دیگر دوست ندارد. یک نکته دیگر را نیز حتما در نظر داشته باشید. او خود را کاملا محق می داند که از لباس، شکل، کار و یا موفقیت دوستان شما تعریف کند و در حضور شما با ایشان گرم بگیرد، اما وای به حال شما اگر بخواهید همین کار را نسبت به دوستان زن او انجام بدهید، اگر باد به گوش او برساند که شما منشی خود را با اسم کوچک نه با نام فامیلش صدا زده اید، مطمئن باشید که توفان وحشتناکی به وجود می آید و صدای غرش شیر در جنگل می پیچد.
خیلی طولانی بود من سعی کردم نکاتی که شباهت به من داره بگذارم.
حالا باید ببینیم دوستانی که با من زیاد برخورد داشتند چه نظری دارن نه خودم![tafakor]
خصوصيات كلي متولدين آذرماه: پر شانسترين فرد ، ساده و بي آلايش ، عاشق تعليم و تربيت ، سازشكار ، با هوش و با نشاط ، اهل دين و مذهب و معنويّات ، كنجكاو ، خوش قلب ، دوست داشتني ، علاقهمند به مسافرت و گردش ، اجتماعي و خوش مشرب ، اهل تجربه ، سخاوتمند ، با ذوق ، چالاك ، يك دفعه حرف شيرين مي پراند ، انعطاف پذير ، فراموشكار ، اهل عدالت ، مشتاق و پر انرژي ، زود خسته مي شود ، علاقهمند به معاشرت و دوست يابي ، مرتّب كار عوض مي كند ، عاشق تنوّع ، شاد و خندان ، با شهامت ، پاك و معصوم ، دعوائي و زودرنج ، اهل فرار از مسئوليّت ، خوش ذات ، صادق ، كم دقّت ، خوش بين ، منطقي ، مهمان دوست ، ولخرج ، رك گو ، اهل سؤال و جواب ، دمدمي مزاج ، براي دوست هر كاري مي كند ، عاشق شهرت و افتخار ، خونگرم ، با معلومات ، سريع الانتقال و باهوش ، خوش گذران ، چيز فهم ، مشتاق بيان حقايق .
من اونایی رو که بیشتر در موردم صدق میکنه با فونت بزرگ مشخص کردم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F a t i m a
اسفندماها اگه مثل شما باشن که حرف ندارن آقا عرفان ![golrooz][tashvigh]
چه از خودراضی !!!!!![nishkhand] آره خدایی ! خشن [sootzadan]
نخیرم اصلا خشن نیستم باور نداری از طرف بپرس[nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Roksana65
متولد ابان :
غیر دو نکته شاید درست باشه بقیش .
قرمز رو دوست ندارم !
دلم نمی خواد مرد به دنیا می امدم .
دقیقا...ولی من دوسداشتم پسر میشدم
ویژگیها و خصوصیات کلی متولدین آبان ماه:
مصمم، قاطع، با اراده، پر قدرت، محکم و نیرومند
عاطفی، احساساتی، پراحساس
مقتدر، با نفوذ، قوی، جذاب، گیرا، پرشور و پرحرارت
پر شور و شوق و مهیج
جنبه منفی شخصیت متولدین آبان ماه:
غیرتی، خشمگین و غضب آلود
وسواسی و بیاختیار
تودار، پنهان کار، مرموز، لجوج، یک دنده، سرسخت و خودرأی
حالا تصیحش کنم
احساساتی به هیچ وجه نیستم... وسواسی که عمرا نیستم و با اختیارمو بقیشم که راسته مخصوصا اون خشمگین و غضب آلوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DjMahdi
نخیرم اصلا خشن نیستم باور نداری از طرف بپرس[nishkhand]
میگم مدیرکل بهونه بهتر از این نداشتی دیگه !!!!!!!!!!!!!!!! [sootzadan]
خو معلومه طرفداری میکنه ! [nishkhand]
ولی در کلی موافقم ! اردیبهشتیا همه مهربونن (اصلاً هم فکر نکنید که خودم متولد این ماهم [bamazegi])
ماه مهر
نمیدونم والا هیچوقت شبیه اونچیزی که تو طالع و اینا هست نبودم
فکر کنم باید خودم یه طالع بینی واسه ماه مهر تعریف و تبیین کنم[cheshmak]
البته هیچ دو طالعی رو هم درباره متولدین ماه مهر شبیه هم ندیدم[khanderiz]
نکاتی که در مورد من صدق می کنه رو سبز کردم نمی کنه رو قرمز!نظری ندارم ابی
زن متولد دي ماه بسيار جاه طلب، كدبانو، منظم و كمي لجباز و زود رنج، آراسته و خوش لباس مي باشد.زن متولد دي با نظم و اراده خاص خود مي تواند رهبري احزاب و مؤسسات خيريه را بدست آورد. از لحاظ شغلي با هر كاري قابل تطبيق است. ممكن است مسئول يك بخش از موزه يا خواننده اپرا يا فروشنده يك سوپر ماركت يا معلم يك مدرسه و يا زني خانه دار با مشكلات باشد. در منزل هم ممكن است همكار و مشوق صميمي شوهرش يا مطيع بي چون و چراي او باشد، به اين ترتيب صدور يك حكم كلي درباره چنين موجود متنوعي واقعا غير ممكن است، اما در عوض يك اصل درباره او مسلم است و ان اين است كه در هر لباسي ومصدر هر كاري كه باشد، بر اعمال و رفتار خود كاملا مسلط مي باشد.از نظر جنسيت نيز وضع به همين منوال است. زن متولد دي هم مي تواند چنان زنانه باشد و دلربايي از خود نشان بدهد كه همسرش را بر كرسي اقتدار بنشاند و تسلط مرئي و نامرئي بر شوهر خود داشته باشد. در اين مورد نيز، برغم رفتار گوناگوني كه ممكن است از وي مشاهده شود، يك هدف اصلي در اعماق وجود اين زن نهفته است و آن دستيابي به مردي است كه بتواند از لحاظ اجتماعي و شغلي آدم مهمي باشد[nishkhand]، موجب افتخار او بشود و براي بچه هايي كه به دنيا مي آورد، پدري دلسوز و مهربان باشد.اگر با يك دختر متولد دي دوست هستيد، به اين نكته اساسي توجه داشته باشيد كه هدف نهايي او هميشه تأمين زندگي، جلب احترام و كسب اقتدار و برخورداري از موقعيت هاي چشمگير است و براي او اصلا فرقي نمي كند كه اين خواسته ها در پشت ميز رياست يك مؤسسه تجاري برآورده شوند يا در شغل آموزگاري و موزه داري.او به هر حال مي خواهد كه شوهرش در هر رشته كاري كه هست، مقام اول را داشته باشد. حتي خود او نيز اگر شاغل باشد، عزت طلب و ترقي خواه است و ميل دارد در محيط كار خود شاخص و برجسته باشد. به همين جهت برخي از زنان متولد دي به شاعري، نقاشي و آهنگسازي روي مي آورند تا از اين راه كسب شهرت بكنند.
علاقه اين زن به پيشرفت و جاه طلبي خيلي زود جلب توجه مي كند، هميشه سعي دارد يك پله از مكاني كه در آن قرار دارد، بالاتر برود تا سرانجام به هدف نهايي برسد، اما در اين كار هرگز خودنمايي نمي كند و جار و جنجال به راه نمي اندازد، در كمال آرامي و بدون سرو صدا قدم به قدم هدف خود را تعقيب مي كند و به قول معروف آهسته اما پيوسته مي رود.اميد است اين توهم به شما دست نداده باشد كه او همه چيز را فداي جاه طلبي و شهرت پرستي مي كند. اگر در طي روزها و ماه هاي قبل از ازدواج بتوانيد او را تا حدي مطمئن سازيد كه پس از گفتن بله در منزل از اختيارات تام برخوردار خواهد بود و شما هم مردي هستيد كه آينده درخشاني داريد، آن وقت خواهيد ديد كه چطور حاضر مي شود با كمترين شرايط كم پاي سفره عقد بنشيند. پس از ازدواج از همراهي همه جانبه او برخوردار خواهيد بود، به نحوي كه اگر احتياج پيدا كنيد، حاضر مي شود به شغلي كه خيلي پايين تر و بي اهميت تر از شخصيت و استعداد اوست، بپردازد تا چرخ زندگي از جريان طبيعي باز نايستد، او هميشه حداكثر كوشش خود را بكار خواهد برد كه شوهرش فردي موفق و آبرومند باشد.يكي از نكات جالب و در عين حال خيلي عجيب در مورد زن متولد دي ماه اين است كه به طرزي باور نكردني به سر و وضع و ظاهر آرايي خود توجه دارد. او ممكن است دختر يك كارگر ساده باشد، اما هر بار كه به ملاقات وي مي رويد، چنان سر و وضع و رفتاري از وي مشاهده مي كنيد كه گويي در يك خانواده ثروتمند بزرگ شده و در بهترين مدارس تحصيل كرده است. اين حالت او تا بعد از ازدواج نيز باقي مي ماند. اميدوارم اين حرف را حمل بر خودنمايي او نكنيد، دختر متولد دي كسي است كه اگر لازم باشد، صورت خود را با سيلي سرخ نگاه مي دارد.مردي كه همسر خود را از بين متولدين دي ماه انتخاب مي كند، بايد متوجه يك نكته مهم باشد و آن اينكه ظاهر او خيلي آرامتر و ساكت تر از آنچه كه در درون اوست نشان مي هد، در وهله اول اين توهم به شما دست مي دهد كه او زني خونسرد و بي تفاوت و آرام است در حالي كه باطنا بسيار احساساتي است، البته همه زن ها ظريف و احساساتي هستند، اما زن متولد دي خيلي بيشتر از آنچه كه در بدو امر به نظر مي رسد، تابع احساسات خود مي باشد. حقيقت اين است كه او يك خلق و خوي مشخص ندارد، و مخصوصا اگر به وي بي احترامي يا كم محلي بشود، دچار آزردگي خاطر بسيار مي شود و چه بسا كه روزهاي متمادي احساس اوقات تلخي كند.در وجود زن متولد دي نوعي ترس از آينده، دلواپسي از حال و تأسف به گذشته وجود دارد كه باز تاب آن در رفتار و كردار وي به خوبي نمايان مي گردد و شايد به همين دليل هم باشد كه از شوخي خوشش نمي آيد. اگر در سنين نوجواني با پسري دوست بشود فقط به اين منظور است كه با وي ازدواج كند. ترس از آينده چنان در وي شديد است كه حتي لحظه اي نمي تواند فكر او را راحت بگذارد. از آن گذشته او به هيچ صورتي اهل رؤياهاي طلايي نيست و همين قدر كه پسري را از نظر روحي و مالي قابل اطمينان دانست، از تمام امكانات خود براي ازدواج با او استفاده مي كند.از نظر اجتماعي فوق العاده مبادي آداب و بانزاكت است، به محض ورود به يك اجتماع سريعا موقعيت آنجا را درك مي كند و پي مي برد كه چه رفتار و كرداري بايد داشته باشد. زن متولد دي داراي جذابيت خاصي است و به قول معروف با نمك است. اما بدون شك از تماشاني چهره او خوشتان مي آيد زيرا زيبايي مخصوص به خود را دارد. اما يكي از وحشت هاي مزبور و دائمي او اين است كه نكند شوهرش زن زيبايي را به او ترجيح بدهد.زن متولد دي نه تنها خود را زيبا نمي داند بلكه هرگاه در مقابل آينه قرار مي گيرد، از اينكه مبادا در نظر ديگران زشت جلوه كند، دچار دلهره و ترس است و به اين دليل اگر دوست يا همسر شما زن متولد دي است بايد به طور مستمر او را از زيبا بودنش مطمئن بسازيد.
خسته شدم بقیه اش همش می گه شوهر! ما هم که اندر خم یه دوست پسریم![nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
saamaaneh
خصوصیات متولد بهمن ماه:
متولد بهمن منحصر بفرد است و برای دیگران یکمعما بحساب می آید.متولد بهمن فقط بدنبال دانستن است،او باید همه چیز را بداند.گاهی اوقات ناگهان تصمیممی گیرد که در سرزمین آینده قدم بزند و با بازگو کردن آینده،دیگران را شوکه میسازد.همچنین بطور سریع و غیر قابل درک از طریق اندیشه،بدون کوشش و یا منطق قابلفهم برای دیگران با دیدی مستقیم و بدون خطا،افکار اطرافیانش را می خواند به همین دلیلاو بهترین مشاور هر فرد است چون او مشکلات واقعی افرادرا که برای خودشان روشن نیستبخوبی می بیند و می تواند بهترین راهنمایی وراه حل را ارائه دهد.باوجود طبیعت آرام و مهربانی که متولد بهمن دارد از به حیرت در آوردن افراد به وسیلهرفتار گاه نامتعادل خود لذت می برد و همیشه با رفتار خود،اشخاص را شگفت زده میکند.در نظر متولد بهمن فقط حقیقت است که بر حق است،او حقیقت را تشخیص می دهد وبرای احقاق آزادی و برابری و برادری از هیچ کوششی فروگذار نمی کند.متولد بهمن ذاتااجتماعیست و اهل معاشرت است و دوستان بسیاری دارد.وقتیپای دوستی در میان است شما می توانید بطور نامحدود روی او حساب کنید اما علی رغمعلاقه ی افراطیشان به دوستی،متولدین بهمن دوستان بسیار نزدیک چندانی ندارند. برایمتولد بهمن ماه ، عشق احساسی دور از خودخواهی و مستقل است که تجربه ی آن لذت بخشمی باشد . او وسعت عشق را می شناسد و ابعاد آن را می بیند . عشق برای متولد بهمنیک ارتباط ذهنی محسوب می شود که فقط از طریق روح و اندیشه انجام می گیرد و او صورتدیگری برای آن نمی شناسد . همیشه مشتاق و آرزومند بدنبال چنین تکاملی میگردد . حالت خود را آشکار نمی سازد.نمی گذارد از برنامههای او آگاه شوید.مخفی کاری زیاد دارد و آنچه را که در درونش می گذرد همیشه مخفیمی کند.راه و روش زندگی خود را دائما تغییر می دهد.خودخواه و مغرور است.با افکارعلمی هیچ گونه سر وسری ندارد.خیلی پرکار است و هیاهوی بسیاری دارد.همیشه منافع خود را بخاطرمنافع دیگران نادیده می گیرد و بعنوان شریک زندگی همیشه می توان روی او حساب کرد.نوعیانزوای عجیب او را احاطه کرده است و اغلب اشخاص درک غلطی از او دارند.فایده ایندارد از نظر احساسی به چنین طبیعت غیرشخصی وابسته بشوید ولی اگر عمیقا روی اوتاثیر بگذارید ممکن است نیم نگاهی به پشت سر خود بیندازد! معمولا همه را خواهر وبرادر خود می داند.نظرات خود را رک بیان می کند.اعتمادبه مردم برای متولدین بهمن امری طبیعی نیست.از دروغ و تقلب بیزار است ولی در نظراو دروغ یک چیز است و امتناع از بیان چیز دیگر. به قول خود وفادار می ماند.دخترمتولد بهمن: علاقه ی خاصی به حساب بانکی شما ندارد اما انتظار دارد که از لحاظموفقیت های غیر مادی تان مورد احترام باشید.باوقار،شوخ طبع،کمرو و تودار است.اولینعشق حقیقی و صادقانه ی خود را همه ی عمر بیاد دارد. خصوصیات مثبت:قدرت بینشعجیب ، صبر و گذشت و تحمل ، عدموابستگی، دوستی و محبت ، اصالت ، صداقت ، نوآوری ، صراحت و شهامت، تکامل گرایی و نبوغ . خصوصیات منفی : سردی ، تنهاییطلبی، عجیب و غریبی ، حساس بودن ، تکروی و عصبانیت .
اینم یه تیکه دیگه فقط حالشو ببرید:
در زمان تولد شما خورشید در ماه بهمن و سیاره اورانوس هادی کهکشان بوده است، ستاره شناسان ماه بهمن را یکی از بهترین های ماههای سال و متولدین بهمن را جز بهترین هامی دانند، در واقع گفته شده است که بین آدم های مشهور متولدین بهمن ماه فراوانتراز هر ماه دیگری یافت می شوند به شما یک فکر درخشان و توانایی مافوق عادی برایاختراع و خلاقیت داده شده است.
منم متولد بهمن ماه هستم
همچنین ذوق میکنییییییییییییییم [nishkhand]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
F a t i m a
با افتخار اردیبهشت
متولدین اردیبهشت، نماد: ثور
ویژگیها و خصوصیات کلی متولدین اردیبهشت ماه:
صبور، با پشتکار و قابل اعتماد
مهربان، دلسوز و با محبت
با استقامت، مصمم و قاطع