من که خیلی هارو دویانه وار دوست دارم اما یادم نیست و نمیاد مطمئنم دوستان هم اینجورین..ممنونم که عکس هارو میزارید کم کم داره یادم میاد.ماسک هم قشنگ بود.بابا لنگ دراز که نگو واقعا خیلی خاطره دارم ازش...
نمایش نسخه قابل چاپ
من که خیلی هارو دویانه وار دوست دارم اما یادم نیست و نمیاد مطمئنم دوستان هم اینجورین..ممنونم که عکس هارو میزارید کم کم داره یادم میاد.ماسک هم قشنگ بود.بابا لنگ دراز که نگو واقعا خیلی خاطره دارم ازش...
پسرکوهستان. فوتبالیستها. باخانمان یا بی خانمان. دکتر ارنست و
دوستان از همه ممنونم همین طور که دوست عزیزم بلدرچین گفتن ممنون از متن ها البته بخصوص تصاویر من با این پست هدف دارم که شما رو به زمان کودکیتان برگردانم وهمین طور افراد کم سن و سالی مثل من بدانند جوانان امروز چه کارتون هایی میدیدند وهمین طور در بعضی کارتون ها فرهنگ های مختلفی را نشان میدهد که با الگو گرفتن از آن ها میتوانیم زندگی را برای خود ودیگرانرا شیرین تر ساخت
کارتون نیست انیمیشن ..up....
فوتبالیست ها و تام و جری(البته هنور هم)
تام و جری - پلنگ صورتی- آن شرلی - پسر کوهستان - گالیور - فوتبالیست ها - لاک پشت های نینجا[nishkhand]- این کارتونه چی بود اسمش که داداش کایکو داشت[nishkhand]اسم سگه سگارو بود[nishkhand]ااااا یادم نمیاد اسمش[nishkhand]- کارآگاه گجت و کلییییییییییییییییی کارتون[nishkhand][nishkhand][cheshmak]ممنون از تاپیکت یاد قدیم قدما افتادم[khejalat][shaad]
الفا و امگا.رییس مزرعه.بره ناقلا.شرک
آن شرلی و بابا لنگ درازو...