پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
سايز دستگاه را ميتونيم بين 20 ليتر حجم داخلي تا 38 ليتر قرار بديم البته ميشه روش كار كرد كه بشه اين فضاي داخلي افزايش داد .. توان مصرفي 1200 تا 1800 وات متغير .. ميتونه سنس كنه دماي محيط داخليشو و بعد دماي محتويات داخل دستگاه را تا اندازه كه ميخواهيم در مدت زمان كه توسط يه برد ديجيتال تنظيم ميشه رو كم كنه .. اگه ميخواهيد ذهنيتي داشته باشيد ازش يه ماكروفر رو تصور كنيد كه به توي همون محيط به جاي گرم كردن محتويات شده رو خنك ميكنه ..
خوب ما ميتونيم با استفاده از ترموالكتريكها و كمپرسورها يا واكنشها در ابعاد كوچيكتر با صرف انرژي كمتر همين كار رو بكنيم.
مزيت اين سيستم نسبت به روشهاي ديگه چيه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasamc2
خوب ما ميتونيم با استفاده از ترموالكتريكها و كمپرسورها يا واكنشها در ابعاد كوچيكتر با صرف انرژي كمتر همين كار رو بكنيم.
مزيت اين سيستم نسبت به روشهاي ديگه چيه؟
ميشه توضيح بدين كه چطوري با ترمو الكتريك ميتونيد دماي يه محفظه 38 ليتري در زمان 5 دقيقه برسونيد زير صفر ؟ در مورد كمپرسور اولا حجم و وزن بالتري رو داره ثانيا بازم اين خاصيت نداره كه تو زمان پايين مثلا دو دقيقه اينكارو انجام بده .. كمپروسور رو با واتهاي معمولي مثل كاربردي كه تو يخچال داره زمانش به ساعت ميرسه تا بتونه به دماي زير صفر برسه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
ميشه توضيح بدين كه چطوري با ترمو الكتريك ميتونيد دماي يه محفظه 38 ليتري در زمان 5 دقيقه برسونيد زير صفر ؟ در مورد كمپرسور اولا حجم و وزن بالتري رو داره ثانيا بازم اين خاصيت نداره كه تو زمان پايين مثلا دو دقيقه اينكارو انجام بده .. كمپروسور رو با واتهاي معمولي مثل كاربردي كه تو يخچال داره زمانش به ساعت ميرسه تا بتونه به دماي زير صفر برسه ..
ميشه كار دستگاه را بيشتر توضيح بدين و شما به چه روشي اين كار را در كوتاه ترين زمان مي خواهيد انجام دهيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
ميشه توضيح بدين كه چطوري با ترمو الكتريك ميتونيد دماي يه محفظه 38 ليتري در زمان 5 دقيقه برسونيد زير صفر ؟
فكر كنم با لايه لايه ساختن ترموالكتريك و دمش هوا از بين لايه ها به محفظه.
در مورد كمپرسور اولا حجم و وزن بالتري رو داره ثانيا بازم اين خاصيت نداره كه تو زمان پايين مثلا دو دقيقه اينكارو انجام بده .. كمپروسور رو با واتهاي معمولي مثل كاربردي كه تو يخچال داره زمانش به ساعت ميرسه تا بتونه به دماي زير صفر برسه
فكر ميكنم سيستم كمپرسور وزن بالاتر داره ولي سايز اون تا خيلي كمتر هم هست.
البته در اينجا هم با لايه بندي اواپراتور و عبور هوا احتمالاً سرعت سرمايش پايين مياد ولي شايد توان مصرفي بالا بره.
..
سلام @};-
پس سيستم شما تا دماي كمتر از زير صفر توانايي دارد.
و تفاوت اصلي در سرعت سرمايش هست.
سيستم شما با توان مصرفي كيلو واتي نميشه قابل حمل ساخته بشه.
و در حمل و نقل واكسن يا انسولين استفاده بشه.
ولي چون سرعت بالا در سرمايش داره و نگهداري عضاي جدا از بدن نياز به سرعت داره
فكر كنم به درد مراكز درماني بخوره.
اگر كاربردي جديدي هم به ذهنم رسيد همينجا مينويسم.
با تشكر @};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schrodinger
ببخشید
من در مورد پس زدن جسم خارجی اطلاعات زیادی ندارم
می تونید راهنماییم کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasamc2
دوستان اطلاعي در اين زمينه ندارن؟ :-?
سلام
ببخشيد چند روزي دير شد . مرخصي بوديم @};-;)
اگه منظور پس زدن جسم خارجي در بدن باشه :
به طور خلاصه ؛ سيستم ايمني بدن در برابر اجرام خارجي مثل يه عضو پيوندي يا حتي يه ماده غير زنده مثل يه تكه سنگ و ... واكنش نشون ميده چون اين عوامل رو به عنوان عوامل بيگانه مي شناسه . اين واكنش مي تونه انواع مختلفي داشته باشه و لي در نهايت بسته به شدت تحريك اون جسم خارجي واكنش بدن هم تشديد ميشه . قصد بدن اينه كه با اين ترتيب بتونه جسم خارجي رو در بدن از بين ببره كه به همين منظور در توالي اتفاقاتي كه در بدن ميفته ممكنه آنزيم هاي خاصي از سلول هاي ايمني ترشح بشن كه باعث تخريب اون بافت خارجي يا ماده خارجي بشن . به همين دليل هميشه در موارد پيوند اعضا تا مدتي از داروهاي سركوبگر سيستم ايمني استفاده ميشه تا سيستم ايمني بدن بافت پيوندي رو تخريب نكنه يا به اصطلاح اون رو «پس نزنه» .
البته پروسه اي كه باعث اين حالت ميشه خيلي مفصله . اگه نيازي بود بفرماييد تا موضوع رو تخصصي تر باز كنيم ;)@};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasamc2
سلام @};-
پس سيستم شما تا دماي كمتر از زير صفر توانايي دارد.
و تفاوت اصلي در سرعت سرمايش هست.
سيستم شما با توان مصرفي كيلو واتي نميشه قابل حمل ساخته بشه.
و در حمل و نقل واكسن يا انسولين استفاده بشه.
ولي چون سرعت بالا در سرمايش داره و نگهداري عضاي جدا از بدن نياز به سرعت داره
فكر كنم به درد مراكز درماني بخوره.
اگر كاربردي جديدي هم به ذهنم رسيد همينجا مينويسم.
با تشكر @};-
ممنون .. تفاوت ها هم در سرعت سرمايش و هم مكانيزم سرمايش هست .. سعي كردم كه بتونم وزن دستگاه رو برسونم زير 15 كيلو .. اما اينكه قابليت حمل توسط نفر رو داشته باشه رو بهش فكر نكردم و اينكه ايا واقعان يه همچين نيازي هست يا نه !! به هر حال ممنون
در مورد سوال شما حسين جان مكانيزم دستگاه رو نميتونم بگم اما از تركيب روش هاي تبريد استفاده كردم كه سرعت و نقص همديگه رو جبران ميكنند و همچنين سطوح سرمايش رو بيشتر كردم
ممنونم دوست گرامي @};-
متوجه مكانيزم شدم.
پس اگر شما با امكانات محدود وزن رو به 15 كيلو رسوندين.
ميتونين با امكانات پيشرفته به يك كيلو هم برسونيد.
و اگر به جاي زياد كردن سطح اواپراتور اون رو لايه لايه و انتقال حرارت رو با ايجاد كوران انجام بدين،
شايد بتونين با باتري و قابل حمل هم بسازيد.
به نظر من اگر پشت كندانسور رو وينچ كنيد و پرتو را متمركز راندمان بيشتر ميشه.
موفق باشيد هميشه @};-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
امير آشنا
سلام
ببخشيد چند روزي دير شد . مرخصي بوديم @};-;)
اگه منظور پس زدن جسم خارجي در بدن باشه :
به طور خلاصه ؛ سيستم ايمني بدن در برابر اجرام خارجي مثل يه عضو پيوندي يا حتي يه ماده غير زنده مثل يه تكه سنگ و ... واكنش نشون ميده چون اين عوامل رو به عنوان عوامل بيگانه مي شناسه . اين واكنش مي تونه انواع مختلفي داشته باشه و لي در نهايت بسته به شدت تحريك اون جسم خارجي واكنش بدن هم تشديد ميشه . قصد بدن اينه كه با اين ترتيب بتونه جسم خارجي رو در بدن از بين ببره كه به همين منظور در توالي اتفاقاتي كه در بدن ميفته ممكنه آنزيم هاي خاصي از سلول هاي ايمني ترشح بشن كه باعث تخريب اون بافت خارجي يا ماده خارجي بشن . به همين دليل هميشه در موارد پيوند اعضا تا مدتي از داروهاي سركوبگر سيستم ايمني استفاده ميشه تا سيستم ايمني بدن بافت پيوندي رو تخريب نكنه يا به اصطلاح اون رو «پس نزنه» .
البته پروسه اي كه باعث اين حالت ميشه خيلي مفصله . اگه نيازي بود بفرماييد تا موضوع رو تخصصي تر باز كنيم ;)@};-
ممنونم دكتر جون @};-
من چون رشتم گاز هست دلم می خواست برای جابجایی گاز از طریق لوله نباشه بلکه به صورت بسته هایی باشه کوچک که هر جا گاز نیاز باشه ما بتونیم به راحتی از ان استفاده کنیم نه به صورت کپسول گاز که پدر ما جنوبی ها را در اورده
جالب که گاز مال جنوب هست ولی خودشون درگیر نفت و کپسولن؟!!!! {thumbs down}
منظور شما از بسته های کوچیک در چه اندازه و وزنی هست؟
فکر کنم طراحی یه کبسول آسان حمل بتونه کمک کنه.