پاسخ : پاسخ به سوالات شرعي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
عدول نیت: یعنی نیت رو تغییر دادن . تغییر دادن نیت از چیزی به چیزی دیگر.
بین نماز های یومیه که هر روز در وقت صبح و ظهرو شب واجب میشه که حتما باید خوند.
حالا اگر نماز قضا داشتیم نیازی نیست که حتما اول نمازهای قضا خونده بشه بعد نمازهای ادا.
مثلا اگر نماز صبح قضا شده و الان می خواهد نماز ظهر رو بخواند، واجب نیست اول قضای صبح رو بخواند بعد نماز ظهر. بلکه می تواند نماز ظهرو عصر را بخواند بعد نماز قضای صبح رو بخواند.
اما در خواندن نماز های قضا:
بهتر است که در خواندن نماز های قضا ترتیب رعایت شود.
مثلا اول صبح بعد طهروعصر بعد مغرب و عشا.
منظورم اینه که اګه اول نماز قضا رو بخونیم بعد واجب در صورت وجود وقت لازم اشکال داره ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
171717
منظورم اینه که اګه اول نماز قضا رو بخونیم بعد واجب در صورت وجود وقت لازم اشکال داره ؟
اگر وقت خوندن نماز واجب یومیه هست اشکالی نداره.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
سلام
در اين بخش دوستان مي توانند سوالات شرعي خودشون رو بپرسن و ما هم در اسرع وقت پيگيري كنيم.
با تشكر
سلام
خسته نباشید
تو نماز شکسته ، دورکعت آخری که خودمون وصل به جماعت می کنیم باید با چه نیتی باشه؟(مقلد رهبر)
کسی که خودش نماز قضا داره میتونه برای یه نفر دیگه نماز قضا بخونه؟
ممنون از لطفتون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
zoh_reh
سلام
خسته نباشید
تو نماز شکسته ، دورکعت آخری که خودمون وصل به جماعت می کنیم باید با چه نیتی باشه؟(مقلد رهبر)
کسی که خودش نماز قضا داره میتونه برای یه نفر دیگه نماز قضا بخونه؟
ممنون از لطفتون
سلام
ممنونم شما هم خسته نباشید
وقتی نماز ما شکسته است دو رکعت بیشتر نباید بخونیم . یعنی دو رکعت بعدی واجب نیست.
حالا اون دو رکعتی که وصل به جماعت می کنیم باید به نیت نماز قضا باشه. یعنی مثلا نیت نماز قضای صبح اگه برعهدمون باشه.
کسی که خودش نماز قضا داره ، می تواند نماز قضای دیگران (شخصی که فوت کرده) رو بخونه.
برخلاف روزه ؛ که اگر کسی روزه قضا داره نمی تونه روزه ی کسی دیگر رو بگیره یه روزه مستحبی بگیره.
خواهش میکنم
سلام
خسته نباشید
اگه امکان داره ، چند نفر از مراجع تقلیدی که بیان کردن ، اشکال نداره از رساله های مرجع تقلید فوت شده تقلید بشه ، رو نام ببرید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نارون1
سلام
خسته نباشید
اگه امکان داره ، چند نفر از مراجع تقلیدی که بیان کردن ، اشکال نداره از رساله های مرجع تقلید فوت شده تقلید بشه ، رو نام ببرید
ممنون
سلام
سلامت باشید
قبلش این رو بگم که
توضیح:
همه مراجع فرموده اند که اگر کسی می خواهد تازه یک مرجع تقلید انتخاب کند (قبلا مرجع تقلید نداشته) نمیتواند مرجعی را که فوت شده انتخاب نماید.
اگر کسی مرجع تقلیدش فوت کرد باید چه کند؟
اول: یکی از مراجع تقلیدی که زنده هستند را انتخاب می کند
دوم: بعد با اجازه او ، از مرجع تقلیدی که فوت شده تقلید می کند. و اگر سوالی جدید برایش پیش آمد که در رساله مرجع فوت شده نبود باید از مرجع تقلید زنده ای که انتخاب کرده بوده سوال نماید.
با توجه به توضیحی که دادم همه مراجع فعلی اجازه داده اند که از مرجع فوت شده (که قبلا مرجع تقلیدش بوده) تقلید کند.
سلام
امروز ظهر 4-5تا از ازین بچه های فامیل 7-8 تا 15-16 ساله تو حیاط چنان بلوایی به پا کرده بودند
رفتم تو حیاط و برای اینکه ساکتشون کنم مجبور شدم قهر آمیز برخورد کنم و نفری یه کشیده زدم
الان عذاب وجدان گرفتم !!
با توجه بدینکه مجبور بودم بزنمشون تا ساکت شن
و اینکه زدمشون خب
حکم شرعی چیه
با سلام
من ترم قبل از دانشگاه وام گرفتم و هدفم هم فقط خرج کردن اون بود یعنی مشکل مالی خاصی هم برای تحصیل نداشتم. بعد از یه مدت متوجه شدم که اگه یه وامی گرفتی و بعد در یه راه دیگه مصرف کنی مشکل شرعی داره . با توجه به اینکه وام من کمک هزینه تحصیلی یعنی اگه من بالفرض یه خودکار گرفتم و بعد با اون خودکار در یه مورد غیر از تحصیل استفاده کردم مشکل داره؟ حالا اومدیم من از دانشگاه فارغ التحصیل شدم و هنوز یه مقدار از پولم باقی مونده بود یا یه وسیله خریدم و بعد از فارغ التحصیلی هم قابل استفاده بود حالا این وسط من باید چیکار کنم؟؟؟؟ خواهش میکنم جواب بدین آخه خیلی ذهنمو مشغول کرده.ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Team Sar Dadbin
سلام
امروز ظهر 4-5تا از ازین بچه های فامیل 7-8 تا 15-16 ساله تو حیاط چنان بلوایی به پا کرده بودند
رفتم تو حیاط و برای اینکه ساکتشون کنم مجبور شدم قهر آمیز برخورد کنم و نفری یه کشیده زدم
الان عذاب وجدان گرفتم !!
با توجه بدینکه مجبور بودم بزنمشون تا ساکت شن
و اینکه زدمشون خب
حکم شرعی چیه
سلام
اگر زدن شما از روی ظلم بوده باید کسب رضایت و توبه کنید
همچنین اگر اثر زدن شما روی صورت آنان ظاهر شده باشد مشمول پرداخت دیه خواهید شد.
و این حقی که است که چه قانون اثبات کند چه نکند بر شما خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamanabroo
سلام
اگر زدن شما از روی ظلم بوده باید کسب رضایت و توبه کنید
همچنین اگر اثر زدن شما روی صورت آنان ظاهر شده باشد مشمول پرداخت دیه خواهید شد.
و این حقی که است که چه قانون اثبات کند چه نکند بر شما خواهد بود.
نمیدونم از روی ظلم بوده یا نه
سر و صداشون همسایه ها رو آزار میداد
و منم چند بار تذکر داده بودم[delkhoori] !!
بعدش کشیده های افسری رو خوردند
[golrooz]