زیبایی یک امری است که فقط به سلیقه شخص مقابل بستگی دارد و باید در ازدواج این فاکتور هم در کنار سایر فاکتورها بررسی شود تا بین زن و مرد از نظر جسمی هم کششی وجود داشته باشد
نمایش نسخه قابل چاپ
زیبایی یک امری است که فقط به سلیقه شخص مقابل بستگی دارد و باید در ازدواج این فاکتور هم در کنار سایر فاکتورها بررسی شود تا بین زن و مرد از نظر جسمی هم کششی وجود داشته باشد
به نظر من زیبایی یجور مکمل هست نیاز واجب نیست.مهم اینه که ادم احساس کنه که همسرش کسی هست که پیشش نیازهای روحی و عاطفیش برطرف میشه و بهتر بگم میدونه که میخواد تا اخر زندگی باهاش باشه.وقتی همچین احساسی به یک فرد دست بده دیگه زیبایی ملاک مهمی واسش نیست اما به هر حال هر کسی چهره ی زیبا رو دوست داره.
من به شخصه به زیبایی در درجه ی اول اهمیت نمیدم.
سلام وقت همگی بخیر خداوند زیباست ، زیبا می آفریند و زیبایی را دوست دارد در انتخاب همسر زیبایی از درجه اهمیت بالایی برخوردار است حالا میخواد ظاهری باشد یا باطنی
سلام دوستان...زیبایی برای من مهمه ولی در اولویت بندی معیارهایم در جایگاه پایین تری قرار میگیره. من هر کسی را که می خوام به عنوان همسر انتخاب کنم.. بعد از بررسی تمام معیارهایم آخر او را در کنار خودم تصور میکنم...چنانچه از نگاه کردن به او بدم نیاید میپذیرم. و کاملا ببا نظر نارون1 موافقم..که زیبایی نسبی میباشد..و اعمال و نیات آدمها در جذابیت آنها تاثیر دارد حتی اگر ترکیب صورت زیبایی نداشته باشند..مانند پیر های مومن و با خدا[shaad]
سلام به همگی به نظر من زیبایی تا اندازه ایش خوبه ولی اینم بدونیم که رعایت حد اعتدال همیشه از طرف پیشوایان معصوم ما سفارش شده پس دنبال زیبایی محض نباشید
سلام
زیبایی مهم نیست ولی تناسب زیبایی مهمه
یعنی همسری که انتخاب می کنید باید با زیبایی شما تناسب داشته باشه.
پس زیبایی هم میتونه مهم باشه و هم نباشه.
با سلام
به نظر من زیبایی می تواند یکی از ملاک ها برای ازدواج باشد ولی مهمترین ملاک قطعا نیست چرا که شخصی ممکن است چهره ی زیبا نداشته باشد ولی خصوصیات بهتر دیگری را دارا باشد. همیشه اگر شخصی از یک نعمت محروم باشد در جاهای دیگری جبران شده است که برای شخص من اثبات شده مثلا کسی چهره خوبی ندارد ولی صدا و بیان خیلی دلنشینی دارد و خصوصیاتی از این قبیل
و اما اگر زیبایی را از دست بدهد اصلا مهم نیست
از نظر قرآن كريم مهمترين معيار همسر شايسته با ايمان بودن اوست اگر اين معيار در فردي وجود نداشته باشد ازدواج با او حرام است
معيار هاي ديگري كه بايد مور دتوجه قرار گيرد
1 اصالت خانوادگي
2 پوشش مناسب
3 عدم ارتباط قبلي با جنس مخالف
4 صداقت با همسر
5 سلامتي جسمي
6 انجام عبادات ،به خصوص نماز
7 عاقل و فهيم
8 اخلاق خوب
9 كسب و كار حلال
10 قناعت در زندگي
11 زيبايي و مورد پسند بودن
12 دوستان درستكار و سالم
-
به نظر من زيبايي خيلي مهمه بعد از اون پوشش صداقت
من می دونم وقتی عاشق باشی همه مو بینن تو پیچش مو به نظر ادم عاشق معشوقش زیباترینه از هر لحاظ و هرگز کهنه نمی شه من طعمش و چشیدم امیدوارم تمام ادمایی که لیاقتش رو دارن این حس خدایی را تجربه کنن
هر کسی یه زیبایی هایی داره که باید کشف بشه،حالا میتونه توی ظاهر و قیافه باشه یا باطن آدم،ولی به نظرم هیچ کس کامل نیست و همه یه نقص هایی دارن،مهم اینه که آدم بتونه زیبا ببینه هم خودشو و هم بقیه رو،ولی تو این دوره و زمونه بعضیا میخوان به زور خودشونو زیبا نشون بدن،مخصوصا تو ظاهرشون،یکیم نیست بهشون بگه بابا بهتر که نمیشین هیچ دارین بدتر میشین،اما از این حرفا که بگذریم واسه ی ازدواج باید دید آدم چی میخواد؟اگه دنبال یه همدم خوب تا پایان زندگیمون هستیم تا کنارش احساس آرامش کنیم باید به دل آدم بشینه و مهم اینه که به چشم من زیبا باشه مهم نیست بقیه چی میگنو چی فکر میکنن،اینا نظر منه و بهشون اعتقاد دارم.....