امروز اخرین روز برای انتخاب رشته ست و من هنوز نتونستم رشته ای ک بازار کار داشته باشه انتخاب کنم[negaran]نگید مکانیک وبرق ک حسابی پسرونن من دوس ندارم[negaran]به نظرتون عمران یاitخوبه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز اخرین روز برای انتخاب رشته ست و من هنوز نتونستم رشته ای ک بازار کار داشته باشه انتخاب کنم[negaran]نگید مکانیک وبرق ک حسابی پسرونن من دوس ندارم[negaran]به نظرتون عمران یاitخوبه؟
شاخه معماری خوبهنقل قول:
سلام
برای شما ک دخترین مهندسی صنایع خصوصا گرایش ایمنی صنعتیش و معماری خیلی خوبه .
البته تو همون مکانیکم, طراحی جامدات و نقشه کشی هم خوبه وبازار کاریشم برای بانوان بد نیست و اونم الان با این اوصاف ک خانوما با حداقل حقوق کار میکنن و البته تعداد بانوانی ک تو رشته مکانیکم هستن کمه و این از نظره کاری واسه شما یه امتیاز ویژه محسوب میشه.
تو برقم همینطوره و الکترونیک رشته خوبیه و به درد شما میخوره البته اگه وارد مسایل plc بتونین بشین ک عالیه چون تو جامعه ما کسی رو به این راحتی ها نمیتونین پیدا کنین ک متخصص تو plcباشه البته مدعی زیاده ها ولی اکثرا فقط مدعیا نه عمل کننده.
درباره اون دوتا رشته ام ک گفتین از it ک اصلا سر در نمیارم و فقط میدونم تکنوژی اطلاعات اگه اشتباه نکنم و عمرانم فکر میکنم ک الان دوران اشباعش تموم شده و بازار کاریش با این ساخت و ساز بدک نباشه ولی ب طور کلی میگم فقط و فقط نسبت به علاقتون انتخاب کنین چون علاقه یه نیروی مهم واسه پیشرفته و هر چه قدر به رشتتون علاقه داشته باشین به همون اندازم توش موفقین چون سعی و تلاش و پیگیریتون بیشتر.من خودم اگه شخصا بخوام هزار بارم به گذشته برگردم مکانیک رو انتخاب میکنم چون واقعا علاقه مند به این رشتم و اصلا ازش خسته نمیشم
کلا گفتم معماری مناسبه حالا علاقه ندارین او بحثش جداست
مهندسی صنایع هم گرایش مختلفی داره ک تو یه زمینه اش اگه شرکت ها جدا از پارتی بازی و اینجور مسایل بخوان نیرو بگیرن ک میتونین وارد قسمت بازرگانی شرکت ها بشین.تو قسمت ایمنی صنعتی م ک بازم اگه اشتباه نکنم hse بهش میگن تمام شرکت ها طبق قانون جدید وزارت کار نیاز به حداقل یه شخص برای تنظیم و پیگیری موارد ایمنی از قبیل لباس کار ,محل استقرار کپسول , تجهیزات اطفا حریق وچگونگی انبار کردن مواد و ایمنی جرثقیل و...دارن ک اونم معمولا از بانوان انتخاب میکنن چون بازم شرایط حداقل حقوق مطرحه وحضور بانوان والبته اگه شرکتها نخوان قانون دور بزنن بدک نیست بازار کاریش.یه بخش دیگم از هست ک به استاندارد ها و 'گرفتن استانداردهاست خصوصا استانداردهای بین المللی و بازم بخصوص iso مربوط میشه ک بازم اونم بر میگرده به مهندسی صنایع و کار فوق العاده جالبیه ک تو ایران فقط بخش مستند سازیش رعایت میشه و عملا اجرایی نیست ولی اگه تخصص داشته باشین پول در آوردن ازش خوبه. مسایل ایمنی هم ک گفتم فقط مربوط به مسایله صنعتی نیستی و تمام شرکت ها چه غذایی چه صنعتی نیاز به یه هم چین شخصی دارن البته بازم بسته به سلیقه خودتون باید تو یه بخشش تخصصی وارد شین دیگه