پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
من هرجا میبرمش میگن دکمه روندارن ونمیشه بازبشه بخاطرهمین دیگه ازش استفاده نمیکنم مجبورشدم یه گوشی دیگه بخرم
- - - به روز رسانی شده - - -
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s..n..a
خیر برا چی خراب بشه فوقش قابشو و شاسی شو عوض میکنن
من هرجا میبرمش میگن دکمه روندارن ونمیشه بازبشه بخاطرهمین دیگه ازش استفاده نمیکنم مجبورشدم یه گوشی دیگه بخرم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
- - - به روز رسانی شده - - -
بخاطر یه دکمه رفتی یه گوشی خریدی یا خداااااااااااااااا برو بده تعمیرگاه بگو قابو شاستیشو عوض کنه
یه سوال دیگه چطورمیشه بلک لیست برای گوشی x6نصب کردوبرنامه شوازکجابایدگرفت؟وچطورمیشه فقط نام مخاطب موقع تماس نمایش داده بشه وشمارش نمایش داده نشه آخه تواین گوشی هم نام نمایش داده میشه هم شماره؟ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s..n..a
بخاطر یه دکمه رفتی یه گوشی خریدی یا خداااااااااااااااا برو بده تعمیرگاه بگو قابو شاستیشو عوض کنه
آخه گوشی قفل نمیشدوچون لمسی بود تاتوکیفم میذاشتم یاجیبم تماس میگرفت یاپیام میفرستادبخاطرهمین کنارگذاشتمش بعدم چندتا سوال پرسیدم توپست بعدی بخاطراون برنامه ها کلی پول دادم ولی هیچ کدوم ازبرنامه ها کارنکردن من دیگه کنارگذاشتمش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masuomeh
آخه گوشی قفل نمیشدوچون لمسی بود تاتوکیفم میذاشتم یاجیبم تماس میگرفت یاپیام میفرستادبخاطرهمین کنارگذاشتمش بعدم چندتا سوال پرسیدم توپست بعدی بخاطراون برنامه ها کلی پول دادم ولی هیچ کدوم ازبرنامه ها کارنکردن من دیگه کنارگذاشتمش
خانوم جان تاچ پدش خراب بوده حدود 100 تومن یه تاچ جدید براش میخریدید
[esteress]smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee _new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1s milee_new1من گوشیم شکسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serve_6
[esteress]smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee _new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1smilee_new1s milee_new1من گوشیم شکسته
کجاش شکسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s..n..a
کجاش شکسته
کلا همش شکسته
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serve_6
کلا همش شکسته