پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
پاسخ : دانلود سريال آشنايي با مادر..................How I Met Your Mother (تمامي فصل ها)
سلام دوست عزیز
من نمیتونم از مدیا فایر دان کنم
نمیشه تو سرور سایت فصل 5 رو آپ کنی (قسمت به قسمت)
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehran774
سلام دوست عزیز
من نمیتونم از مدیا فایر دان کنم
نمیشه تو سرور سایت فصل 5 رو آپ کنی (قسمت به قسمت)
ممنون
سلام دوست من
متاسفانه امكان آپلود از سرور سايت نيست !!
از لينك هاي ديگه كه در صفحات قبل گذاشته شده استفاده كنيد .
ممنون[golrooz]
سلام
هیچکدوم از قسمت ها دانلود نشد
حالا باید چیکار کنم؟
[nadidan][taajob][esteress][golrooz][hoshdar][dooa][bihosele][khastegi][entezar][taajob2][negaran][soal][tafakor][nadanestan][narahatish][sar dard][narahat][sargije][narahatishadid][afsoorde][gerye]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masy 13
سلام
هیچکدوم از قسمت ها دانلود نشد
حالا باید چیکار کنم؟
[nadidan][taajob][esteress][golrooz][hoshdar][dooa][bihosele][khastegi][entezar][taajob2][negaran][soal][tafakor][nadanestan][narahatish][sar dard][narahat][sargije][narahatishadid][afsoorde][gerye]
منظورت کدوم لینک هاست؟!!![tafakor]
سلام
هر کاری می کنم دانلود نمیشه
هیچکدوم
چیکار کنم؟
[nadidan][taajob][esteress][taajob3][dooa][bihosele][entezar][afsoorde][gerye][narahatishadid][sargije][narahat][narahatish][sar dard][nadanestan][negaran]smilee_new1 (11)sh_omomi60smilee_new1sh_dokhtar14
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
masy 13
سلام
هر کاری می کنم دانلود نمیشه
هیچکدوم
چیکار کنم؟
[nadidan][taajob][esteress][taajob3][dooa][bihosele][entezar][afsoorde][gerye][narahatishadid][sargije][narahat][narahatish][sar dard][nadanestan][negaran]smilee_new1 (11)sh_omomi60smilee_new1sh_dokhtar14
آخرین لینک های مدیافایر مه گذاشتم کار میکنند
ضمنا سرور سایت منبع که لینک ها در اون آپلود شدن مشکل دار شده صبور باشید لینک جدید بزارم [golrooz]
هنوز از سری جدیدش خبری نیست ؟؟؟ مردیم از بس کف کردیم ......