پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام.
ببخشید من روی گوشیم آنتی ویروس NODE32 نصب کرده بودم حالا می خوام پاکش کنم پاک نمی شه!!!!
باید چیکار کنم؟؟؟
بعدشم اکثر بازی هایی که واسه گوشیم نصب می کنم رو یا اصلا نمی ریزه یا اینکه ارور force stop می ده و اجرا نمی شه!!!
اینو چیکار کنم؟؟؟
سلام خسته نباشید
ممنون از صبور بودن شما
من نمیدونم مدل گوشیه شما چیه
ولی خب
آنتی ویروسها بعد از نصب سرعت گوشی را بشدت پایین اوورده و وجود خودشون از صدتا ویروس بدتره به رم و سی پی یو گوشی واقعا فشار میاره و باطری گوشی هم زودتر تموم میشه
چون یکسره در حال اجرا هستند اگه نشد استوپش کنی باید از شماره تلفنهات و پیامک های گوشیت بک آپ بگیری و سپس گوشی رو ریست فکتوری کنی تا از شر آنتی ویریسه خلاص شی ارور ذکر شده هم اگه با این عمل درست نشد مدل گوشیت با تمامی مشخصات فریمور گوشیتون رو اعلام کن تا در خدمتتون باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
سلام خسته نباشید
ممنون از صبور بودن شما
من نمیدونم مدل گوشیه شما چیه
ولی خب
آنتی ویروسها بعد از نصب سرعت گوشی را بشدت پایین اوورده و وجود خودشون از صدتا ویروس بدتره به رم و سی پی یو گوشی واقعا فشار میاره و باطری گوشی هم زودتر تموم میشه
چون یکسره در حال اجرا هستند اگه نشد استوپش کنی باید از شماره تلفنهات و پیامک های گوشیت بک آپ بگیری و سپس گوشی رو ریست فکتوری کنی تا از شر آنتی ویریسه خلاص شی ارور ذکر شده هم اگه با این عمل درست نشد مدل گوشیت با تمامی مشخصات فریمور گوشیتون رو اعلام کن تا در خدمتتون باشیم
سلام.
خیلی ممنونم آقا وحید!
مدل گوشی من wildfire s هستش.
اگه ریست کنم کل برنامه هام (اونایی که خودم ریختم) و عکس و فیلم و آهنگام هم پاک می شن؟
اگر از شماره ها و پیامک هام بک آپ بگیرم باید کجا ذخیرشون کنم و بعد از ریست کردن چطوری برگردونمشون؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام.
خیلی ممنونم آقا وحید!
مدل گوشی من wildfire s هستش.
اگه ریست کنم کل برنامه هام (اونایی که خودم ریختم) و عکس و فیلم و آهنگام هم پاک می شن؟
اگر از شماره ها و پیامک هام بک آپ بگیرم باید کجا ذخیرشون کنم و بعد از ریست کردن چطوری برگردونمشون؟
اصل برنامه پاک نمیشه اگه روی رم داشته باشی مجددا نصب میکنی
آهنگها و عکسها و فیلمها روی رم گوشی اند اونها هم پاک نمیشن
بک آپ از شماره تلفنها:
people
دکمه منو گوشی همون که سه تا خط موازی داره
گزینه Import/Export
سپس
Export to Sd card
و ادامه میدهی
تمام.
........................................
برای پیامک هاتون
قسمت massages همون صفحه اصلی
منو
Backup Sms
مجددا
گزینه Backup Sms
و ok
تمام
..........................
بعد از ریست برای برگرداندن میری people بعد منو گزینه Import/Export حالا Import from SD card
این از شماره تلفنهات
..............................
بعد قسمت پامکها میری قسمت Backup Sms و گزینه restore from backup حالا پیامکهاتون هم بر میگرده
موفق باشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
اصل برنامه پاک نمیشه اگه روی رم داشته باشی مجددا نصب میکنی
آهنگها و عکسها و فیلمها روی رم گوشی اند اونها هم پاک نمیشن
بک آپ از شماره تلفنها:
people
دکمه منو گوشی همون که سه تا خط موازی داره
گزینه Import/Export
سپس
Export to Sd card
و ادامه میدهی
تمام.
........................................
برای پیامک هاتون
قسمت massages همون صفحه اصلی
منو
Backup Sms
مجددا
گزینه Backup Sms
و ok
تمام
..........................
بعد از ریست برای برگرداندن میری people بعد منو گزینه Import/Export حالا Import from SD card
این از شماره تلفنهات
..............................
بعد قسمت پامکها میری قسمت Backup Sms و گزینه restore from backup حالا پیامکهاتون هم بر میگرده
موفق باشی
سلام
ممنون کارایی که گفتین رو انجام دادم مشکل آنتی ویروسه حل شد.
فقط چند تا سوال!
الان گوشی من آنتی ویروس نداره اگه به pc ای که ویروسی باشه نصبش کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟
سوال بعدیم اینکه من برنامه jellybin keyboard رو از اندروید برای گوشیم دانلود کردم ولی از کسی شنیدم که کیبورد فارسی ساز گوشی
ممکنه روی دوربین گوشی تاثیر بذاره و کیفیتشو کم کنه.آیا واقعا درسته؟اگر نه می تونم این برنامه رو نصب کنم؟
و سوال آخرم اینکه می تونید چند تا سایت که برنامه و بازی برای اندروید 2.1 داشته باشه و واقعا هم نصب بشه برنامه هاش بهم معرفی کنید؟
من هرچی بازی واسه گوشیم گرفتم جز چند تاش بقیه رو نمی ریزه!!
ممنون که وقت گذاشتین.[golrooz]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shiny7
سلام
ممنون کارایی که گفتین رو انجام دادم مشکل آنتی ویروسه حل شد.
فقط چند تا سوال!
الان گوشی من آنتی ویروس نداره اگه به pc ای که ویروسی باشه نصبش کنم مشکلی براش پیش نمیاد؟؟؟
سوال بعدیم اینکه من برنامه jellybin keyboard رو از اندروید برای گوشیم دانلود کردم ولی از کسی شنیدم که کیبورد فارسی ساز گوشی
ممکنه روی دوربین گوشی تاثیر بذاره و کیفیتشو کم کنه.آیا واقعا درسته؟اگر نه می تونم این برنامه رو نصب کنم؟
و سوال آخرم اینکه می تونید چند تا سایت که برنامه و بازی برای اندروید 2.1 داشته باشه و واقعا هم نصب بشه برنامه هاش بهم معرفی کنید؟
من هرچی بازی واسه گوشیم گرفتم جز چند تاش بقیه رو نمی ریزه!!
ممنون که وقت گذاشتین.[golrooz]
مجددا سلام
ویروسهای کامپیوتر 90 درصد روی گوشی تاثیر ندارند
برنامه کیبورد هیچ مشکلی برای گوشی نداره البته بهترینش رو تو سایت آپلود کردم http://www.njavan.com/forum/showthre...87%D8%A8%DB%8C
سلام گوشی من yendo است امابازی رویش نصب نمی شود چی کارش کنم؟[nadidan]
خواهش می کنم کمکم کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohammadsoltani001@yahoo
سلام گوشی من yendo است امابازی رویش نصب نمی شود چی کارش کنم؟[nadidan]
خواهش می کنم کمکم کنید
دوست عزیز این گوشی سیستم عامل نداره و برنامه خاصیم براش نیست
سلام. من یه گوشی سونی اریکسون Xperia X10 mini دارم. چند ماهی هست که وقتی میخوام به کسی بلوتوث کنم مینویسه ارسال نشد دلیل عدم موفقیت اتصال نا موفق بود.من با گوشی خودم چیزی نمیتونم به کسی بفرستم ولی بقیه میتونن برای من هر چیزی بفرستند.می خواستم بدونم مشکلش چیه؟ ؟؟ ممنون[soal]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Xperiaa
سلام. من یه گوشی سونی اریکسون Xperia X10 mini دارم. چند ماهی هست که وقتی میخوام به کسی بلوتوث کنم مینویسه ارسال نشد دلیل عدم موفقیت اتصال نا موفق بود.من با گوشی خودم چیزی نمیتونم به کسی بفرستم ولی بقیه میتونن برای من هر چیزی بفرستند.می خواستم بدونم مشکلش چیه؟ ؟؟ ممنون[soal]
از تمامی اطلاعات گوشیتون بکآپ بگیرید و سپس ریست فکتوری کنید انشالله که حل میشه
اگه نشد گوشیتون رو آپدیت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
از تمامی اطلاعات گوشیتون بکآپ بگیرید و سپس ریست فکتوری کنید انشالله که حل میشه
اگه نشد گوشیتون رو آپدیت کنید
ممنون از راهنمایی.من یک بار بازگشت به حالت کارخانه بدون پاک شدن چیزی از موبایلم انجام دادم ولی درست نشد.