سلام به همه دوستان،من فائزه هستم دانشجوی رادیوتراپی 21 ساله،گروه رادیو تراپی و سرطان رو راه اندازی کردم ،اگه در رابطه با رشته تخصصی من سوالی داشتید میتونید بپرسید[golrooz][golrooz]
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام به همه دوستان،من فائزه هستم دانشجوی رادیوتراپی 21 ساله،گروه رادیو تراپی و سرطان رو راه اندازی کردم ،اگه در رابطه با رشته تخصصی من سوالی داشتید میتونید بپرسید[golrooz][golrooz]
سلام به همه من برسام هستم اگه بگم چند سالمه باور نمیکنید من تازه 5 ساله شدم [shaad] الان پیش دبستانی می خونم هر روز مدلای مختلف تست ازم میگیرن و بهم میگن که ضریب هوشی بالایی دارم [khejalat]
سلام
حسین23سال سن دارم و ساکن کرج رشته تحصیلیمم مهندسی مکانیک (ساخت وتولید)
خوشحالم تو جمع دوستان تو این سایت هستم
من مهلا 19 سالمه ترم 1 فیزیکم از اعضای جدید سایت [shaad]
منم یه دوست،نوکر همه نخبه ها[tashvigh]
کاری داشتید بگید-------->almahdi1014@gmail.com
مسعود 20 ساله
سلام دوستان کسی در مورد سنسنور چشمی دستگاه سی دی یا سی دی رام اطلاعاتی داره؟یا کتاب یا دیتا شیتی سراغ دارید؟
راستی سروشم 21 ساله .فوق دیپلم الکترونیک
من گلبرگ هستم من تاالان عضو6تا سایت بودم امااین سایت خیلی پرشوروعالی.
ی خواهش ازآمدیرسایت دارم اگه وبلاگ یاسایت دیگه ای دارن اگه میشه ادرسشوبه من بدن ممنون
سلام به همه....
رشتم مهندسی شیمی و19سالمه.امیدوارم بتونم خدمتی به این سایت بکنم وهمینطورچیزی یاد بگیرم!
سلام
منم Tian هستم
تخصصم در در زمینه شبکه های کامپیوتری هست
20 ژانویه میشم 21 ساله
salam manam niusha dost sa.n ya hamon saghar omidvaram ayande khobi in site dashte bash rasti 13 salame ba saghar ham ham kelasi va dost samimi hastim [shaad]
با سلام خدمت همه ی عزیزان
من حسین هستم 21 ساله
برق الکترونیک می خوانم ، البته در حال حاظر الکترونیک و مخابرات رو با هم می خوانم که اگه خدا بخواد برای ارشد مخارات بخونم .برای همتون هم آرزوی موفقیت دارم
سلام به همه دوستان جدید
خیلی خوش آمدید[golrooz]
سلام.
شادی و 21 سالم تموم شده.
پزشکی می خونم و رتبه م 400 و خورده ای شده...
خوارزمی هم رتبه ی ادبیات دارم و کتاب چاپ کردم!
در خدمتم!
سلام
کوچیک همه نخبه ها مسعود 20ساله
ITمیخونم تو دانشگاه صنعتی
یکم برنامه نویسی ++cبلدم کمک خواستید ،هستم
سلام
من محمد حسینم
20 سالمه و دارم علوم سیاسی میخونم
از آشنایی با همه ی شما خرسندم
سلام منم تازه اومدم و به خودم خوش آمد میگم!!!!
salammmmmmmmmmmmmmmm bar hameh
سلام. درسا هستم اول دبیرستان از تهران!!!!عاشق اسمون و منجم اماتور. پنجم دبستان بودم که داشتم یه ساعت اختراع میکردم که هم ذره بین بود، هم هنگ میزد، هم ساعت بود. هیچی دیگه نشد ادامه بدم، کلا منتفی شد!!!!! در ضمن خوشحال میشم اگه تو ادامه نجوم و انتخاب رشته کمکم کنین. با تشکر
انشا الله تو هم مخترع بشی
سلام.من رضا هستم.دوم دبیرستان.رشته ریاضی فیزیک.
امین امامیان دکتری تخصصی طب سنتی ، دانشجو مهندسی مدیریت اجرایی دارای مقاله و اختراع دارای مقام های اول تا سومی مسابقات کشوری در مسابقات علمی نخبگان...
سلام خدمت همه شما دوستان محترم و بزرگوار
من هم به نوبه خودم تبریک میگم فعالیت ها و راه اندازی سایتتون رو، منم دانشجوی کارشناسی فناوری اطلاعات هستم . امیدوارم همگی موفق باشید .خوشحالم از اینکه به جمع شما پیوستم. [tashvigh]
سلام
فاطمه ام
سال دوم کارشناسی
رشته ام هم مهندسی خط و سازه های ریلی
به حوزه فیزیک مخصوصا کوانتوم علاقه خاصی دارم و در حال مطالعه هستم...
از دیدن دوستان درس خون و کوشا به شدت خوشحال میشم:)
سلام به شما :) خرسندیم که در جمع ما هستید
امید به حضور گرمتون [golrooz]
سلام مسعود عزیز[golrooz]
انشاا.. در رشتتون موفق باشید
منتظر فعالیتتون در تالار کامپیوتر بخش برنامه نویسی هستیم[esteghbal]
درود بر شما
خوش آمدید[golrooz]
میتونیم رو شما حساب باز کنیم پس [sootzadan]
سلام ما هم به شما خوش آمد میگیم ;)[golrooz]
سلام درسا جان انشاا.. تو هر ضمینه ای که بهش علاقه دارین پیشرفت کنین
به سایت نخبگان جوان خوش آمدی[golrooz]
پشتکار رمز موفقیت است و خلاص [labkhand]
خوش آمدی .. خوشحالیم که تو جمع ما هستی [golrooz]
سلام خدمت شما دوست عزیز
به سایت نخبگان جوان خوش آمدید
باعث خوشحالی ماست که در درشته ی تخصصی خودتون فعالین مثبتی در سایت داشته باشید
منتظریم [movafaghiyat]
درود بر شما بزرگوار خوش آمدید[golrooz]
در مقابل ما هم خوشحالیم و انشاا.. شاهد فعالیت شما باشیم[shaad]
سلام بر فاطمه ی عزیز
رشتتون جای کار زیادی داره[nishkhand]
خوشحال میشیم بیشتر راجع به علایق و تخصصتون اطلاعات مفیدی به ما و باقی علاقه مندان بدید [golrooz][sootzadan]
سلام عزیز
ممنون از این خوشامد گویی گرم و صمیمیت[esteghbal]
جای کار که خعلی داره!خودمون موندیم کدوم ورشو بگیریم![nishkhand]
انشاء الله در حوزه هایی که علاقه دارم فعالیت میکنم که با کمک دوستان اطلاعاتمون بیشتر بشه از این دنیای جالب[entezar2]
یه توضیح کلی میدم انشاء الله مفصلش باشه بعدا تو تالار خودش:
رشته خط و سازه های ریلی یکی از 3 تا گرایش رشته تخصصی راه آهنه
در حال حاضر در خاورمیانه فقط یه دانشکده تخصصی در این زمینه داریم که اون هم دانشکده راه اهن دانشگاه علم و صنعت هست.حدود 12-13 سال قدمت داره.
sh_omomi94
ورزش رو هم خیلی دوست دارم. قبلا شنا و بستکبال کار کردم و الان میخوام انشاء الله برم سراغ ووشو.کسی جای خوبی میشناسه خوشحال میشم بگه.
[shademani2]
سلام به دوستان عزیز ...
کیانوش هستم از مشهد ... هم اکنون در حال سپری کردن سال دوم دبیرستان هستم . [khande]
تمرکزم روی فیزیک کلاسیک و کوانتوم هست ... (کلاسیک رو صرفا برای اطلاعات بیشتر و شاید به احتمال یک در هزار برای المپیاد اما فیزیک کوانتوم برای علاقه و رشته دانشگاهی آیندم . )
مثلی که در این جمع جزو کوچکترین ها هستم ...
از یک دوست که در زمینه کوانتوم اطلاعات داره هر چند سطحی برای تفهیم حرف های ریچارد فینمان و نسبیت عام کمک می طلبم ... همینطور شیوه صحیح مطالعه ... (مثلا کتاب طرح بزرگ هاوکینگ که به حساب با زبان سادست[tafakor] )
از یک دوست پر مطالعه هم کمک می طلبم که در زمینه چگونگی مطالعه و تفسیر آثار ادبی (مخصوصا صادق هدایت و کافکا ) راهنماییم کنه ...
همینطور برای معرفی آثار و نویسنده های خوب هم کمک می طلبم ...
و از یک دوست که در زمینه فلسفه مطالعات داره و یا تخصصشه (چون فیزیک با فلسفه بگونه ای پیوند دارن ... برای همین قطعا توی این فروم از این دوستان پیدا میشه ) در شیوه صحیح مطالعه کمک می طلبم ... [taane]
هر کس در هر مورد از اینا قصد کمک داشت اعلام آمادگی کنه تا سرش خراب شم [cheshmak]
[cheshmak]
سلام . من مسعود هستم . سوم ریاضی . 16 سالمه . و تهران . والا نخبه هم نیستم [nishkhand] یعنی چیز خاصی درست نکردم تا حالا خارج از دبیرستان . ولی در حد درسای خودمون توی دبیرستان خوب کار میکنم
حسابان رتبه کشوریم 18 هست
همین دیگه [nadanestan]
سلام من ایمان صابرطلب هستم
دانشجوی کارشناسی مدیریت صنعتی
زبان انگلیسی میتوانم صحبت کنم
ترانه سرا و ورزشکار هستم
ورزش مورد علاقم تکواندو هستشhttp://www.blogfa.com/photo/d/dj9911.jpg
سلام به دوستان
من علی اکبر محمدی هستم.24سالمه و ترم آخر کارشناسی ارشدم.
رشته اقتصاد می خونم اگه خدا بخواد از سال آینده دکتری می خونم.
تخصصم در حوزه سیاست گذاری کلان و مباحث اقتصاد خرد -اقتصاد پولی و اقتصاد سنجی و نرم افزارای تخصصی اقتصاد سنجی eviews ,و مایکروفت هست.
برای همه دوستان آزوی موفقیت دارم[golrooz]
سلام خدمت همه ی دوستان بزرگوار...
ضمن تبریک پیشاپیش عید نوروز،احسان هستم.
ارشد ژنتیک،در حال حاضر دارم ارشد علوم سیاسی رو هم میگیرم...
به تمام دوستان جدید خانواده نخبگان جوان خوش آمد می گم
امیدوارم که به گسترش علم خود و همین طور سایت نخبگان جوان کمک بکنید
sh_omomi117
سلام
عیدتون رفته رفته مبارک
مهندس نوجوانم ، نابغه ای از نصف جهان[nishkhand]
تازه کارم و به کمک همتون هم نیاز دارم
موفق و پیروز باشید
التماس دعا[khejalat]
سلام خوش حالم كه به جمعتون اومدم[nishkhand] من فرزانه ام 18 سالمه و رشته ي رياضي مي خونم[golrooz][golrooz]
سلام دوستان خوب هستین؟من فرشادم و به نجوم خیلی علاقه دارم و دارم برای مرحله دوم المپیاد نجوم هم میخونم.