پاسخ : سوالات موبايل را اينجا بپرسيد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
جلوگیری از اتصال و وصل شدن خودکار برنامه ها به اینترنت در گوشی 6220 شما
سلام
خیلی ممنون
برنامه بسیار خوبی بود و خیلی عالی جواب داد
اما ............
بعد از 3 روز از کار افتاده و میگه دوره استفاده آزمایشی تمام شده و جهت استفاده باید لایسنس کی وارد کنید!!!!!!!!!!!!!!
چکار کنم؟
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m.g.s.t.r
سلام
خیلی ممنون
برنامه بسیار خوبی بود و خیلی عالی جواب داد
اما ............
بعد از 3 روز از کار افتاده و میگه دوره استفاده آزمایشی تمام شده و جهت استفاده باید لایسنس کی وارد کنید!!!!!!!!!!!!!!
چکار کنم؟
اون برنامه رو کلا پاک و این ورژن رو نصب کن اگه درست نشد باید گوشیت رو هک کنی
دوستان یک گوشی خوب در حد 300.000 تومان چیه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vahid5835
اون برنامه رو کلا پاک و این ورژن رو نصب کن اگه درست نشد باید گوشیت رو هک کنی
خیلی ممنون
حتما امتحان میکنم
جواب میدم
راستی گوشی هک شده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
زهرا قربانی
دوستان یک گوشی خوب در حد 300.000 تومان چیه؟
Samsung Star 3 S5220
Motorola EX109
Sony Ericsson Mix Walkman
سلام خسته نباشین
من گوشی nokia c5-03 دارم قبلا از یوسی بروزر استفاده میکردم ولی حالا دو سه روزه وقتی میخوام بازش کنم مینویسه (راه اندازی اولیه ناموفق) پاکشم کردم باز نصب کردم فرقی نکرد ممنون میششم راهنماییم کنید دمتون گرم[tashvigh][tashvigh]
ایمیلمم (h.alaviyan68@yahoo.com)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amiralavi
سلام خسته نباشین
من گوشی nokia c5-03 دارم قبلا از یوسی بروزر استفاده میکردم ولی حالا دو سه روزه وقتی میخوام بازش کنم مینویسه (راه اندازی اولیه ناموفق) پاکشم کردم باز نصب کردم فرقی نکرد ممنون میششم راهنماییم کنید دمتون گرم[tashvigh][tashvigh]
ایمیلمم (h.alaviyan68@yahoo.com)
سلام دوست عزیز
درسته سایتش ف ی ل ت ر شده ولی نسخه ی جاوا ورژن 8.6 هنوز سالمه
ضمنا همین برنامه ای که دارید با wifi مشکلی نداره ولی با سیم کارت اگه وصل شی مشکل داره
قربونت داداش من با wifi هم رفتم ولی باز نشد . ولی نسخه جاواشو امتحان میکنم بازم تشکر دمت گرم
سلام.میشه مقایسه ای بین نوکیا e5 و سونی اکسپریا مینی از نظر کاربردی داشته باشید.[golrooz]
سلام من یه گوشی بلک بری مدل 8520 دارم اما نمیدونم چجوری رو فونت فارسی برم البته رو دکمه هاش حروف عربی چاپ شده ولی هر کاری کردم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید و نکته بعدی اینکه برنامه واتس اپ من خودبخود از کار می افته یعنی اگه دو سه روز ازش گذشت دیگه فعال نیست گوشی رو خاموش روشن هم میکنم ولی فایده نداره ، و برا اینکه بخوام دوباره برنامه واتس اپش رو فعال کنم باید از اول بشینم اونو از سایت بلکبری دانلود کنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.