با سلام.
رسوندن ماده به سرعت نور و بیشتر از آن امکانپذیر نیست.
360ُ انتهای منهیست.
و بعد از اون همه چیز صفر میشه.
شاد و موفق باشید.@};-
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام.
رسوندن ماده به سرعت نور و بیشتر از آن امکانپذیر نیست.
360ُ انتهای منهیست.
و بعد از اون همه چیز صفر میشه.
شاد و موفق باشید.@};-
به نظر من در حال حاضر این امکان برای بشر وجود ندارد ولی با پیشرفت در علم و فناوری های نوین این امکان به وجود می آید.
اگر کاری بکنیم که وقتی نور به جسم برسه و جسم نور رو جذب بکنه و نگذاره نور بازتاب کنه دیگرآن جسم مشاهده نمیشه یعنی نامریی میشه
اگر یک میدان واحدی در اطراف جسم ایجاد بکنیم که این میدان با قدرت زیادی در اطراف جسم در حرکت باشه میشه نور رو جذب کرد و از بازتاب آن جلوگیری کرد
پس در نتیجه سیاه چاله ها نباید دیده بشند؟
با سلام.
سوال؟
سیاره زحل رو که همه ی دوستان دیدن:
http://www.irstudy.com/ht1/uploaddir/12466342789560.jpg
به حلقه ی دور آن توجه کنید.
ما میخوایم یه پل به شکل حلقه ی دور زحل برای سیاره ی زمین بسازیم!
که بشه از روی اون پیاده در مسیر مستقیم دور کره زمین قدم بزنیم!
اگر ما این پل را ساختیم؟ و دور زمین قرار دادیم؟
و ستون های آن را یکباره برداریم. چه اتفاقی میوفته؟
این سوال چند روز هست که ذهن من رو درگیر کرده.
و تا این ساعت جوابی براش پیدا نکردم!
پیشاپیش از همفکری شما دوستان تشکر میکنم.
شاد و موفق باشید @};-
اول در مورد سياه چاله ها همونطور كه اشاره شده سياه چاله ها به دليل ميدان گرانش قوي ميتونند نور رو جذب كنند به عبارتي نور كه به سمت اون تابيده ميشه برگشتي نخواهد داشت .
در مورد سوال دوست مون .. خوب چند تا سوال مطرح هستش و اونم اينكه چرا به دور زمين پل بزنيم ؟ اصلا اين امكان در چه ارتفاعي با توجه به قوانين گرانش نيوتن و مكانيك امكان داره .. در ثاني فرض كنيم كه اين پل رو در ارتفاع خاصي طبق قوانين مكانيك تونستيم ايجاد كنيم .. مسلما براي اينكه نيروي وزن رو خنثي كنيم بايد بايد بتونيم اين نيرو رو توسط ستونها به زمين انتقال بديم در اين صورت نبودش يعني اينكه پل تعدل خودشون از دست ميده ... اما فك ميكنم چيزي كه تو ذهن شما هست اينكه بتونيم همزمان همه ستونها رو ورداريم !! كه نيروي گرانش زمين به طور مساوي (در صورتي كه به وزن پول به صورت يكنواخت بر روي شعاع دايره فرضي پخش شده باشه ) به تمام نقاط وارد بشود در اين صورت پل به دليل اينكه برايند نيروهيا وارده صفر ميشه پل معلق ميمونه ... البته در جواب امكان ناپذير بودن همچين تصوري مشخصه چون اولا نميتونيم همزمان برايند نيروها رو صفر كنيم .. و دوم ايكنه نميتونيم نيروي وزن رو به طور يكسان در تمام محيط دايره يكسان كنيم .. اما يك نكته جال اينجا هست و اون هم مدار گرانشي هر سياره است كه ماه هاي اون سياره صرفا تحت اون مدار به دور اون سياره گردش ميكنند
با سلام.
از پاسخ شما دوست عزيز ممنونم.{happy}
خيلي عالي بود @};-
ظاهراً اين قسمت از فروم خيلي راكد شده!!!:-?
...........................
در حقيقت هدف از پل راهپيمايي نيست!
امكان زدن پل در هر مسافتي وجود داره.
دقت بيشتر هم امكان برداشتن تمام ستونها رو در يك لحظه فراهم ميكنه.
بله برايند نيروها صفر ميشه و يك اتفاق ديدني رخ ميده.
اگر فاصله ي پل با زمين درست محاسبه بشه اون وقت هست كه خيلي ديدنيتر ميشه.
ما ميتونيم زمين رو مجبور كنيم كه از اين پس : خودش جور خودش رو بكشه. smilee_new2 (17)
چشمات رو ببند و در سكوت فرض كن تصوير بساز و حس كن حـس كن حـــس كن . . .
مگـــه نـــه!؟! *-:)
با سلام
طرح طرح جالبیه ولی من نظری راجع بهش ندارم راستش من مدتهاست در فکر راه اندازی یه طرح دیگه هستم . البته قصد ندارم بگم چه طرحی چون تصمیم دارم خودم و به تنهایی عملیش کنم ممنونم از مدیران این سایت جو جالبی ردیف کردن . مرسی
بای
اول ازتون معذرت می خوام که نقل قول نزدم
چند تا نکته به نظرم اومد که خواست بگم
اول اینکه اطلاعات می تونند با سرعت بی نهایت انتقال پیدا کنند
دوم اینکه در مورد طراحی دست مصنوعی
خروجی هایی که شما در این دستگاه باید تعریف کنید 3 برابر اون چیزیه که تصور می شه
فرض کنید یه نفر می خواد یک لیوان رو از روی میز برداره
فرمان اول باز شدن دست
فرمان دوم توقف باز شدن
فرمان سوم جمع شدن دست
فرمان چهارم توقف جمع شدن دست
(اگر توقفات هر دو از یک نوع باشند در این صورت 3 برابر میشه)
مگر اینکه برای هر عضله یک ورودی و یک خروجی در نظر بگیریم مثلا تو همون مثال بر داشتن لیوان : به عضلات پشتی فرمان می رسه که منقبض بشن (برای باز شدن) و به عظلات جلویی فرمان می رسه که منقبض بشت (برای جمع شدن دست) که در این حالت هم تعداد ورودی و خروجی ها بیشتر می شه و باز هم در این حالت باید توقف هم تعریف بشه که خود توقف یعنی یک ورودی دیگه
پس نباید فقط به دنبال این بود که چه سیگنالی باعث انقباض عضله و یا تحریک عصب می شهبلکه باید سیگنال مقابلش رو هم پیدا کنیم
و مسئله ی دیگه اینکه (البته قبلش باید یه نفر به این سوال جواب بده: که آیا جریانی که برای انقباض یک عضله در اعصاب به وجود می آد در حالت آرامش و عصبانیت یکسانه یا فرق می کنه؟)
اگر فرق می کنه باید بک محدود کننده هم براش تعریف بشه که گیرنده های شما فقط تا این حد ولتاژ رو دریافت بکنه و اگه بیشتر از این شد مهار بشه
به هر حال این کار ریزه کاری های زیادی داره
براتون آرزوی موفقیت دارم
در مورد اون دستگاهی که آلاینده ها رو از بین ببره
مدت زیادی که دستگاهی ساخته شده با عنوان بیوراکتور که برای باکتری های تجزیه کننده یک محیط کشت مناسب رو فراهم می کنه . بسته به نوع باکتری که در این محیط قرار گرفته می تونند آلاینده خاصی رو واردش کنند و این ماده به مواد غیر مضر یا زیست تخریب تبدیل بشه
(امیدوارم منظورتون همین بوده باشه)