یکی از خوش شانس ترین کاربران این انجمن هستی. چون انتقاد خاصی ندارم.
البته به خودم مشکوکم. تا حالا نشده انتقاد نداشته باشم.[nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
ستایش گل. من انتقادی ندارم. ازت.. تو خودت گلی. وگل هم انتقاد نداره. فقط چرا پروفایلت بیشتر وقتا میبندی؟؟؟[tafakor]
حس میکم زیادی احساساتی هستی :|[movafaghiyat]
سلام حانیه گلم[esteghbal]
مرسی که اومدی[golrooz]
دلیلش همین انتقادی هست که تیمسار ازم دارن احساسی هستم متاسفانه[negaran]
قول میدم تمام سعیمو کنم کمتر ببندمش[nishkhand][sootzadan]
بازم بیا[khanderiz]
بله کاملا درسته
خودمم مشکل دارم با این قضیه[negaran]
بار ها سعی کردم تو این مورد درست بشما ولی نمیشه[nadidan]همیشه احساسم بر عقلم غلبه میکنه[sootzadan]
مرسی که امید میدی[nishkhand]
ادامه داره انشالله[sootzadan]
[QUOTE=setayesh shb;608507]سلام حانیه گلم[esteghbal]
مرسی که اومدی[golrooz]
دلیلش همین انتقادی هست که تیمسار ازم دارن احساسی هستم متاسفانه[negaran]
قول میدم تمام سعیمو کنم کمتر ببندمش[nishkhand][sootzadan]
بازم بیا[khanderiz]
میدونی ستایش جون/ خب بدبختی این منم مثل تو خیلی احساساتی هستم. وسریع اشکم در میاد
سلام بر مهربانوى عزيز، ستايش ... خوبيد؟ در اون پيام از تيمسار ارتشبد دادبين نقل قول کرده بودم و منظور ايشون بودن که پيام هاى خصوصيشون رو بسته بودند.. در مورد شما خب انتقاد زمانى مى شود که شناخت باشد ، آنقدر نمى شناسمتون اما خب از چند نوشته تون حس کردم زود ناراحت مى شيد و حرف سايرين کمى براتون مهمه ،البته شايد اينطور نباشه.. و اينکه کلا همه ى بانوان خوب هستند و به هيچ وجه نقدى برشون وارد نيست... سلامت باشيد.
با سپاس از سركار خانم ستايش جهت دعوتي كه داشتند
ولي با اينكه تالار وسيعي رو در دست گرفتيد، با اين حال بسيار عالي عمل كرديد
در نتيجه جاي هيچ انتقادي باقي نمي مونه. دست خودم نيست ديگه !!!
میدونم عزیزم
حساس بودن خیلی بده[negaran]
باید ترک کنیم[cheshmak][sootzadan]
سلام
مرسی[golrooz]
شما خوب هستید؟؟
بله من کمی زود رنج هستم اینم برمیگرده به همون حساس بودنم[nadidan]
مرسی از حضورتون[esteghbal]
سلام آقا محمد
مرسی که دعوت رو قبول کردید[golrooz]
ممنونم این نظر لطف شماست[khejalat]
انتقادی به ذهنتون رسید بیاید[sootzadan]
خب من اومدم[nishkhand]
احساساتی و حســـــــاس هستی فوق العاده،به انحرافات زود کشیده میشی[sootzadan]
نمیدونم،بعضی اوقات عاقلی،بعضی اوقاتم نادونی میکنی[nishkhand]
اوم،بی وفایی یا باوفا؟!!
ولی از قدیم گفتن رفیق باید پشت رفیقش باشه...[sootzadan]
ساده،کمی بچـــــــــــــــــه!(ولی از من بهتریا)[sootzadan]
دیگه چیزی جا ننداختم؟!حتما؟!
زود رنجی ات بیشتر از حد معموله !!
[khande]
بیا این دو تا شاید کمک کنن
http://www.rozanehonline.com/%D8%B3%...%A7%D9%86.html
http://www.shafaf.ir/fa/news/175137/...81%D8%B8%D9%87
ولی امتحانشون میکنیا[delkhoori][nishkhand]
سـتـایش خانوم گل!
دعوتتون نشون دهنده ی انتقاد پذیریه!
من هنوز ویزگی های شخصیتی تون رو ندیدم خانوم مهننس[nishkhand]!
انتقادی ندارم. البته دعوت نشده اومدیم اگه بیرونمون نکنین.
دختر خوبی هستین. تازه هم دانشجو شدین ان شاالله در این مسیر موفق و پیروز باشین و دستاوردهای علمی رو به وطنمون و بشریت به ارمغان بیارین.
------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------
ممنون از مدیران زحمت کش سایت.
ان شاالله همیشه پیروز و سربلند باشند
خوش اومدی[nishkhand]
انحراف؟؟[sootzadan][tafakor]از چه لحاظ[nishkhand]
این احساسی بودنم خیلی توچشمه نه؟؟[khande]
وفا[sootzadan]اصلا چی هست؟؟تا حالا نشنیدم[nishkhand]
قربونت عزیزم[bamazegi]
البته فقط کمی بچم[nishkhand]
یکم بیشتر فکر کن.بازم هستا[sootzadan]
زود رنج هستم ولی بیش از حد؟ [tafakor]
هر وقت خوندمشون قول میدم امتحانشون کنم[khande]
سلام عزیز[esteghbal]
مرسی که اومدی[golrooz]
امیدوارم همینطور باشه[khejalat]
میترسم ویژگی های شخصیمو ببینی فرار کنی خب[sootzadan]
سلام جناب
مرسی که تشریف آوردید
این چه حرفیه
من خیلی از دوستان رو دعوت نکردم چون فرصتشو نداشتم
همینجا میگم هر کدوم از دوستان که تمایل دارن شرکت کنند خوشحال میشم[golrooz]
ممنون نظر لطف شماست
از دعای خیرتون هم سپاسگذارم[golrooz]
اما این مطلبی که سلیناز گفت
راستش این بین منو سلیناز هستش
من خودم اصالتا ترک هستم
مشکلی تو این قضیه نمیبینم[cheshmak]
خیلی ممنونم
بله دقیقا همینطوره بین خودمونه[sootzadan]
منم ایرادی نمیبینم[nadanestan]
میبخشین مگه قوم و ریشه هر فردی بازیچه هست که ایرادی نداشته باشه؟
از بیخ و بن ایراد داره.به قومیت و نژاد یه عده توهین بشه بعد گفته بشه ایرادی نداره و ایرادی نمیبینم؟
این بحث چند ماه پیش در یکی از تاپیک ها بین ما اتفاق افتاد ما خیلی چیزارو توضیح دادیم و جدی گرفتیم و آخرش عذرخواهی شد و ما گفتیم یه حرفی زده شد عب نداره تموم شد اما باز انگار توهین همچنان ادامه دارد.
بنده به قوم فارس زبان اگه برخی حرفهای حق رو بگم آتیش به پا میکنن چه برسه به تمسخر و توهین.
نژاد بنده بازیچه نیس. بازیچه دیگری برای بازی پیدا کنین.
نژاد و قومیت بنده بین هیچ فردی نمیتونه باشه چون مربوط به اصل و نسب بنده و امثال بنده هست.
افراد بیسواد به کنار اما از افراد تحصیل کرده و دارای منطق حرفای اینچنینی زدن واقعا قابل بخشش نیست.
یه کم به خودتون بیایین.چرا همش از تمسخر و اینا حرف میزنین.نژاد و قومیت ها ابزار خنده نیستن.
مگه اینکه غیرت رو از دست بدیم که ساکت بشیم. همش بخاطر مملکت و اتحاد هست که حرفی نزده ایم.[delkhoori]
[delkhoori]
کاری نکنین که گروه هایی مثه پان ترکیسم خودشونو و حرکاتشو.ن رو حق بدونن و شماها عامل باشین.
از فعالیتهایشان خبر ندارین و بیخبرین دامن به این چیزا نزنین. خسته شدیم از بس گفتیم.
ببخشید من با قوم و ریشه ی اقوام و نژاد ها چیکار دارم[taajob]
اگر گاهی حرفی هم زده میشه در مورد رفتار اقوامه نه ریشه ی تاریخی و توهین به قوم ها[golrooz]
غیرت خوبه ولی در حد تعادلش[cheshmak]نه این که تعصب بیجا به خرج بدیم
شما یه چیز خیلی ساده رو دارید بزرگش میکنید
اگر این بحث قراره ادامه پیدا کنه بهتره تاپیک جداگانه ای زده بشه[golrooz]
ببینید !!
قوم داریم تا قوم
اگر یک خارجی به ایرانیت من توهین کنه ، بسیار دردناکه
اما، اما باید بگم که وقتی شمای "آذری" ایرانی هستی
و من "کرد و لر" ایرانی هستم
پس دلیلی بر تعصب های بی جا نیست
من همیشه با دوستان ترکم، شوخی کردم، میکنم و خواهم نمود
آنان نیز همیشه با من کرد+لر ، شوخی کردند، میکنند و خواهند کرد !!
شوخی کجا و توهین کجا :|
در باب فارس بودن و این مسائل
به شخصه با اینکه قومیتم لک ـلر+کرد است ،
همیشه خود را فارس دانسته ، میدانم !! و خواهم دانست
یه فروم قدیمی که اکنون بسته شده، همیشه درین باب بحث میکردنقل قول:
کاری نکنین که گروه هایی مثه پان ترکیسم خودشونو و حرکاتشو.ن رو حق بدونن و شماها عامل باشین.
از فعالیتهایشان خبر ندارین و بیخبرین دامن به این چیزا نزنین. خسته شدیم از بس گفتیم.
من همیشه معتقد بودم پان ترکیسم در حدی نیست که بخواد آذربادگان رو از ایران جدا کنه !!
چرا ؟! چون جعلی است و لاغیر
ایران من رو اسکندر با اون ابهت نتونست نابود کنه ، یه عده پان ترک که دیگه...
حالام پیشنهاد میکنم انتقاد بکنید !![sootzadan]
دو تا علت داره
یکی اینکه طبق پرس و جویی که کردم دانشگاه غرب دانشگاه چندان خوبی نیست
البته من واحد شمال نمیخواستم من علوم تحقیقات میخواستم ولی نشدش
یعنی راستشو بخواید من اصلا قرار نبود که انتخاب رشته ی دانشگاه آزاد رو انجام بدم و با خودم کنار اومده بودم که یک سال دیگه بخونم ولی همین پدری که شما به فکر جیبشید[nishkhand]خودش بدون اطلاع من انتخاب رشته کرد[sootzadan]علوم تحقیقات نزده[negaran]
منم سعی میکنم به فکرش باشم مثل شما[nishkhand] کمتر خرج کنم[sootzadan]
س ل ا م ستایشی [nishkhand]
اومدددددددددددددددددددددم که انتقاد کنم [sootzadan]
خب حساس بودنت رو که بچه ها گفتن [cheshmak]
بریم سراغ بقیه :
زیادی مهربونی ، البته مهربونی خوبه هاااااااااااااااااااااااا ااا ولی مال شما زیادییییییییییییییییییه ! در هر چیزی زیاده روی باعث ضربه خوردن میشه [nishkhand]
اینقدر همش تو خونه نباش ( دوست ناباب به من میگن ، شک نکن ) [khanderiz] ولی جدی گفتمااااااااااااااااااا ! بیشتر تو اجتماع باش !
اینقدر قرارا رو نپیچون [delkhoori]
دانشجو شدی خانومی ! از دانشجو بودنت نهایت استفاده رو ببر ! نیای پس فردا بگی بهم بد میگذره هااااااااااااااااا ! استاده بهرحال هرجور نمره دادن ازش محال نیست [bihosele]
یه خورده بیشتر به خودت اعتماد به نفس داشته باش [movafaghiyat]
همین دیگه !!!!!!!!!!!!!!!!!! البته ببشخیدااااااااااااااااااا اااا [nadidan]
ولی من خیلی خیلی خیلی دوست دارم ! [golrooz] شما عشق منی [golrooz]
سلام
خسته نباشید
پست های نا مربوط حذف شدند
لطفا در ارتباط با تاپیک بحث کنید
اما در مورد پستی که گزارش شده بود:
اگر توهینی در اون پست بوده به شخص بنده بوده و من لزومی نمیبینم حذف بشه
موفق باشید[golrooz]
ســــــــــــلوم فاطیمای من[esteghbal]
مرسی که اومدی[sootzadan]
این حساس بودنه خیلی تو چشمه من اینو درستش میکنم[nishkhand]
مهربون[taajob] ضربه که زیاد میخورم ولی فکر نمیکردم از مهربونی باشه[tafakor][nishkhand]
اتفاقا حرفت به جاست کاملا[nishkhand]دوست خوب به تو میگن[sootzadan]جدیدا بیرون رفتنام زیاد شده[sootzadan]
قرار[nadidan]همچین چیزی یادم نمیاد[sootzadan]ولی جدا از شوخی این دفعه اگه مشکلی پیش نیاد میام.اونبار مهمون داشتیم[sootzadan]
اعتماد به نفسو (فراتر از سقف[khande])باید از سعید یاد بگیرم نه؟؟[nishkhand]ولی راست میگی اصلا به خودم مطمئن نیستم[negaran]
چرا ببخشم!!انقدره خوشحال شدم اومدی[shaad]تازه منتظرم بازم بیای[nishkhand]نکاتت ریز بود به دلم نشست[sootzadan]
مرسییییییییییییییی عزیزم[alaghemand]فدا مدا[boosidan]
میبخشین تاپیکی پیدا نکردم که این سوال رو از مدیران ارشد بپرسم چون جواب هم برای کاربران محترم و هم برای مدیران مهم خواهد بود:
وقتی مطلب و گزارشی مخفی هست ایا مدیر میتواند چنین پستی ارسال بکند؟
ممنون از جوابگویی مدیران ارشد
اگه این سوال به تاپیک خاصی مربوط میشه از اینکه زحمت انتقال رو میکشین سپاسگزاریم
ســـلام [golrooz]
چرا کتابی میحرفی چرا ؟ ([bihosele])
چرا تو تاپیک های فاخر من کم فعالیت میکنی؟![movafaghiyat]
با سلام[nishkhand]
انتقاد اولم به تیمسار برمیگرده[sootzadan] اصلا چه دلیلی داره یک فرد متولد بهمن اونم 7 بهمن رو بر صندلی انتقاد بنشونی؟؟؟[sootzadan]
ستایش هیچ انتقادی بهش وارد نیست؛ اینکه دوستان میگن خیلی مهربونه و حساس؛ این رو جزو انتقاد نذارید؛ ستایش به رفتاری معتقده که درسته؛ حالا این وسط کسی قدر این خوبی رو نمیدونه؛ مشکل از اونه؛ نه آجیم؛ داخل پرانتز بگم تا جایی که سواستفاده نشه موافقم با رفتار اجیم[esteghbal]
اینا که میگم انتقاد نیست؛ بیشتر سواله!
اول اینکه وقتی اسم به این قشنگی داری؛ چرا ستایش؟؟ اون آخرش یعنی چی اجی؟[nadanestan]
دوم هم اینکه وقتی دانشجوی دانشگاه فاخــــــر تهران شمالی[nishkhand] اون بی سواد یعنی چی؟؟[nishkhand]
فعلا همین سوالا شبی به ذهنم رسید؛ تا درودی دیگر؛ بدرود[nishkhand]
به به آجی سمانه خودمان[esteghbal]
کلا بهمنیا ماهن مخصوصا که 7 بهمن هم باشن[nishkhand]
این مهربونیه برام سوال شدشا جدا.آخه میگید مهربون یه جوری میشم[negaran]مهربون نیستم[nadidan]فقط دوست ندارم کسی ازم ناراحت باشه[shaad]مرســــی عزیزم[esteghbal]
اوووووم میدونی یکم سخت شدش داستان بگم برات خسته نمیشی؟؟[sootzadan]میدونم نمیشی[nishkhand]
جواب سوال اولت:من تقریبا از اول دبیرستان نت اومدنم زیاد شد یه قانونی برای خودم گزاشته بودم که کسی اسم واقعیمو تو فضای مجازی ندونه اسم ستایش رو هم خیلی اتفاقی گزاشتم روی نام کاربریم قرار نبود اینجا پاگیر بشم[nishkhand]ولی شدم دیگه[sootzadan]بس که دوستام ماهن[esteghbal]بعدشم چند بار سعی کردم تغییرش بدم به همون عطیه ولی این نام کاربری وجود داشته منم دیگه خیلی پیگیرش نشدم
اماااااا اون آخرش[nishkhand]مخفف یک جمله هستش[sootzadan](اگه یادتون باشه من طی این یک سال اخیر خیلی داداش سعید رو حرص دادم[khejalat])مخفف سعید(s) حرص(h) بده(b)[sootzadan]
جواب سوال دومت:
این جوابابی کنکور که اومدش[nishkhand]یادت باشه بسته بودم پروفایلمم اصلا زده بودم به سیم آخر اینم اون موقع نوشتم بی سواد هنوز درستش نکردم[nishkhand]ولی قول میدم پام به دانشگاه برسه درستش کنم[sootzadan]
بازم بیا خوشحالم کن[nishkhand]سوالاتو دوست داشتم[sootzadan]
یه خواهش کوچولو هم داشتم[taane][sootzadan]پروفایلتو باز کن بی زحمت[negaran]
ممنون از دعوتت عزیزم
شما فوق العاده مهربونی اما...
یکم زیادی مسائل رو جدی و سخت میگیری فکرتو آزادتر کن ایجوری راحتر زندگی میکنی[labkhand]
سلام ستایشی
مگه میشه دختر به مادرش انتقاد داشته باشه؟[sootzadan]
فقط ستایشی یه مورد ..
کمی زودرنجی...و این میتونه خیلی اذیتت کنه...[negaran]
البته اکثر دخترا همینطورن...مث دخترت...[sootzadan][negaran]
[golrooz]
سلام مرسی از دعوتت ستایش جان... [golrooz]
بی حرف اضافه میرم سر انتقاد چون از تعریف و تمجید جاهای دیگه نظیر داخل پروفایل زیاد اتسفاده میشه! [nishkhand]
خب حساس و زودزنج که خیلی از دخترا هستن مثل خودم ولی خب سعی کنیم کمش کنیم.
1-بصیرتتو در ارتباطات فضای مجازی بیشتر کن. (ببین این جملم یک دنیا حرف داشتااااا [sootzadan] ) ینی بیشتر بشناس و سخت تر اعتماد کن... همینطور در فضای حقیقی!
یک پیشنهاد هم برای این موضوع بهت میدم. در ازتباط با دوستای صمیمی مثل سلی ناز نه ولی در ارتباط با بقیه ... از این فرمول استفاده کن خیلی به نفعته... "با همه مثل آتیش رفتار کن"
ینی نه انقد دور شو که سردت بشه از دوری و نه انقد نزدیک شو که بتونن بسوزوننت.... در غیر این صورت آسیب میبینی
اونوقت شما الان دوتا راه داری:
یکی اینکه این فرمولو استفاده کنی تا کمتر آسیب ببینی یکی اینکه استفادش نکنی و انقد آسیب ببینی تا خودت درست شی! [nishkhand][nadidan]
2- از احساسات و مهربانی ات و اینکه میگی دوست نداری دیگران ناراحت شن کم کن.
به همه لازم نیس مهربونی کنی. چون لیاقت ندارن [cheshmak] گاهی اوقاتم لازمه بعضیا رو که موجب ناراحتیت میشن ناراحت کنی وگرنه دوباره از خودشون ضربه میخوری...
این حرفا رو بخصوص توی دانشگاه که میتونه تمرین خوبی از شرکت در جامعه بدون کمک دیگران باشه استفاده کن وگرنه مطمئن باش ضربه میخوری... جامعه ما گرگ زیاد داره با دوز های مختلف...
بعضیا خیلی گرگن بعضیا کم و متوسط! [nishkhand]
حالا نه اینکه چون میگم خودم صددرصد درست عمل کنمااا ولی سعی میکنم به این موضوعات پایبند باشم. شمام اگه خواستی [sootzadan] سعی کن پابند باشی.
مجدد زیاد حرف زدم. عذر [khejalat]
[golrooz][golrooz][golrooz]