پاسخ : بحث داغ هفته : نخبه یعنی...
نخبه...
با احترام به نظر دوستان ولی به نظر من نخبه ربطی به کشورمون نداره
یعنی اگه یه نخبه رفت امریکا دیگه نخبه نیست؟
من همیشه با این که نفرات برتر کنکور و حتی المپیادها رو نخبه میدونستند مشکل داشتم و به نظرم تعریف درست و به جایی نمیومده!
به نظر من نخبه یا نابغه بودن هیچ ربطی به تلاش هم نداره...
فرض کنیم من نابغه باشم و اگه تمام تلاشم رو به کار بگیرم بتونم جایزه نوبل فیزیک رو هم ببرم!!!
ولی حالا اگه تلاشم در حد معمولی به پایین باشه دیگه کسی متوجه هوش بالای من نمیشه؟!
به نظر من نخبه (و حتی نابغه-البته با اختلاف هوشی خیلی زیاد) به کسی گفته میشه که با داشتن بهره ی هوشی بالاتر از دیگران درست بتونه مسایل رو درک کنه و راه حل هایی که دیگران نمیبینند رو پیدا کنه!
یعنی برای مثال بالام بخوام توضیح بیارم (آبی رنگ) مثل اینکه من بتونم دکترا بگیرم ولی کاملا مشخص و متمایزم از بقیه استادا و اگه بخوام در زمینه ای جدید تحقیقی انجام بدم یا مقاله ای بنویسم کاملا از بقیه در این زمینه بهتر عمل کنم
ولی حالا اگه به خاطر تنبلی یا هر دلیل دیگه ای نخوام تحقیقی انجام بدم هوش من کماکان در سطح بالایی وجود داره و تمام کسایی که با من در ارتباط باشند میتونن متوجه این برتری من بشند...
توی یه برنامه بود که فرار از زندان های خیلی قوی از لحاظ امنیتی رو نشون میداد تو یه قسمتش تعریف میکردن که (در مورد مغز متفکر اون فرار حرف میزدن) نه تنها زندانی ها که حتی نگهبان ها و رییس زندان هم از ضریب هوشی بالای این فرد آگاه بودن
و در نهایت هم تونست از اون سیستم های امنیتی فوق العاده با نقشه ای حساب شده فرار کنه!
خب اون فرد در بیرون زندان و درون اجتماع نه تنها نتونسته بود به حد بالایی برسه بلکه حتی نتونسته بود یه شهروند معمولی باشه
و در نهایت هم کارش به زندان افتاده که همه بر میگرده به روش و مسیر زندگیش
یا همون روستایی که دوستمون باستان شناس مثال زدن هم میتونه نمونه خوبی باشه از درست فکر کردن
اگه اون روستایی در شرایط خوبی بود به احتمال زیاد میتونست به درجات بالایی هم برسه!
به نظر من نخبه کسیه که با داشتن اطلاعات و دانش یکسان میتونه مسایل رو بهتر حل کنه!
خيلي از دوستان اشاره كردن كه نخبه بودن ارتباط مستقيمي با منفعت رساني به ديگران داره...
آيا خرابكار هاي قدرتمندِ برخي از علوم نميتونن نخبه فرض بشن؟
بسم الله الخلاق
نخبه یعنی فردی متخلق، متفکر و خلاق که در رشته تخصصی و مورد علاقه اش اطلاعات مناسبی دارد و دارای توانمندی راهبری و تاثیرگذاری در جهان معاصر خود(جهانی که خود برای خود می سازد) می باشد.
فردی است خدا باور، خودیاب و خودباور، شجاع در اظهار نظر و اجرای آن، فارق از عادات مرسوم، دارای نگاه منتقدانه و پرسش محور، وقت شناس و علاقمند به کسب دانش و دارای تفکری روشمند
به نظره من نخبه یعنی کسی که توی زمینه ی کاریه خودش خلاقیت داشته باشه..... تو این زمونه به فرده خلاق میگن نخبه که 2رستش هم همینه!!!!!!!!!!!!!!1 2رست نمیگم؟؟؟؟؟؟؟ نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
elnaz ghodousi
به نظره من نخبه یعنی کسی که توی زمینه ی کاریه خودش خلاقیت داشته باشه..... تو این زمونه به فرده خلاق میگن نخبه که 2رستش هم همینه!!!!!!!!!!!!!!1 2رست نمیگم؟؟؟؟؟؟؟ نظرتون چیه؟؟؟؟؟؟؟[soal][soal]
[tashvigh][tashvigh]
فکر کنم واژه نخبه از واژه مخبه میاد...یعنی کسی که مخش بهتر از یکی مثه منه؟!!!مخش "به" استیعنی باهوشتر تر تر تر ... است که این "تر ها" توی هر آدمی فرق میکنه..!!!!اما لوپ کلام شیارهای روی مخش خیلی زیاد و مثه من صاف نیست...میتونه دنیا رو زیرو رو کنه...واسه خودش و جامعه اش و مفید باشه...میتونه یکی مثه استون جابز باشه...باید قدرشون و دونست و ازشون استفاده کرد...حیفن
فکر کنم واژه نخبه از واژه مخ "به " میاد... که بعدها به نخبه تبدیل شده... یعنی کسی که مخش بهتر از منه؟!!! مخش "به" است .... یعنی باهوشتر تر تر تر ... است ..... که این "تر ها" توی هر آدمی فرق میکنه..!!!! و شیارهای روی مخش خیلی زیاد و مثه من صاف نیست... میتونه دنیا رو زیرو رو کنه... واسه خودش و جامعه اش و مفید باشه... میتونه یکی مثه استون جابز باشه... باید قدرشون و دونست و ازشون استفاده کرد...
حیفن
[shaad][shaad]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ME.EM
فکر کنم واژه نخبه از واژه مخ "به " میاد... که بعدها به نخبه تبدیل شده... یعنی کسی که مخش بهتر از منه؟!!! مخش "به" است .... یعنی باهوشتر تر تر تر ... است ..... که این "تر ها" توی هر آدمی فرق میکنه..!!!! و شیارهای روی مخش خیلی زیاد و مثه من صاف نیست... میتونه دنیا رو زیرو رو کنه... واسه خودش و جامعه اش و مفید باشه... میتونه یکی مثه استون جابز باشه... باید قدرشون و دونست و ازشون استفاده کرد...
حیفن
[shaad][shaad]
تحلیل جالبی بود [tashvigh]
دقت بالا [tafakor][tafakor]
نظرات شما فقط شعاره،وقتی کسی می فهمه که اصلا نفهمیده،پس کلا آدم کندذهنیه که تازه فهمیده که نفهمیده