salalm dostsn!man ozve jadid saytetonam, az onjaee ke reshteam mohandesi narm afzare dost daram har fekr ya edehie raj be movaffaghiatam be zehneton mirese rahnamaiem ; konin. mamnoon.
نمایش نسخه قابل چاپ
salalm dostsn!man ozve jadid saytetonam, az onjaee ke reshteam mohandesi narm afzare dost daram har fekr ya edehie raj be movaffaghiatam be zehneton mirese rahnamaiem ; konin. mamnoon.
ههههههههههههههییییییی روزگار!!!!!!
[nadidan]
این چند روز نتونستم بیام(عذرخواهی از همه)[golrooz]
ولی حالا اومدم ولی خوب فردا و پس فردا هم نمیتونم بیام.چرا؟
چون دو تا امتحان مستمر دارم پشت سر هم[nadidan]
البته این مستمرا آسونن ولی من به شخصه خیلی بی دقتی می کنم.
امرو میانترم تاریخ فرهنگ و تمدن داشتیم
ینی 50تا برگه مثه هم!!!!!
خیلی سرد شده!
دوستان سلام
خسته نباشید ،خداحافظ [nishkhand]
"در پناه حق"
امروز صبح بالا سر ویزیت داخلی بودیم....
آی خندیدیم ....
یک نمونه:
مریض اومده میگه تنگی نفس دارم و... خلاصه تو احشای داخلیش هزار جور درد و مرض جور کرد که قرص بگیره وقتی موفق نشد کیسه قرصاشو پر کنه یهو گفت دکتر گوشه پام زخمه!!! پوست پوست شده! ما اینطوری! [soal] [taajob]
بعد چشمتون روز بد نبینه! یهو دیدیم کفششو درآورد پاشو آورد بالا شروع کرد به تلاش فراوون و سخت برا درآوردن جورابش!!! ما اینطوری شدیم! sh_omomi112[bihes] [nishkhand]
وقتی بعد از کلی حبس کردنش نفسش و زور زدن موفق شد دیدیم پاشو گرومپ! گذاشت بالا میز دکتر!!! درفاصله دو وجبی صورت دکتر! اینجا دیگه ما اینطوری شدیم!!! [khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
بدبختی نمیشد بخندیم داشتیم منفجر میشدیم! من دویدم رفت پشت پاراوان نشستم شکممو گرفتم خندیدم! [khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid][khandeshadid]
بقیه مواردو نمیشه گفت! ولی کلا درکنار خستگی منفجر شدیم از خنده!
ولی عصر زیاد خوب نبود! یعنی ناراحت کننده!
سلام
امروز واقعا خسته کننده بود
ولی تموم شد
گردنم داغونه،اصلا یه وضعی
ولی خب نکته خوبم داشت امروز،
اونم مرام یه فردی بود که اول بد برداشت کردم بعدش دیدم نه خداییش خیلی با مرامه
دمش گرم[nishkhand][golrooz]
الان داشتم پیغام بازدید کننده هام رو چک میکردم!!!
اولین نفراتی که بهم پیام دادن یا بهشون پیام دادم دیگه نیستن
کسانی که حضورشون یه زمانی یه وزنه بود برای سایت
و در این فضای پوچ فعلی نبودشون برای خلیا نا محسوسه
اینجا میخوام به همشون بگم که همیشه به یادشونیم
بالاخص خانم باستان شناس عزیز که الان دقیقا یک سال و یک هفته ست که به سایت نیمدن[golrooz]
پاک کردم اولین پیام ها رو به امید ............
رضوس
14.9.92
روز بدی نبود
با اینحال با دیدن دوستی جدید به این نتیجه رسیدم که وضعم انقدرا هم بد نیست
درواقع مشکلم از دید و نگاهم به زندگیه که اتفاقا از قبل روش تاکید داشتم - باید اونطوری که به زندگی نگاه میکنم زندگی کنم
باید خودمو به خودم بیشتر نزدیک کنم
باید تلاش بیشتری کنم تا به هدف برسم و بهترین ایجاد کننده ی انگیزه اینه که خودتو در مرحله ای ببینی که به هدفت رسیدی و ازش لذت ببری
اما هنوز تا ابتدا راه زیادی دارم
کمک و هدایت میخوام از خدا
و التماس دعا از دوستان
راستی با توجه به 2پست قبل
آره خیلی سایت خالی شده
واقعا خالی -خیلیا دیگه نمیان - ادمایی که تو دنیای واقعی میبینم اما دیگه اینجا نیستن
دلایلی داره که بهتره نگیم[afsoorde]
دلم برای خودم تنگ شده [nishkhand]
اینجا هم باحالا.زیاد خاطره نویس نیستم.
امروز کلی مهمان عزیز داریم.خانواده ای بسیار دوست داشتنی.
امروز صبح خیلی سرد بود.خیلی.بارون هم میومد.هر چی سر جاده ایستادم هیشکی دلش به حالم نسوخت.
تا اینکه یکی دلش به حالم سوخت [nishkhand]
رفتم دانشگاه استاد نیومده بود [daava]
هیچی برگشتم خونه دیدم تلفنمون غاطی قاطی کرد اهنگ زنگش هندی میخوند [khande]
مادرم گفت تا این زنگ رو درست نکنی اجازه نداری بری بیرون از خونه
هر چی تلفن رو نگاه میکنم یادم نمیاد چجوری بود [nishkhand]
هیچی دیگه خدا پدر اینترنت رو بیامرزه.ازش پرسیدم چجوریه اینم بهم جواب داد.
ساعت 11 دوباره کلاس دارم.الان دیگه کم کم باید برم.
با اجازه.[golrooz]
امروز نرفتم سرکار سرماخوردم سردرد شدید دارم #-o
ولی خیلی خوشحالم هیچ وقت تو زندگیم انقد خوب نبودم چون وجود یه چیزی تو زندگی بهم امید وانرژی میده از خدای بزرگ ممنونم[esteghbal]
بااینکه بدجور سرماخوردم ولی حس بدی ندارم صبح رفتم آزمایشگاه بعد رفتم آموزشگاه بعد خونه [nishkhand]
اینجا بارون شدیده جون میده واسه قدم زدن[khanderiz]
وقتی سرکارنمیری چقد خوبه البته برامن فرق نداره صبح ساعت6دیگه بیدارم[sootzadan]
حس آرامش عجیبی دارم که هیچ وقت نداشتم خدایا بخاطر همه چیز ممنونم بهترین هدیه زندگیمو بهم دادی[golrooz]
امروز صبح وقتی رفتم کنار پنجره صحنه زیبای برف پاییزی حس قشنگی بهم داد ...[esteghbal]
خیلی وقت بود دلم هوای یه آسمون برفی کرده بود ...
در عرض مدت کوتاهی همه جا سفید پوش شد ...[shaad]
فکرشو که میکنم برف پاییزی هم خودش صفایی داره ...
دلم عجیب بهونه روزای بچگیمو کرد ...[entezar2]
واقعا راسته که کودک درون آدما گاهی هوس طغیان میکنه
روزایی که با عشق میرفتم و تو حیاط خونه یه آدم برفی درست میکردم و همیشه دلم میخواست آدم برفیم از قد خودم بلند تر بشه....[entezar2]
یادش بخیر حیف که اون روزا دیگه تکرار نمیشه .......... [afsoorde]
از بس برکت داریم اینجا تگرگ ریز اومده یهو [khande][khande] خوبه سنگ نیومد اما شکر[nishkhand]
سلام.
امروز من به صبحانه هم نرسیدم و رفتم کلاس[daava]
10 دقیقه مانده به کلاس تازه یادمون اومده بله کلاس هست!!!!!
خلاصه وقتی اومدم نهارم نخوردم[daava]
امروز در کل روز خوبی نبود ولی عصر کلاس زبان دارم امیدوارم خوب پیش بره.[golrooz]
داغون داغونم
سلام...[golrooz]
امروز بعد چند ماه مادر پدرم و براي دو ساعت ديدم...[esteghbal]
دلشون خوشه بچه بزرگ كردن...[bitavajohi]
ايشالله والدينتون هميشه راضي باشن ازتون...[golrooz]
انقدر که از 3شنبه تا الان تو جامعه و بین ادمای جدید بودم تا این سن و قبل از 3شنبه نبودم!!
و تو این مدت انقدر به زندگیم امیدوار شدم که نگو
تازه از سرما هم زیر برف و بارون یخ زدم انگشتام سر شد!!
ولی جالب بود
انگار مشکلم تو اجتماع نبودن بود و من زمین و زیر و رو کرده بودم واسه پیدا کردن راه حل ...
حواسم نبود مثل مسئله های دیگه که حل میکنم باید به خود مسئله توجه کرد - نه راه حلش
تشنه ی ارتباط با مردم شدم!
امیدوارم مشکل فقط همین بوده باشه!
بلاخره امروز توانستم صبح زود بیدار بشم،خیییییییییییییلی سخته ولی توی این روزایی که هر روز کوتاه تر میشه خیلی مفیده چون وقت برای کارایی که داری پیدا میشه[khabalood]
وقتی پرنده ای زنده است مورچه ها را می خورد
وقتی می میرد مورچه ها او را می خورند
زمانه و شرایط در هر موقعی می تواند تغییر کند
در زندگی هیچ کس را تحقیر و آزار نکنید
شاید امروز قدرتمند باشید اما یادتان باشد
زمان از شما قدرتمند تر است
یک درخت میلیون ها چوب کبریت را می سازد
اما وقتی زمانش برسد :
فقط یک چوب کبریت برای سوزاندن میلیونها درخت کافی است!
پس خوب باشیم و خوبی کنیم.
ما در قبال تمام كساني كه راه را كج ميروند مسووليم.
حق نداريم باانها برخورد تند كنيم.
ازكجامعلوم كه ما درانحراف اينها نقش نداشته باشيم.
شهيد همت
هی روزگار ما یک معلم شگفت انگیز داریم [bamazegi]
قراره فردا این دبیر کل کتابو امتحان تئوری بگیره در صورتی که کتاب ما عملیه، تازه قراره امتحان تئوریش نمره امتحان عملی ترم باشه ، مشکل اینجاس که همش تشریحیه [sar dard]
حالا منم فقط دو تا فصل خوندم [khabalood]
از بس مطالبش مزخرفه که ادم از درس سیر میشه [asabani]
سلام دوستانه خوبم
از چی بگم...[sootzadan]
یکم زندگیم متحول شده[bihes]خیلی سرم شلوغ شده...
یا همش کنفرانس دارم یا درس میخونم یا کلاس زبان میرم یا ورزش میکنم یا جلسه میرم (دبیرستان /برای بچه های کنکوری)و یا...[nishkhand]
خیلی خسته کننده ست[delkhoori][khabalood]
روزی 6ساعت بیشتر نمیخوابم ولی بازم به کارام نمیرسم[ghahr]
ولی گذشته از همه ی اینا خیلی انرژی دارم[nishkhand][shademani]
[movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat]همچنین ارزوی پیروزی میکنم برای تمام بچه های سایت[movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat][movafaghiyat]
آخیش .یه مدتی بود حال و هوای زمستون نمیزاشت بعد از نماز بیدار بمونم.اصلا کل شب یه طرف.خواب بعد از نماز یه طرف [nishkhand]
دیگه این هفته چندبار جلو خودمو گرفتم.امروزم که دیگه رسما تعطیلش کردم و صبح پاشدم کمی درس خوندم و یه صبحانه درست و حسابی خوردم و دیگه کلا خواب پرید.
امیدوارم بتونم دیگه قید غید خواب صبح رو بزنم [nishkhand]
وییییییییییژ[golrooz]
ووووووووووای دوباره امتحان دارم[nadidan]
واااااااااااااای دوباره همون درسی که خیلییییییی سخته[gerye]
چند روزه مریضم این همه دکتر هیچ کدومشوم داروهاش ون برام خوب نبود این هوای سردم عجب حال آدمو میگیره[narahat]
دکتر میگه باید چندروز استراحت کنی هوای سرد کمتر بهت بخوره تا خوب بشی رئیسمون اجازه نمیده[narahatishadid]منم مجبورم هرروز تواین سرما بیام وبدتر بشم[sar dard]
خدایا....
هدفت دقیقا از خلق من چی بود...؟
تو رو به بزرگیت قسم یه کاری کن زود تر خلاص شم
آدم اصلا انتظار بعضی چیز ها رو از بعضی افراد نداره....اصلا...
سلام امروز بادخترخالم اومدیم توکافینت نشستیم نوبتمون بشه واسه ثبت نام کنکور2 خترخالم یه ریز داره حرف میزنه
اینجام خیلی شلوقه [khanderiz][khanderiz]
[SIZE=4]همش هر روز هر ثانیه و.....از خودم میپرسم چرا؟چرا من؟چرا اینقدر سعی میکنم بهتر و بهتر شم با این اعتماد به نفس زیر صفرم ولی سایرین بااین اخلاق های زشت و افتضاح مغرور و از خود راضی اند و اعتماد به نفسشون که نگووووووووووووووووو!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!تازه حاضر به اصلاح خوشونم نیستن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![-([-(%-(%-(%-({waiting}{waiting}:-
دیروز روز جالبی بود! 6 صبح رفتم بیرون 12:30 شب برگشتم خونه!!! [sar dard] در عین حال بسیار روز خوش یمن و توام با موفقیت و اتفاق های جدید و هیجان فراوان بود... [labkhand]
امروز بد نبود! [bitavajohi]
دیگه از دوشنبه ها خوشم نمیاد! از بس که در این روز مزخرف امتحان داشتم خسته شدم! [bihes]
فردا هم طبق معمول امتحان دارم! خداکنه خوب بدم [negaran]
این دو روز بهترین روزای زندگیم بوده با این که مدرسه هم بودم ولی بعدش تونستم 8 ساعت درس بخونم اصلا انقدر خوشحالم باورم نمیشه[nishkhand]
یعنی امروز معنی له شدن رو فهمیدم دیگه حتی چشمام نمیبینه امروز 11 ساعت مدرسه بودم[narahat]آخه این انصافه مگه من چقدر تحمل دارم[narahat]هییییییییییییییی خدا کمکم کن[narahat]تازه الان باید کنکور ثبت نام کنم[narahat]نمیخوام[narahat]یعنی چی میشه[dooa][narahat]
تلاش برای سکوت سخت تر از ساکت شدنه
در تلاشم سکوت کنم ولی هیچ قولی نمیدم
روز جمعه که تعطیل بود خودما کشتم که صبح زود بلندشم،حالا امروز که صبح کلاس داشتم خیلی بی خیال خوابیدم ...
فک کنم حالم خوب نیست[tafakor]
سلام
24ساعت واندی عکس رو گذاشتم رو آواتار الان هم برداشتم. قصد فقط این بود فکر نکنید چیزی پنهونی داریم. خوشحال شدم از نظرات دوستان. همگی لطف دارن به داداششون[golrooz]
پایدار وماناباشید