پاسخ : بحث داغ هفته :اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
خب من به طور خیلی اتفاقی آشنا شدم داشتم دنبال کتاب بود:-? مقاله بود :-? یادم نمیاد{big green} یه چیزی در مورد رباتیک بود که توی سرچ گوگل به این سایت برخورد کردم بعد عضو شدم ولی حدود یه سال بعد عضویتم تازه فهمیدم چه نگینی بودو ما دیر فهمیدیم [sootzadan] ولی الان خوشحالم که اینجام
چرا دنیای مجازی( اینترنت) فروم ها تشکیل و هر روز بزرگتر و پیشرفته تر می شود ؟×!!!!...
باید پاسخگویه این همه کاربر رو باشه
عناوین مدیریتی مجازی تا چه حد براتون مهم تلقی میشه ؟
والا هنوز هیچ جا بهمون ازین عناوین مدیریتی ندادن دنبال یه پارتی میگردم [nishkhand][nishkhand][nishkhand]
پاسخ : بحث داغ هفته :اهداف و انگیزه شما از عضویت در انجمن نخبگان جوان و فعالیت در آن چیست ؟!؟
اهداف شما از عضویت در سایت نخبگان جوان چیست؟
هدف من که دریافت اطلاعات و انتقال اطلاعات خود به دیگران:تبادل اطلاعات
عضو این سای شدم بدلیل تنوع مطالبی که داشت بیشتر علاقه مند شدم
سلام به همه
خب من خيلي از موارد اطلاعاتي مي خوام كه كم و يا به سختي پيدا ميشه
به همين دليل اينجا عضو شدم تا بتونم از اطلاعات استفاده كنم
و اگه بتونم و بلد باشم به ديگران هم تو هر زمينه اي كه بلدم راهنمايي كنم
در ضمن از طرف كسي اين سايت به من معرفي نشده
دنبال يه مطلب بودم كه اين سايت رو پيدا كردم
و در آخر از بابت اطلاعاتي كه دوستان در اين سايت در اختيار گذاشتند كمال تشكر را دارم[golrooz]
والا راستشو بخواین چون خودم نخبه نیستم عضو سایت شدم تا از نخبه هایی که تو سایت هستن نخبگی به ما هم سرایت کنه(البته هم به راهنمایی نیاز دارم)[cheshmak]
سلام خدمت دوستان
راستیش شانسی با این سایت آشنا شدم
و مدت بسیار طولانی ای بود که نمی خواستم از استعدادم استفاده کنم
حالا که به خودم اومدم از مدیر سایت تقاضا دارم تا هر چیزی که میبینن برای
کشور و جامعه نیاز ابه اون ضروری احساس میشه رو در صورت نبودش در داخل کشور
به صورت یه همه پرسی دربیاره تا دوستان با مشارکت هم بتونن خدمتی به جامعه
و همچنین استعدادهای بلاقوه خودشون بکنن و توی یک کار گروهی کنار هم باشن
سلام به همگی ، من کاملا" اتفاقی با ین سایت آسنا شدم و عضو شدم
وقتی مطالب رو خوندم علاقه ام بیشتر شد
با آرزوی موفقیت روز افزون برای کاربران و مدیران سایت. موفق باشید[labkhand]
سلام من از سایت شما خوشم میاد هوارتا اما خیلی سایت سردیه و جمع دوستان داغ نیست البته نظر منه و چون فعالیتم کمه اما یک خبر دارم واستون نمیدونم کجا درجش کنم . ببینید فکرتون چی میگه اما وقت کمه ها !!! :
این پیامک کلاس نانو هست اگر خواستید به شیراز بیایید یا شیرازی هستید پیش شماره تماس هم 0711 شیراز هست .
دومین کارگاه آموزش آشنایی با فناوری نانو
متقاضیان جهت ثبت نام ساعات اداری
با 2309431 تماس حاصل نمایند
بسیج مهندسین استان فارس
هدف عضویت در این گونه انجمن ها در چیست ؟به نظر من مطالبش جالبه!ولی اسمش خیلی باکلاسه......
کنجکاویم گل کرد اومدم اینجا...[golrooz]
سلام من دوست دارم با دانشجویان دانشگاه های برتر مثل دانشگاه صنعتی شریف تهران آشنا بشم و ازشون راهنمایی بخوام تا هم بتونم تو دانشگاه صنعتی شریف قبول بشم و هم بتونم یه مخترع برتر بشم