روحــم میخــواهد بــرود یه گوشـــه بنشـــیندپشتش را به دنیا بکند و با صدای بلند بگوید:مــَــــــــــــــــن دیگــَــــــــر بـازی نمیکـــــــــــنم...
نمایش نسخه قابل چاپ
روحــم میخــواهد بــرود یه گوشـــه بنشـــیندپشتش را به دنیا بکند و با صدای بلند بگوید:مــَــــــــــــــــن دیگــَــــــــر بـازی نمیکـــــــــــنم...
وقتی داشتی از خورد کردنم لذت میبردی
من داشتم درد شکستن و تحمل میکردم
بی انصاف
http://www.up.98ia.com/images/svvsrsvihs14tmr436yb.jpg
پسره میره سر محل یه دختر خوشگل می بینه بهش تیکه میندازهیکی بهش میگه بابا خواهر رفیقت بود که دو ماه خونش خوابیدیشب میره جلو خونه رفیقش میگه شرمنده خواهرت رد شد نشناختم تیکه انداختمرفیقش پیکو بر میداره میگه بزن به سلامتی رفیقی که دو ماه تو خونه رفیقش خورد و خوابیدولی خواهرشو نشناخت...
بچه بوديم دخترا عاشقعروسکبودن و پسرا عاشقمردهاي قوي......
بزرگ شديم دخترا عاشق مرداي قوي شدن و پسرا عاشق عروسکاگاهی وقتها چقدر ساده عروسک می شویمنه لبخندمی زنیم نه شکایت می کنیم فقط احمقانه سکوت می کنیم.
گاهی دلم می خواهد خودم را بغل کنم!ببرم بخوابانمش!لحاف را بکشم رویش!دست ببرم لای موهایش و نوازشش کنم!حتی برایش لالایی بخوانم،وسط گریه هایش بگویم:غصه نخور خودم جان!درست می شود!درست می شود!اگر هم نشد به جهنم...تمام می شود...بالاخره تمام می شود...!!!
چه سخته
هم زمستان باشد !
هم ابر باشد !.....هم باران باشد ..!
هم خیابان ِ خیس باشد ..
امـــــا....
نه تـــــو باشی ..
نه دستی برای فشردن باشد !..
نه پایی برای قدم زدن باشد و ..
نه نگاهـــی برای زل زدن
تنهایی را دوست دارم چون عشــــــــ ــــــــــق دروغین در آن نیستتنهایی را دوست دارم چون تجربه کـــــــــــ ـــــــرده امتنهایی را دوست دارم چون خدا هم تنهــــــ ــــــــــاستتنهایی را دوست دارم چــــــــــ ــــــــون...در کلبه تنهایی هــــــــ ـــــــــایم خواهم گریستوانتظار کشیدنم راپنهان خواهـــــــــــــــ ــــــم کرد
- - - به روز رسانی شده - - -
خیلی حــــــــرف هست...که تــــــــو هرروز در گــــــــلویت...بغــــــــض کشنده ای احســــــــاس کنی...بــــــــرای کسی که...بدانی...حتی یک بار در عمــــــــرش...به خــــــــاطر تــــــــو...بغض هــــــــم نکــــــــرده است...!!
دل آدما مثل یه جزیره ی دور افتادستاین که کی واسه اولین بار پا به این جزیره میذاره مهم نیستمهم اون کسیه که هیچ وقت جزیره رو ترک نکنه
زندگی خالی نیستمهربانی هست سیب هست ایمان هستآریتا شقایق هست زندگی باید کرد
به یاد داشته باش هر وقت دلتنگ شدی به آسمان نگاه کن
کسی هست که عاشقانه تو را می نگرد
و منتظر توست اشکهای تو را پاک می کند
و دستهایت را صمیمانه می فشارد
تو را دوست دارد فقط به خاطر خودت
به یاد داشته باش هر وقت دلتنگ شدی به آسمان نگاه کن
و اگر باور داشته باشی می بینی
ستاره ها هم با تو حرف میزنند
باور کن که با او هرگز تنها نیستی
هرگز فقط کافی است عاشقانه به آسمان نگاه کن