سلام!
من زهرا هستم!
و خودم نخبگی رو تو خودم حس میکنم![nishkhand]
و بسیار خرسندم که اینجا عضو شدم
در آینده میخوام چوپان بشم
(اما والدین نمیذارن)
و همین..!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام!
من زهرا هستم!
و خودم نخبگی رو تو خودم حس میکنم![nishkhand]
و بسیار خرسندم که اینجا عضو شدم
در آینده میخوام چوپان بشم
(اما والدین نمیذارن)
و همین..!
چرا من تا الان اینجا رو پیدا نکرده بودم؟[eynaki][tafakor]
من زهرا قربانی 18 ساله که 8آبان میشم 19 ساله!
ساکن و متولد مشهد
دانشجوی فضای سبز دانشگاه فردوسی
علاق مندیهام:خانواده،دوستام،کت بام،قیمه،ساندویچ مرغ،شکلات داغ،آناناس،فیلم مضنونین همیشگی،سایت نخبگان و...
همیشه ساعت 17 و 15 رو باهم قاطی میکنم[nishkhand]خودمم دلیاش نمیدونم چیه![khejalat]
- - - به روز رسانی شده - - -
چرا من تا الان اینجا رو پیدا نکرده بودم؟[eynaki][tafakor]
من زهرا قربانی 18 ساله که 8آبان میشم 19 ساله!
ساکن و متولد مشهد
دانشجوی فضای سبز دانشگاه فردوسی
علاق مندیهام:خانواده،دوستام،کت بام،قیمه،ساندویچ مرغ،شکلات داغ،آناناس،فیلم مضنونین همیشگی،سایت نخبگان و...
همیشه ساعت 17 و 15 رو باهم قاطی میکنم[nishkhand]خودمم دلیاش نمیدونم چیه![khejalat]
سلام,من مهدی دانشجوی زمین شناسی هستم21ساله امیدوارم همگی موفق باشید/تشکر از بحث جالبتون[tashvigh]
سلام دوستای عزیز منم هم رشته ای اقا مصطفی هستم نرم افزار [tashvigh] امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم به خصوص شما اقا مصطفی
سلام خیلی خیلی به جمع دوستاتون خوش امدید.[golrooz]نقل قول:
سلام دوستای عزیز منم هم رشته ای اقا مصطفی هستم نرم افزار [tashvigh] امیدوارم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم به خصوص شما اقا مصطفی
سلام به همه ی دوستان عزیزززززززززززززز[shaad]
مهسا هستم 28 ساله .ساکن شیرازم.حسابرس هستم البته تو زمینه ی روان شناسی هم دستی دارم.ارشد مدیریت بازرگانی میخوام امتحان بدم .[entezar2]خیلی اکتیو هستم.کم و بیش سه تار مینوازم[khejalat] و......
به هر صورت از اینکه تو جمع شما هستم خوشحالم.[shaad]
سلام . من پیمان هستم 22سال سن دارم دانشجوی مهندسی تکنئلورژی جوشکاری هستم مقطع کارشناسی.[tashvigh][tashvigh][tashvigh][khodahafezi][khodahafezi][khodahafezi]
[labkhand] [labkhand][golrooz][labkhand][labkhand][labkhand][labkhand]
[labkhand]
سلام به دوستان خیلی خوش آمدید
[golrooz][golrooz]
سلام رضا هستم!
نخبه نیستم ولی نخبه هارو دوست دارم!
نظریه پردازم![tafakor]
خلاق و فوق العاده باهوش هستم (به گفته ی اطرافیان)
عاشق فکر کردن به جهان هستی و روابط جزء به جزء و ... موجود در آن هستم[soal].
نظریه پردازی در زمینه های فیزیک و علوم مرتبط با آن میکنم.
علاقه مند به روباتیک و علوم کامپیوتر و نجوم هستم
علاقه ی زیادی به مکعب روبیک و خانواده ی آن دارم.
ایده های زیادی دارم که هنوز موفق به اختراع آنها نشدم.
در پایان موفق و پیروز باشید
slm ayda hastam 15 salame reshtam riazie ....aslan ba ien ja ashna nisam adam gij mise kami rahnamaim konin...mici[dooa][gerye]
با عرض سلام
سلام هادی هستم از مشهد امیدوارم مطالب مفید باشند ما هم استفاده صحیح بنماییم.[cheshmak] یاعلی[golrooz]
[nishkhand][khande]
سلام آریانا هستم.19سالمه.ازکرمان دراالمپیادهای ریاضی فیزیک ونجوم رتبه آوردم.پارسال هم به من لقب نخبه ی فیزیک دادن.
علاقه ی زیادی به تحقیقات دارم.هدفم قبولی پزشکی تهرانه که هنوز موفق نشدم.ا[shaad]به هنر هم علاقه ی زیادی دارم.
برای همه دوستان عزیزآرزوی سربلندی دارم.
سلام به همگی
من عدنان هستم.دانشجوی رشته فیزیک ( اتمی ، مولکولی ). 22 ساله. من به تازگی به عنوان دبیر انجمن تو دانشگاه انتخاب شدم. خوشحال می شم بهم کمک کنید با ارسال نظرات و تبادل اطلاعات.
سلام به همه
من پگاه هستم
دانشجوی زبان و ادبیات انگلیسی
خوشحالم که با نخبه های عزیز آشنا شدم
[golrooz]
hi,من مریم هستم دانشجوی ترم 3 فیزیک صنعتی شاهرود....
خوشحالم که یه فضای پرسش و پاسخ علمی هست که بشه فعالیت کرد
.
.
.
.
.همین تا بعد...[soal][taane]
در پاسخ به عدنان:
سلام دانشجوی کدوم دانشگاهین؟
مسئول کدوم بخش انجمنید؟؟؟
من کجاونخبه کجا!!!خب هردوتارودوست دارم دیگه چه میشه کرد
سلام منم طاهره هستم لیسانس معماری الان دارم برای ارشد درس می خونم خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم
به امید موفقیت همه ی دوستان
سلام
باران هستم
تو گوشی موبایل مدل sonyبعد عکس گرفتن و مدتی که میگدره عکس ها تیکه تیکه میشن.به نظرتون چه مشکلی داره
با تشکر
سلام منم ارین هستم .20سالمه ومهندسی شیمی میخونم .تاحلا سه تا اختراع ثبت کردم وامیدوارم بتونم در جهت پیشرفت علم وایران بتونم کاری انجام بدم[shaad]
با سلام
دوستان خیلی خوش آمدید...[golrooz]
سلام من اسماعیل هستم 24 ساله-نرم افزار خوندم و مهندسی صنایع رو افتخاری گرفتم.توی ضمبنه روباتیک کاری بود در خدمتم.فداتون[golrooz]
سلام به همه دوستان!فرهاد هستم 22 ساله دانشجو ترم آخر شیلاتم خوشحالم که به جمعتون اضافه شدم... راستی خوشحالتر میشم اگه بتونم به دوستام در زمینه رشته خودم کمک کنم مخصوصا در زمینه آکواریم ...[golrooz]
سلام به همه ی دوستان خوش آمد میگوییم[golrooz]
very
very[shademani2]
very
well com
[tashvigh][tashvigh][tashvigh]
منم فاطمه هستم
15سالمه رشتم کامپیوتر
عاشق رشتمم دوستدارم تو اینده یه حکر بزرگ بشم
کارفتوشاپم خوبه خوشحال میشم هم ازتون کمک بگیرم
هم تاحد توانم راهنماییتون کنم...[golrooz]
الان که بیشتر می خونم مثل اینکه اینجا بچه ها کلا خفنن!!!!
ما بذاریم بریم !!
سلام.محمد هستم.25 ساله.کارشناسی ارشد مخابرات-سیستم میخونم.تازه با این سایت آشنا شدم.امیدوارم مفید باشم.راستی با کمال میل به پرسشهای مخابراتی تون پاسخ میدم
سلام
سوگند هستم 17 ساله دارم واسه کنکور میخونم
در حال حاضر کرج ساکن هستیم ولی در اصل کرد هستم
یه مقام تو المپیاد فیزیک دارم
ورزش های مورد علاقه ام اسکیت و دوچرخه اس که 4 تا مقام توی اسکیت و 3 تا مقام هم توی دوچرخه دارم
خیلی دوس دارم معمار شم[nishkhand]