پاسخ : ****خانمهای سایت بیاید دور هم باشیم*******
خیلییییییییییییی خوشگلن خاله یاسی جونم آفرین!!!!!!همشون عالین!!!!![tashvigh]
می شه یاد بدی چطوری روی پارچه رنگ کنیم؟چه موادی می خواد واسه رنگ کردن؟!طرحشو چطوری بزنیم؟
- - - به روز رسانی شده - - -
می شه یاد بدی چطوری روی پارچه رنگ کنیم؟چه موادی می خواد واسه رنگ کردن؟!طرحشو چطوری بزنیم؟
من فقط بلدم تخم مرغ درست کنم!!!!!!!
یادمه سال دوم دبستان بودم که خودم برای اولین بار سیب زمینی سرخ کردمو و پوست کردمو و.....(مامانم هر کارییش کردم بلند نشد برام درست کنه منم خیلی دوست دارشتم خودم دست به کار شدم)[nishkhand]اونوقت سر صفم تشویقم کردن...
الان کجا هستن اونایی که منو تشویق کردن....بیان بیان ببینن من الان هیچیییییییییییییییییییییی ی بلد نیستم!
یاسی خانومی چه باسلیقه هستی....[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
درود
ممنون
برای رنگ روی پارچه من از اکریلیک استفاده کردم چون موجود بود....اگر بخوای میتونی رنگای مخصوص پارچه رو هم تهیه کنی
حلال اکریلیک آبه یعنی با آب قاطی میشه تا رقیق شه.....کمی هم زود خشک میشه یعنی باید یکم سرعت عمل به خرج بدی من خودم برای اینکه زود خشک نشه هر دفعه یکی دو قطره بهش اضافه میکنم ولی در عوض مجبورم روی طرحی که میکشم یکی دو بار کار کنم چون هر چی رقیق تر باشه کم رنگ تره
اگر خشک شد پاک نمیشه پس اگر خارج از طرح کشیده شد باید سریع پاکش کنی چون اگر خشک شد دیگه نمیشه کاریش کرد......نمیدونم شاید هم پاک شه اما با شستن که راحت پاک نمیشه
برای طرح هم اون چیزی که میخوای نقاشیش کنی رو روی پارچه یا لباس مورد نظر پیاده کن...با قلم سفید...سعی کن کمرنگ باشه......قلم مویی هم که استفاده میکنی بهتره صفر و دو صفر و سه صفر باشه....چون طرحا معمولا ریزه کاری دارن و با قلموی درشت خراب میشه
هر پارچه ای هم که دلت میخواد انتخاب کن فقط بگم که روی پارچه مخمل امتحان کردم خوب نشد.....ولی ساتن و بقیه پارچه ها میشه و حتی چرم کفش و کیف و روی دیوار و کمد و دراور و ... هم میشه کشید
البته شما بهتره اکریلیک پارچه استفاده کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
solinaz
من فقط بلدم تخم مرغ درست کنم!!!!!!!
یادمه سال دوم دبستان بودم که خودم برای اولین بار سیب زمینی سرخ کردمو و پوست کردمو و.....(مامانم هر کارییش کردم بلند نشد برام درست کنه منم خیلی دوست دارشتم خودم دست به کار شدم)[nishkhand]اونوقت سر صفم تشویقم کردن...
الان کجا هستن اونایی که منو تشویق کردن....بیان بیان ببینن من الان هیچیییییییییییییییییییییی ی بلد نیستم!
یاسی خانومی چه باسلیقه هستی....[golrooz]
سلام گلم
ممنون
من یادمه مادرم از چهارم دبستان ازمون میخواست تو کارا بهش کمک کنیم البته هر کاری هم نه ولی مثلا ظرف شستن و اینجور چیزا.....اول راهنمایی به طور رسمی([khanderiz]) همه ما بایستی آشپزی یاد میگرفتیم شاید خواهر بزرگه زودتر یاد گرفت ولی من و خواهر کوچیکترم از اول راهنمایی چه میخواستیم چه نه بایستی همراه مادرم یاد میگرفتیم.....اولین غذایی که یادگرفتم ماکارونی بود[shaadi]...البته قبلش تخم مرغ هم بلد بودم سرخ کنمsh_omomi53
ولی من تو کف این موندم این داداش ما که تحت آموزش آشپزی نبوده پس چطور اینقدر خوشمزه غذا درست میکنه....باور میکنی هنوز تو کف این موردم[tafakor] من اگر کسی بهم یاد نمیداد همون تخم مرغ رو هم با زور بلد میبودم[khejalat]
ولی دوم دبستان که بودم اقرار میکنم هیچی نمیتونستم واسه خودم درست کنم اگر مادرم نبود از گشنگی هلاک بودم[sootzadan] آخه قبلا از غذاهای حاضری زیاد خوشم نمیومد حتما بایتسی پختنی باشه[nishkhand]
من اونموقع نبودم اما الان تشویقت میکنم[tashvigh]
سلام مسابقه عکاسی ماه رمضان
سفره های افطار
سلام مسابقه عکاسی ماه رمضان
سفره های افطار
اموزش چاپ روی ناخن
http://www.beytoote.com/images/stori...e/ar4-1543.jpg
به تعداد ناخن ها ولی با سایز بزرگتر تکه های روزنامه ببرید.
اول یک لایه از لاک مورد نظرتان را بزنید و بگذارید خشک شود.
حالا روی ناخن ها را برق ناخن بزنید.
داخل یک ظرف الکل بریزید و ناخن هایتان را برای چنددقیقه نگهدارید.
حالا تکه های روزنامه را روی ناخن هایتان بگذارید.
بعد از چند دقیقه آرام روزنامه ها را بردارید و یک لایه برق ناخن ردی ناخن هایتان بکشید و بگذارید تا خشک شود.
http://www.beytoote.com/images/stori...e/ar4-1542.jpg
من اولین آشپزیم از درست کردن املت درست شد
البته مامانم هیچ وقت نمیذاشت دست به آشپزی بزنم همیشه میگه به موقع خودش یاد میگیری
من موقعی آشپزی یاد گرفتم که پدر و مادرم میرفتن مسافرت و ما 3 تا بچه بودیم
من و داداشم اشپزی رو تقسیم کرده بودیم ، یه روز من یه روز برادرم
من اول املت درست کردم
بعد ماکارونی رو درست کردم که داداشم گفت شما بهتر از مامان درست کردی ( البته فقط تعریف بودا ) دستپخت مامانم حرف نداره
بعد عدس پلو رو یاد گرفتم اخه من عاشق این غذام
یه بار خواستم مرغ درست کنم ، مرغ رو گذاشتم تو قابلمه تا سرش آب ریختم [nishkhand] خب نمیدونستم ولی خیلی خوشمزه از آب دراومد ! خیلی عجیب بود !
دیگه شروع کردم به درست کردن غذاهایی که با نون سرو میشد مثل کتکت و کوکو سبزی و فلافل و ...
پیتزا و لازانیا هم بلدم
تنها غذاهایی که من بلد نیستم انواع خورش ها ست
و البته سوپها که این به خاطر دوست نداشن من از سوپه
البته همه اینا دور از چشم مامان درست میشدا !!!!!!!!!!!!!!
کباب ماهیتابه من حرف نداره
چه خودم رو تخویل گرفتما [sootzadan]
چيزاي زيادي هست كه بخوايم در موردش بحث وگفتگو كنيم چرا اشپزي به اندازه كافي خانمها بيشتر وقتشون رو تو اشپزخونه هستن ديگه سايت رو نكنيم اشپزخونه؛
سلام به همه خانما
غزل 20 ساله از اصفهان
توی کل سایت بگردیم تایبک خوشمزه تر و خوشگلتر و بر زرق و برق تر و متنوع تر از این بیدا نمیشه ببینم آقایون میتونند یه صدم ما جذاب باشند؟؟؟
دخترا این خبر خوشحالم کرد خواستم به شما بگم
مجری محبوبم خانم نامداری عروس شد !![nishkhand]
خوشبخت شن[golrooz]
http://www.webshad.com/wp-content/up.../pagoshate.jpg
فرزاد حسنی و آزاده نامداری که این روزها تازه عقد کرده و در هر مراسمی با هم حضور پیدا میکنند عکسی یادگاری با هنرمندانی چون سیروان خسروی ، فروتن ، سحر قریشی و .. گرفتند.