پاسخ : درمانگاه عمومی نخبگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
poune
با سلام خدمت دوستان عزيز
اين تاپيك براي پاسخگويي به پرسش هاي دوستان در زمينه پزشكي و بيماري هاي ايجاد شده است. در حد توان پاسخگوي سوالات دوستان خواهيم بود.
از دوستان تقاضا دارم فقط در اين تاپيك سوالاتشون رو مطرح كنن و از پرسيدن سوال در ساير قسمت ها و در ادامه ساير پست ها بپرهيزند.
با سپاس فراوان از همکاری شما دوستان عزیز.
سلام قبلا پشت کتف راستم تیر میکشیدالان انگشتای دست چپم حدود ده روزه سنگینه مثل وقتی که دست یا پا خواب میره زانو هام هم بعضی وقتا سنگین میشن
من چم شده؟[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بسول
سلام قبلا پشت کتف راستم تیر میکشیدالان انگشتای دست چپم حدود ده روزه سنگینه مثل وقتی که دست یا پا خواب میره زانو هام هم بعضی وقتا سنگین میشن
من چم شده؟[soal]
سلام.میشه دقیق بفرمایید این خواب رفتگی هست و سنگینی یا تیر کشیدن ؟یکی از علل تیر کشدن پشت کتف میتونه کار کشیدن ییش از حد باشه که گاهی منجر به سندرم عضلانی شانه درد میشه که به کتفمیزنه و تیر میکشه.حالا اگر میشه دقیق جواب سوال اولمو بدید
سلام انگشت کوچکه و کاریه دست چپم از 10روز بیشتر که خوابه تیر نمی کشه سنگیه قاب زانوم هم بعضی موقع ها سنگین میشه
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بسول
سلام انگشت کوچکه و کاریه دست چپم از 10روز بیشتر که خوابه تیر نمی کشه سنگیه قاب زانوم هم بعضی موقع ها سنگین میشه
ممنون
ببنید من نمیتونم دقیق بگم ولی چند تا از دلایل که ممکنه موجب این عارضه شده باشه رو میگم میتونه به دلیل کم کاری تیروئید باشه ،نارسایی کبدی و کلیوی هم میتونه باشه.وقتی که بعضی از اعضا به سمت بی حسی و سنگینی میره میشه اولین دلیل رو به تیروئید ربط داد.بهتر میبینم حتما پیش دکتر ارتوپد برید تا دقیق تشخیص بدن وتشخیص کامل رو بدن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بسول
ممنون
سلام دوست من.
با غزل بارون موافقم.
فقط چندتا سوال دیگه: شما سنتون چقدره؟ سابقه بیماری خاصی دارید؟ ورزش سنگین انجام میدید؟
سلام مهربون
23سالمه بیماری خاصی هم ندارم ورزش سنگین هم نمیکنم
- - - به روز رسانی شده - - -
ممنونم از توجهی که کردین [golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
بسول
سلام مهربون
23سالمه بیماری خاصی هم ندارم ورزش سنگین هم نمیکنم
- - - به روز رسانی شده - - -
ممنونم از توجهی که کردین [golrooz]
اول اینکه خواهش میکنم.
از اونجایی که هیچ سابقه قبلی ندارید منم با غزل موافقم. به نظرم بهتره اول به پزشک عمومی مراجعه کنید تا آزمایشهای ابتدایی از جمله آزمایش خون و ... ازتون بگیره. همین جوری و با این اطلاعات کم نمی شه هیج نظری داد.
سلام
یه سوال داشتم خواهشا جواب بدین .....من حدود سه یا چهار سال پیش قرص لاغری خوردم به مدت 30 روز... و در عرض این مدت 10 تا 12 کیلو وزن کم کردم ولی حالا بعد این مدت متوجه عارضه ای شدم و اون ریزش موهام و کم پشت شدنشونه دکتر رفتم ولی میخوام
مطمئن شم که موهام دوباره درمیاد یا نه .. خیلی از این بابت عذاب میکشم فقط خواهشا بهم بگین که موهام دوباره مثل اولش میشه یا باید کم کم فکر کلاه گیس باشم.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hedii
سلام
یه سوال داشتم خواهشا جواب بدین .....من حدود سه یا چهار سال پیش قرص لاغری خوردم به مدت 30 روز... و در عرض این مدت 10 تا 12 کیلو وزن کم کردم ولی حالا بعد این مدت متوجه عارضه ای شدم و اون ریزش موهام و کم پشت شدنشونه دکتر رفتم ولی میخوام
مطمئن شم که موهام دوباره درمیاد یا نه .. خیلی از این بابت عذاب میکشم فقط خواهشا بهم بگین که موهام دوباره مثل اولش میشه یا باید کم کم فکر کلاه گیس باشم.....
سلام.برای جلوگیری از ریزش مو میشه از ویتامین های گروه b از جمله جگر، دانه آفتابگردان، ماهی ، مرغ، جوانه گندم ، آلوی خشک ، گوشت ، ، مخمر و زرده تخم مرغ ( به ترتیب) و منابع غنی بیوتین : جگر و گوشت مرغ، جوانه گندم، سبوس گندم، تخم مرغ و بادام زمینی، کلسیم و منیزیم،پروتئین ها،منابع چرب امگا 3 و امگا 6 استفاده کنید
داروهای شیمیایی هم هست که حتما باید زیر نظر پزشک خودتون باشه من جمله:سيپروترون،اسپيرينولاكتون.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hedii
سلام
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
غزل بارون
سلام.برای جلوگیری از ریزش مو میشه از ویتامین های گروه b از جمله جگر، دانه آفتابگردان، ماهی ، مرغ، جوانه گندم ، آلوی خشک ، گوشت ، ، مخمر و زرده تخم مرغ ( به ترتیب) و منابع غنی بیوتین : جگر و گوشت مرغ، جوانه گندم، سبوس گندم، تخم مرغ و بادام زمینی، کلسیم و منیزیم،پروتئین ها،منابع چرب امگا 3 و امگا 6 استفاده کنید
داروهای شیمیایی هم هست که حتما باید زیر نظر پزشک خودتون باشه من جمله:سيپروترون،اسپيرينولا تون.
سلام تمامی نکات تغذیه ای که غزل گفت درست و دقیقه و به نظر منم اگر با تغذیه درست پیش برید خیلی کمک میکنه.
داروهای شیمیایی که گفتند در واقع هم شیمیایی و هم هورمونی هستند و حتما باید زیر نظر پزشک و با انجام آزمایشات دقیق مصرف بشه.
به نظرم شما به متخصص مراجعه کنید تا ژلهای مو و داروها و تقویت کننده های موضعی براتون تجویز بشه انشاا... حتما مشکلتون بر طرف می شه این از عوارض رژیم های سخت لاغری هست.