من با هواپیمای شخصیم مبامممممممممممممممممممممم ممممممممم[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
نمایش نسخه قابل چاپ
من با هواپیمای شخصیم مبامممممممممممممممممممممم ممممممممم[nishkhand][nishkhand][nishkhand]
سلام میگن دعای خیر آدما واسه آدمای دیگه خیلی تاثیر داره!
منم از خدا میخوام که هر چه زودتر آقا رهام(داداشی) شفا پیدا کنه واز بیمارستان مرخص بشه.
من هم خیلی دوست دارم دوستان عزیز انجمن نخبگان رو ملاقات کنم انشاالله خدا قسمت کنه
تا من هم بیام.
به امید دیدار.[golrooz]
سلام منم میام. [esteghbal][cheshmak]
فقط یه سوال [soal] ساعت خواصی باید بیایم یا نه هر کی هر ساعتی خواست بیاد بیاد؟![tafakor]
با سلام خدمت تمامی مدیران و کاربرانی که جهت شرکت در قرار ملاقات عمومی مدیران و کاربران سایت اعلام آمادگی کردند.
ما سعی می کنیم در این قرار ملاقات عمومی به همه خوش بگذره و کسی دست خالی نره ...
اما هدف از این قرار ملاقات عمومی سالانه تشریح فعالیت های آینده ی سایت ، شناخت بیشتر دوستان از نزدیک و شنیدن پیشنهادات و انتقاد های تمامی دوستان از نزدیکه ...
امیدوارم همه ی با انرژی هر چه بیشتر در روز قرار ملاقات عمومی که در پست اول مشخص شده ببینم.
همه ی دوستان توجه کنن که حتما راس ساعت 2 سر قرار ملاقات باشن.نقل قول:
سلام منم میام. [esteghbal][cheshmak]
فقط یه سوال [soal] ساعت خواصی باید بیایم یا نه هر کی هر ساعتی خواست بیاد بیاد؟![tafakor]
درسته دیرتر بیاین کسی شما رو جریمه نمی کنه ولی خب برخی از دوستان معمولا کمتر پیش ما می مونن و برای همین لذت دیدار دوستانه با این عزیزان رو حتما از دست خواهید داد.
برای هماهنگی بیشتر به زودی شماره تماسی رو در اینجا قرار میدم که فقط در روز قرار ملاقات عمومی روشنه تا بقیه بتونن به ما بپیوندند.
مرسی آقا مدیر!
منم میام البته اگه تو جمعیت گم نشموو پیداتوون کنم[bamazegi]
نمیشه سرگروه شمارشوو بده[nishkhand][shaad]یهوو نریم تو یه جمع علمیه دیگه اشتباهی[nadidan]
منم با جمعه موافقم
حاجی مصطفی چند ساعت پیش هم هستیم
؟
؟
يك خواهش دوستانه،
اگر واقعا قصد آمدن رو داريد اعلام حضور كنيد، برخي از دوستان كم لطفي مي كنند و علي رغم اينكه حضور قطعيشون رو اعلام ميكنند اما در روز ملاقات مي بينيم كه اصلا خبري از آنان نيست و اين باعث مي شه انگيزه حضور كاربران براي ملاقاتهاي بعدي كم بشه و اين قرار ملاقاتها رسميت خودش رو از دست بده.[taajob]
معمولا در قرارهای ملاقات عمومی اعلام می کنیم 2 تا 5 عصر ولی اکثرا تا ساعت 6 یا 7 عصر هم ادامه پیدا می کنه ...نقل قول:
حاجی مصطفی چند ساعت پیش هم هستیم
؟
؟
ممنون
منم حتما میام ولی متاسفانه نمیتونم تا پایان قرار ملاقات بمونم [nadidan] [negaran]
سلام.
ممنون که این کارو کردید.
حالا درسته که من نمیتونم بیام ولی امید وارم به همه دوستان خوش بگذره.
اونجا جای مارو هم سبز کنید.
حالا شایدم تونستم بیام.
نمیدونم ،واقعیت مطلب من یه برنامه ای برای سفر به تهران دارم اما باید ببینم دیگه که چی میشه.
یهو یک برنامه ای چیزی پیش نیاد که من مجبورنشم سفرمو کنسل کنم ایشالا در خدمتتونم.
ولی احتمال 65%میدم که نتونم بیام.[negaran]
ولی به هر حال اگر من نیومدم از آقا مصطفی خواهش دارم که اگه بقیه دوستان هم موافق بودن عکس های گرد هم آیی رو برای ما بزارن و اطلاع رسانی هم بکنن.[golrooz]
سلامنقل قول:
ولی به هر حال اگر من نیومدم از آقا مصطفی خواهش دارم که اگه بقیه دوستان هم موافق بودن عکس های گرد هم آیی رو برای ما بزارن و اطلاع رسانی هم بکنن.[golrooz]
در مورد عکس ها ما شرمنده همه هستیم.
معمولا اکثر کسانی که دور هم عکس می گیرن راضی نیستن روی نت بذارن.
خود منم یکیشون هستم ...
برای همین معمولا تصاویر تو همون قرار ملاقات عمومی دست به دست میشه ولی روی سایت گذاشته نمیشه.
این نکته رو هم همینجا گفتم که برخی از دوستان که فکر می کنن ممکنه عکسی قرار داده بشه روی سایت در جریان باشند.
موفق باشید
مرسی آقا مصطفی[golrooz]
سلام
منم با روز جمعه موافقم
ولی اشتباهی 5شنبه رو انتخاب کردم
[tashvigh][tashvigh][tashvigh][tashvigh]
امیدوارم جمع دوستانه و خوبی باشه و به همه خوش بگذره
سلام دوستان میگم نقشه کامل تهرون رو دارید برام بفرستید؟ ضروریه خیلی ممنون میشم.
تمامی دوستانی که قصد دارن در این قرار ملاقات عمومی شرکت کنن جهت هماهنگی می تونن با شماره ی زیر در تماس باشن.
021 098 2 0939توجه داشته باشید این شماره تنها در روز جمعه فعال هست و در سایر روز ها غیر فعاله.
09392098021
نقل قول:
تمامی دوستانی که قصد دارن در این قرار ملاقات عمومی شرکت کنن جهت هماهنگی می تونن با شماره ی زیر در تماس باشن.
021 098 2 0939
09392098021
توجه داشته باشید این شماره تنها در روز جمعه فعال هست و در سایر روز ها غیر فعاله.
مصطفی !
به من میگی 5 شنبه ساعت11 بیا ؟ من سع ساعت منتظر تو نشسته بودم اونجا ، زنگ میزنم که جواب نمیدی ، بعد 5 ساعت مثل مونگولا زنگ زدی صدای گوشیمو نشنیدم قرار جمعس ؟ [bihes]
[narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid]
من خولوچلو بگو که پاشدم با ماشین اومدم که برگشتن مثل پارسال بحرفیمو بچرخیم پول بنزینمو ازت میگیرم شماره حساب 10101010101 بانک ملی [delkhoori]
برای تایید عصبانیت : [narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid][narahatishadid]
آمدن من قطعی شد من حتما میام متشکرم
من امروز نمایشگاه بودم نمی تونم فردا بیام[gerye]
سلام بچه ها ... [golrooz]
من دیروز نمایشگاه بودم ، امروزم میخواستم بیام که دیگه به علت خستگی زیاد تا ساعت 2 خواب بودم !!![nadidan]
به همتون خوش بگذره ، فقط چرا هر سال یه عکس دسته جمعی نمیگیرید و تو همین بخش مدیران نمیذارید ؟ ؟! که اونایی که نیومدن هم ببینن ؟!؟! [tafakor]
آخ الان همه شون با همن خوش به حالشون
جای اونایی که نیستن رو هم خالی کنید
[negaran]
[golrooz]
سلام [golrooz]
امروز خیلی خوب بود و خوش گذشت. جای همه دوستانی که نبودن خیلی خالی بود. امیدوارم تو قرارهای بعدی دوستان دیگه رو هم ببینیم. [cheshmak]
از همین جا از اقا مصطفی بابت زحمات و یادگاری های خوبشون تشکر میکنم [golrooz]
دوستانی که نبودن من جای همشون شیرینی خوردم، خیالشون تخت [nishkhand]
خیلی خیلی قرار خوبی بود ...
از سال قبل هم بیشتر خوش گذشت ...
فقط باران خانوم کمی شلوغی کردن که هنوز خداییش سرم داره سوت میکشه ... [nadidan]
قرار فوق العاده ای بود واقعا بهم خوش گذشت خوشحالم از اینکه همگیتون رو دیدم
خداییش امروز فوق العاده خسته شدم ...نقل قول:
من؟؟؟؟ نه من؟؟؟؟ رییس تو چیشام نیگا کن! من؟؟؟
تازه امروز بچه ساکتی بودم، سر قبلیه بیشتر آتیش سوزونده بودم [nishkhand]
نمیدونم چمه ... مخم داره سوت میکشه.
البته حداقل نصفش مال شماست ... حالا شما اگه شلوغ بودی چی بودی ... خدا بخیر کنه. [cheshmak]
ااااااااااااااااا آقا مصطفی شیرینی امروز به بودن آزاده بود وگرنه که هیچکس حواسش به دیگری نبود مامان منو اذیت نکنیدا!
سلام
برا من که تجربه خیلی خوبی بود
به خصوص آشنایی با دوستان[labkhand]
و مخصوص تر از اون شیرینیای دوست خوبمون باستان شناس[esteghbal]
واقعا شیرینیا چسبید
دوتا سورپرایز داشتیم، یکی شیرینی بود، یکی اومدن جناب ... [nishkhand]
اَااااااااااااااا ...[negaran]
منم میخوااااااام ؟!؟!!! از حرفایی که میزنید معلومه خیلی خوش گذروندییییییید .....!!![negaran][negaran][negaran]
جهت تشویش اذهان عمومی:
نه، اصن خوش نگذشت :-"
فقط مقادیری شیرینی از شیراز، کرمانشاه و از نوع خامه ای خوردیم [nishkhand]