وقتی فرد خودشنمی تونه به اعصابش مسلط بشود و به من ( پزشک ) مراجعه کرده حتمااضظراب زیادش براش یا مشکلی ایجاد کرده که به پزشک مراجعه کرده یا اگر اضظراب را به هر نحو مهار نکنیم بر سر مراجع می توند عوارض جبران نا پذیری را به وجود بیاورد .
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی فرد خودشنمی تونه به اعصابش مسلط بشود و به من ( پزشک ) مراجعه کرده حتمااضظراب زیادش براش یا مشکلی ایجاد کرده که به پزشک مراجعه کرده یا اگر اضظراب را به هر نحو مهار نکنیم بر سر مراجع می توند عوارض جبران نا پذیری را به وجود بیاورد .
با کمال احترام به خانم دکتر : به عنوان یک مدیر بحران مراجع شما رو می پذیرم در سازمان من می تونن از خدماتی چون روان پزشک ، روان شناس و مشاور حقوقی و روان شناس بالینی استفاده کنن .
با استقرار چنین مدیریتی فکر کنم کاملا حالشون خوب بشه .چ.ن امکان تهیه ی وام رو هم فراهم می کنم تا بتونن به زندگی عادی بر گردنن و راندمان حداقل کمی و کیفی خود و سازمان رو خدشه دا ر نکنن .
بررسی کاملا سیستماتیک انجام شده . فرد مشکل نداره بلکه از نظر سیستم مدیریتی باید با مشکل مواجه شد .
خب هر کی با تخصص خودش نظر می ده دیگه !
با تشکر از بهناز عزیز و رکسانای خوبم [golrooz]
درمان این فرد آموزش مساله گشایی و کمک به اون در حل مشکل مالی اش هست و به هیچ عنوان اندیکاسیون تجویز داروهای روان بخش رو نداره و اختلال روانپزشکی ای مطرح نیست .
متاسفانه خیلیا فکر می کنن که هر کسی اومد پیش دکتر باید با دارو بره بیرون وگرنه ویزیتش حروم شده! در صورتی که در بعضی از بیماریها اصلا نیازی به تجویز دارو نداریم
یه خانم 32 ساله اومده پیشتون
از درد عضلانی شکایت داره ، شبا نمی تونه بخوابه ، وزنش کاهش پیدا کرده ، تمرکز نداره ، همش احساس خستگی می کنه .
تشخیص تون چیه ؟
احتمالا پرکاری تیروئید مبتلا باشند....
استرس يا افسردگي چطور؟؟؟؟؟[tafakor]