پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
سلام به همه دوستان، من یه عضو جدیدم ، ازاینکه این مسابه رودیدم خوشحال شدم چون خودم یه مخترعم! با دنیایی از ایده ! ولی موضوعی که مطرح میشه اینه که قانون حمایت از ایده هاو مصون موندن از سرقت ایده چی میشه؟؟؟ حق بدین خیلی ها جرات نکنن ایدههاشونو مطرح کنن مثل خود من!!!!! برای این مشکل چه راه حلی دارید؟؟ :-?
{thumbs down}{worried}:-o:-/:-?{thumbs down}
مشکل همینه دیگه
به نظر من اين نوع تفكر ها اشتباه هست براي همين موضوع خيلي از اطلاعات از گذشتگان به ما نرسيده و ... .
به گفته اديسون خلاقيت يك درصد الهام هست و 99 درصد عرق ريختن .شما لازم نيست توضيح در مورد ايده يا طرح تون بدين عنوان اون هم كافي به عنوان مثال اجسام پرنده بدون موتور ، تبليغات و اطلاعات علمي ، سياسي ، فرهنگي را با تنفس پاك (اكسيژن) بخوانيد و شاداب به كارهاي روزمره خود بپردازيد البته در خيابان ها و مراكز شلوغ شهر و .................
من كه خدايش ناراحت نمي شم كه يكي بتونو از اين ايده ها را به واقعيت برسونه چون زندگي خودمان و مردم راحت تر ميشه .
با اجازتون چند تا ایده بی سر وته دارم
مثلا اسکیت بورد پرنده از بک نفره تا کانتینر بر
وشهری بدون مصرف برق وگازوبدون تصادف وترافیک والودگی
وهاور کرافت 4بدنه
و البسه گرم شونده
وموتور الکتریکی پیستونی
وترمز الکترو مغناطیسی دوچرخه وخودرو
وبادیگارد تانک
وساعت بدون تعویض باتری
وتوپ جنگی گاما
و وارمر لزله
و...و...و...و...و...و...و...و...و...و... و...و...و...و...و...و..و...و...و...{i dont want to see}:-o;;){i dont want to see}{happy}
خيلي خوبه حالا شما مي تونيد هر روز يك ايده به همين صورت اينجا اضافه كنيد ؟ اين كار باعص مي شه كه ايده ها و تفكر وتون متحول بشه .
حالا لازم نيست در اينجا وارد كنيد تو خونخ روي كاغذ ايده ها تونو روزي يكي دو مورد بنويسيد به خودتون متوجه اين كار مي شيد كه چه فايده براي شما داشته.
حالا از ايده تا ساخت خيلي راحه .. درسته ايده ها به عنوان كليد ارزش دار هستند ولي خب مكانيسم كار رو كه نميخاييم جز به جز مطرح كنيم و فك ميكنم كه اين يه تبادل اطلاعات دوجانبه است
ایده ای که میدین قابل اچرا حداقل باشه که ادم وقتش رو صرفش کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
madarshab
ایده ای که میدین قابل اچرا حداقل باشه که ادم وقتش رو صرفش کنه
هر فردي وقتي ايده به نظرش ميرسه الهام از چيزي و يا كاري داشته پس همه اين ايده ها را مي توان روشون وقت گذاشت و مهمتر از ايده پشتكار هست كه اون ايده را به دستگاه يا به طور عملي بهره برداري كنه.
ما در اينجا قصدمون فعال سازي افكار هست كه هر فرد مي تونه هزاران ايده متفاوت در تمام لحظات زندگي براي خودش ، خانواده و ديگران داشته باشه.
من هم این کار رو میکنم
اما بدون پول و ازمایش وحتی طرح علمی حساب شده
به چه درد می خوره که من انقدر امیدوارم
خودمم نمیدونم:-/:-/
@};-@};-@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
حسین مت
من هم این کار رو میکنم
اما بدون پول و ازمایش وحتی طرح علمی حساب شده
به چه درد می خوره که من انقدر امیدوارم
خودمم نمیدونم:-/:-/
@};-@};-@};-
سلام آقا حسين مت عزيز
نتيجه كارت رو روزي كه اصلا فك نمي كني مي بيني و خيلي به دردت مي خوره . به كارات ادامه بده شما مي تونيد و هيچ موقع نا اميد نشو اينو به عنوان يك دوست بشما مي گم.