پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
دوست عزيز اين طرح شما كه دوچرخه رو سنگينتر ميكنه .. در ضمن اينكه زنجير مزاياي خيلي زيادي برا دوچرخه داره.. كه سيستم ميل لنگ اينارو نداره .. در مسئله قدرت ميل لنگ قدرت رو زياد نميكنه ..اونچيزي كه ميتونه قدرت رو زياد كنه همن جعبه چرخ دنده است كه در واقع مبدل سرعت به قدرت ه .. ميل لنگ رو تو سيستمي بكار ميبيريم كه قدرت رفت برگشت خيلي قوي باشه كه نياز به استحكام شافت و حركت رفت و برگشت باشه
يه طرح هم من دارمكه از دوستان ميخام روش نظر بدند وبگند كه چه كاربردي تو حوزه دانسته ها و اطلاعاتشون ميتونه داشته باشه .. به نظر خودم تو بخش ازمايشات پزشكي و كلا پزشكي ميتونه كاربرد داشته باشه ...
با ماكر فر همه اشنايي دارند دستگاهي كه ميتونه غذاي تو محفظه اشو تو دماي جوش اب در مدت زمان كمي گرم بكنه .. حالا من دستگاهي رو طراحي كردم برعكس همين كه تو يه محفظه كوچيك ميتونه طي مدت زمان خاصي درجه حرارت محتويات داخلشو رو تا درجه خاصي پايين اورد .. منظورم از زمان بين يك تا ده دقيقه است .. حالا به نظر شما اين طرح چه كاربردي ميتونه داشته باشه
راجع به دوچرخه صحبت کردید یادم افتاد که یک بنده خدایی در نمایشگاه اختراعات مصلی یک تغییر جالبی در چرخ دنده بزرگ وسط پدال ها داده بود و اون از این قرار بود که این چرخ دنده بزرگ گرد را به یک جرخ دنده بیضی شکل تبدیل کرده بود و با این کار به دوچرخه سوار کمک کرده بود تا زمانیکه پا ها در حالات "کم گشتاور" قرار می گیرند زاویه اهرم کوچکتر و در نتیجه فشار کمتری در نقطه ضعف حرکت چرخشی پدال ها متوجه دوچرخه سوار بشود.
طرح ساده و موثری بود که ثبت اختراع هم شده بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
يه طرح هم من دارمكه از دوستان ميخام روش نظر بدند وبگند كه چه كاربردي تو حوزه دانسته ها و اطلاعاتشون ميتونه داشته باشه .. به نظر خودم تو بخش ازمايشات پزشكي و كلا پزشكي ميتونه كاربرد داشته باشه ...
با ماكر فر همه اشنايي دارند دستگاهي كه ميتونه غذاي تو محفظه اشو تو دماي جوش اب در مدت زمان كمي گرم بكنه .. حالا من دستگاهي رو طراحي كردم برعكس همين كه تو يه محفظه كوچيك ميتونه طي مدت زمان خاصي درجه حرارت محتويات داخلشو رو تا درجه خاصي پايين اورد .. منظورم از زمان بين يك تا ده دقيقه است .. حالا به نظر شما اين طرح چه كاربردي ميتونه داشته باشه
منظورتون اونو خنك كنه يا هر چه دماي اون ظرف بود را سنس كنه بعد كاهش يا افزايش دما نسبت به خواسته هاي ما داشته باشه؟
ميشه يكم توضيح بدين. ممنون
تا چند روزه ديگه انواع دوچرخه هاي طراحي شده را براتون ميزارم تا با انواع آن و مكانيزم هاي جديد اون آشنا شوين و بعضي از آنها را در بخش اختراعات و نوآوري هايروز جهان به زبان اصلي وارد كردم مي تونيد از اون هم استفاده كنيد و آدرس اون در امضايم هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamidrezajorjor
با سلام{wave}
ایده یمن اینه :
ما میتونیم به جای استفاده از زنجیر وچرخ دنده در دوچرخه از میل لنگ استفاده کنیم به این صورت که:
1-در کنار اهرم پایدان با قرادادن جعبه مبدل حرکتی،حرکت چرخشی پایدان را به حرکت چپ گرد یا راست گرد تبدیل می کنیم .
2-میله گردانی که یک سر آن به جعبه ی اول متصل است و سردیگر آن به جعبه مبدل حرکت دوم در کنار چرخ عقب (با درنظر گرفتن اندازه،قطر،وزن)در مابین دو جعبه طراحی میکنیم.
3-کار جعبه ی دوم تبدیل حرکت چپ گرد یاراست گرد به حرکت دورانی و در نهایت چرخش چرخ عقب است.
مزیت این کار از نظر من پایین آمد نیروی مصرفی برای راه اندازی دو چرخه وبالا رفتن سرعت نسبی در حال حرکت است.
اشکال این طرح در نظر نگرفتن کالچ در این سیستم ساده برای مواقعی که شخص دوچرخه سوار دیگر اقدام به پا زدن نکند است.:-?(من ساعت ها برای در نظر گرفتن این کلاچ فکر کردم اما طرحی به نظرم نرسید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!):-??
سلام دوست گرامي.
روش كار در دوچرخه ي شما چگونه و طبق چه اصلي نيروي مصرفي رو كاهش ميده؟
شما بايد از سيستم هرز گرد براي رفع مشكل استفاده كنه. مثل آچار بكس.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amir
سلام.
سايز دستگاه تا چه اندازه اي ميتونه كوچيك شه؟
توان مصرفي در كوچيكترين سايز چقدر هست؟
ببخشید
من در مورد پس زدن جسم خارجی اطلاعات زیادی ندارم
می تونید راهنماییم کنید؟
سايز دستگاه را ميتونيم بين 20 ليتر حجم داخلي تا 38 ليتر قرار بديم البته ميشه روش كار كرد كه بشه اين فضاي داخلي افزايش داد .. توان مصرفي 1200 تا 1800 وات متغير .. ميتونه سنس كنه دماي محيط داخليشو و بعد دماي محتويات داخل دستگاه را تا اندازه كه ميخواهيم در مدت زمان كه توسط يه برد ديجيتال تنظيم ميشه رو كم كنه .. اگه ميخواهيد ذهنيتي داشته باشيد ازش يه ماكروفر رو تصور كنيد كه به توي همون محيط به جاي گرم كردن محتويات شده رو خنك ميكنه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
schrodinger
ببخشید
من در مورد پس زدن جسم خارجی اطلاعات زیادی ندارم
می تونید راهنماییم کنید؟
دوستان اطلاعي در اين زمينه ندارن؟ :-?