پاسخ : من و پروفسور بارتزال ((مسابقه بزرگ سايت))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
robofire
سلام
میگم حالا برای مشاوره و اجرای طرح باید چیکار کنیم؟
در ضمن من کمی با میکرو کنترلر و الکترونیک آشنا هستم ولی در مورد فینگر پرینت و نحوه ی تشخیص و سیستم آن اطلاعاتی ندارم اگر کسی از دوستان اطلاعاتی دارد میشود ما را هم در جریان بگذارد.
متشکرم
فك كنم شما چند تا راه براي اجرايي كردن طرح تون داشته باشينيكي با توليد كنندگان و و كساني كه در اين صنف كار مي كنند لينك شين كه بايد توجه داشته باشين كه طرح و كامل توضيح ندين و ........يكي ديگه هم مي تونيد اول طرح تون را ثبت كنيديكي ديگه هم در مي تونيد در صندوق حمايت از پژوهشگران كشور طرح خودتون را ثبت كنيد و يا مشاوره از آنها بگيرين اينم سايت http://insf.org/ هست.هر كسي در اين مورد نظر دارد و يا مي تواند كمك كنيد راه هاي آن را ارسال كند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sasamc2
آخه با ابداع ابزاري مثل بمب الكترومغناطيسي صلاح نيست همه چيز الكتريكي بشه.
اونوقت تو يه ثانيه ميتونيم در عمل به طور كامل فلج بشيم.{worried}
خوب مشخصه که سیستم قدیم هم روش سواره اخه زبانک قفل و غیره که لازمه
ولی واسه امنتیتش باید فکر بشه که ایده هست اما پیاده سازیش سخته.
مثلا" سیستمی که لمسی باشه و هر بار جایه ارقام عوض شه اگه کسی بخواد ببینه باید دقیقا" پشت سیستم باشه
فكر كنم فينگر پرينت يه اسكنر هست كه خطوط سر انگش را به كدهاي صفر و يك تبديل ميكنه.
ولي شايد روشهاي ساده تر هم مثل اين مثال باشه::-/
شما چهار رقم داري به عنوان پسورد: 2 5 1 3
مياي دم در و ميبيني نمراتور نوشته : 2 1 4 5
شما عداد وسط رو جمع ميكني: 2 6 5 5
دفعه ي بعد ارقام جديد نمراتور رو با پسورد اول جمع ميكني.
ميتوني هر 4 رقم رو جمع كني!
اينجوري و با موارد اينچنيني ميتوني امنيت رو بالاتر ميبري!
فقط مادر بزرگا پشت در ميمونن {big green}
بايد رمز گذاري، امنيت بالا و كاربرد آسون داشته باشه.
همیشه به فکر این بودم که یه ماشین بسازم که الودگی هوا ره بگیره بجاش اکسیژن پس بده
شایدم اه اردو اب و نمکم میگرفتو در اثر این تبدیل انرژی ها نونم می پخت بد نبود اون وقت اگه زیر اگزوزش 1سبد داشت نونمونم ازش در میووردیم.8->:))
اگه می تونستیم امواج رادیی را پر انژی تر کنیم میتونستیم جلوی سوراخ لایه اوزون رو بگیریم
گه می تونستیم امواج رادیی را پر انژی تر کنیم میتونستیم جلوی سوراخ لایه اوزون رو بگیریم:-?
البته سوراخ لايه ي اوزون زياد هم بد نيست.
باعث ميشه هواي تازه بياد توي جو ;)
ولي كلاً من قبلاً جايي خونده بودم كه از گرم شدن زمين جلو گيري ميكنه :-/
سلام دیدم این بخش خیلی وقته خاک گرفتم .... ( باید یه صفایی بهش داد ;) )
خب یه طرحی که می خوام روش کار کنم و اگر کسی علاقه مند به همکاری باشه بنده صمیمانه دستان گرمش رو می فشرم اینه...:
بعضی از افراد به دلیل بیماری های عفونی و یا به دلیل عمل های جراحی و بیماری های ارثی و چندین دلیل مختلف قابلیت کنترل ادرار رو در خودشون ندارن . در حال حاضر این افراد از تکنولوژی سوند استفاده می کنند
طرحی که دارم ساخت یک دستگاه کوچیک و جاسازی اون از طریق یک عمل جراحی در داخل بدن فرده که مانع از خروج ادرار تا قبل از رسیدن زمان مناسبش می شه
راستی این مسابقه قراره کی تموم بشه؟؟؟؟؟!
سلام.
خيلي خوبه @};-
منظور شما نصب يك سوئيچ در مسير خروج براي كنترل اراديه شخص هست؟
فكر ميكنم روش زياد پيچيده اي نداشته باشه، و قسمت سخت كار پس نزدن جسم خارجي از بدن باشه.